OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 5., kedd 10:15

A Watts Water Technologies, Inc. Monica Barry-t nevezte ki a cég humán erőforrásokért felelős vezető tisztviselőjévé
    North Andover, Massachusetts állam, USA, 2021. október 5., kedd (Business Wire/OTS) - A Watts Water Technologies, Inc. (NYSE: WTS) október 4-n bejelentette, hogy Monica Barry-t nevezte ki a vállalat humán erőforrásokért felelős vezető tisztviselőjévé.

    Barry úrhölgy korábban a Colfax Corporationnél dolgozott alelnöki pozícióban és Talent Management, Organizational Development és Corporate HR (Tehetséggondozás, Szervezetfejlesztés és Vállalati HR) üzleti vezetőként a 2020 februárja és 2021 szeptembere közti időszakban. A Colfaxhoz Barry úrhölgy a Johnson Matthey, PLC-től érkezett, ahol alelnökként a globális tehetséggondozásért és a tanulási, fejlesztési és inkluzivitási projektekért felelt a 2015 júliusa és 2020 januárja közti időszakban, illetve az egészségügyi ágazattal kapcsolatos humán erőforrásokért 2012 augusztusa és 2015 októbere között. Barry úrhölgy korábban a humán erőforrás területen különböző vezetői pozíciókat töltött be a The Campbell Soup Company-nál és az FMC Corporationnél is. Barry úrhölgy BSc diplomáját a West Virginia Állami egyetemen (West Virginia State University) szerezte, ügyvezetői MBA diplomáját pedig a marylandi Loyola Egyetemen.

Barry úrhölgy a vállalat globális humán erőforrás egységének vezetőjét, Kenneth R. Lepage-t váltja fel. Lepage úr továbbra is a vállalatnál dolgozik általános tanácsadóként, és egy új megbízatást is kap: a vállalat fenntarthatóságért felelős vezető tisztviselője lesz.

"Úgy vélem, Monica tehetsége és tapasztalatai rendkívül alkalmassá teszik őt arra, hogy segítse folyamatban lévő stratégiai kezdeményezéseink globális szintű megvalósítását" - jelentette ki Robert J. Pagano, Jr., a cég vezérigazgatója. "Monica a változások irányítása, a globális tehetséggondozási stratégia, a szervezeti hatékonyság, valamint a sokszínűség, egyenlőség/méltányosság és inklúzió (diversity, equity and inlusion [DEI]) terén gyűjtött hatalmas mennyiségű tapasztalat birtokában érkezik hozzánk. Nagy örömömre szolgál, hogy Monica csatlakozik vezetői csapatunkhoz, és már alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele humán erőforrás stratégiánk megvalósításán és egy magas teljesítményszintet biztosító vállalati kultúra kiépítésén."

A Watts Water Technologies, Inc. vállalatcsoport, amelynek székhelye az USA-ban található, globális gyártóipari szervezet, amely a világ egyik legszélesebb vízvezeték- fűtési és vízminőséggel kapcsolatos termékpalettájával rendelkezik. A Watts Water leányvállalatok és márkák innovatív vízvezeték-szerelési, fűtési és vízminőség-javítási megoldásokat kínálnak kereskedelmi és ipari létesítményekben, illetve lakásokban való felhasználásra. További információkért látogasson el honlapunkra: www.wattswater.com!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20211004005524/en/

Kapcsolat:
Watts Water Technologies, Inc.
Timothy M. MacPhee
Treasurer & Vice President Investor Relations
Telephone: 978-689-6201
Fax: 978-794-0353


Forrás: Watts Water Technologies, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.