OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. október 4., hétfő 13:25

Új fenntarthatósági jelentésében a Johns Manville megújította elkötelezettségét egy jobb jövő kiépítése iránt, és kitűzte a 2025-re teljesítendő céljait
    Denver, 2021. október 4., hétfő (Business Wire/OTS) - A energiahatékony építőipari termékek és speciális műszaki anyagok globális gyártója, a Berkshire Hathaway leányvállalataként működő Johns Manville (a továbbiakban "JM") szeptember 30-án kiadta 2021. évi Fenntarthatósági jelentését. A JM most kiadott hetedik jelentésében megerősítette elkötelezettségét egy olyan kiegyensúlyozott megközelítés iránt, amely nem csak a vállalat, hanem az azzal kapcsolatban álló érdekcsoportok előnyeit is szolgálja. A jelentés a következő internetes címen áll rendelkezésre: www.jm.com/sustainability

    "A JM határozottan folytatja a fenntarthatóság felé vezető útját, és megújítja elkötelezettségét egy jobb jövő kiépítése iránt" - jelentette ki Bob Wamboldt elnök-vezérigazgató. "A fenntarthatóságra priorizálása kiegészítése vállalatunk további értékei, azaz az emberek, a lelkesedés, a teljesítmény és a védelem iránti elkötelezettségünknek, amely segít minket abban, hogy pozitív és erőteljes JM élményeket biztosítsunk alkalmazottjainknak, ügyfeleinknek és beszállítóinknak."

Az új jelentés tartalmaz egy frissített beszámolót is a JM 2020. évi fenntarthatósági céljainak teljesítéséről, tovább a vállalat 2025. évre elérendő fenntarthatósági céljainak egy új, általános keretrendszerben való bemutatását.

"A globális pandémiával kapcsolatos események, a faji megkülönböztetésből eredő igazságtalanságok, a gazdasági feltételek változékonysága és a klímaváltozás fényében vizsgálva egyértelművé válik, miért fontos a fenntarthatóság" - magyarázta Tim Swales, a cég rangidős alelnöke és technológiai vezetője. "Új fenntarthatósági keretrendszerünk célja a tevékenységünk által a bolygóra gyakorolt hatás mérséklése azáltal, hogy jelentős mértékben csökkentjük a termelési hulladék, illetve a hulladéklerakókba kerülő hulladék mennyiségét, nagyobb mértékben támogatjuk alkalmazottjainkat szerte a világon, hangsúlyt helyezve a biztonságra, a sokszínűségre és a befogadásra, és folyamatos újítások révén még energiahatékonyabb termékeket fejlesztünk ki egy karbonmentes jövő elérése érdekében."

A 2021. évi jelentés a GRI fenntarthatósági jelentési szabvány alap (core) opciójának megfelelően készült, és a GRI Materiality Disclosures Service egysége elvégezte a jelentés áttekintését.

Amit a Johns Manville-ről tudni kell…

A Berkshire Hathaway leányvállalata, a Johns Manville (NYSE: BRK.A, BRK.B) prémium minőségű épületszigetelő anyagok, mechanikus szigetelések, kereskedelmi célú tetők és tetőszigetelő anyagok, valamint kereskedelmi és ipari létesítményekben és otthonokban felhasznált szálak és nem szőtt anyagok vezető gyártója és forgalmazója. A JM számos különféle iparágat és piacot szolgál ki termékeivel, ideértve légi és űripart, a gépjárműipart, a szállítást, a légkezelő készülékek piacát, az alkalmazásfejlesztő szektort, a fűtő, szellőztető és légkondicionáló készülékek, a csővezetékek, berendezések, szűrőberendezések és vízszigetelő termékek piacát, az építőipart, a padlózatianyag-gyártó ipart, a lakberendezési piacot és a szélenergia szektort. A vállalat, amelynek székhelye Denverben található, 1858-ban kezdte meg működését. Éves értékesítési árbevétele ma már meghaladja a 3 milliárd USA dollárt, és az általa kiszolgált kulcsfontosságú piacok mindegyikén vezető pozíciót tölt be. A Johns Manville 8000 alkalmazottat foglalkoztat és 46 gyártó létesítményt működtet Észak-Amerikában, Európában és Kínában. További információk a következő internetes címen találhatók: www.jm.com.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210930006002/en/

Kapcsolat:
Eric Brown
+1-303-809-2853
Eric.Brown@JM.com


Forrás: Johns Manville


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.