OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 24., péntek 12:08

A Gupshup felvásárolja a vezető RCS platformot, a Dotgo-t (1. rész)
    San Francisco és Berkeley Heights, New Jersey állam, USA, 2021. szeptember 24., péntek (Business Wire/OTS) - A felvásárlás eredményeként a Gupshup globális vezetővé válik az RCS (Rich Communications Services [internetalapú chatszolgáltatás]) piacán és megerősíti IP-t használó, üzenetalapú párbeszéd platformját. - A Dotgo továbbá hozzásegíti a Gupshupot a gyorsabb növekedéshez és így az afrikai piacokra való belépéshez

    Az üzenetalapú párbeszéd terén vezetőnek számító Gupshup ma bejelentette, hogy felvásárolta a Dotgo-t, melynek székhelye New Jersey államban található. A Dotgo az RCS üzleti üzenetküldés (RBM) globális ágazati vezetője, mely díjnyertes technológiáival, mint például a RichOTP®, a RichSMS™, a Bot Store® és a MaaP (Üzenetküldés platformként) elősegíti az RCS üzleti üzenetküldés fejlődését. A Google, a Mavenir, a Synchronoss, a Vodafone és az Orange megbízható partnereként a Dotgo számos piacon biztosít RBM szolgáltatásokat, és működtetője a világ legnagyobb RBM központjának, amely globális kapcsolódást biztosít az RCS felhasználókhoz szerte a világon. A Dotgo minden feltételt biztosítani tud ahhoz, hogy segítségével a márkák egyszerű alkalmazásprogramozási felületek (application programming interface [API]) segítségével integrálhassák az RCS csatornát ügyfeleikkel folytatott kommunikációjukba, legyen az értékesítési vagy ügyfélszolgálati célzatú, vagy egyéb üzleti folyamatokat támogató kommunikáció.

     Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210923005293/en/

A Dotgo, melynek alapító csapata számos sikert mondhat magáénak a technológiai innováció terén, a kezdő vállalkozások növekedését gyorsító IIT Startups szervezet 6. kohorszába tartozó vállalat. A Dotgo igen gyors növekedést ért el 2021-ben az RCS Észak-Ameriában, Európában, Indiában, Brazíliában és Nigériában való gyors terjedésének köszönhetően. A Dotgo MaaP (Messaging as a Platform [platformalapú üzenetküldés]) szolgáltatását, melyet a Google Jibe platformmal előzetesen integrálva, azzal együttműködésben biztosít, számos mobilszolgáltató választotta RCS üzleti üzenetküldési szolgáltatása alapjául. A Dotgo jelentős mértékben hozzájárult a Mobil Ökoszisztéma Fórum (Mobile Ecosystem Forum) és a mobil távközlési szolgáltatók szövetsége (Groupe Speciale Mobile Association [GSMA]) keretein belül az RCS üzleti üzenetküldés szabványainak és folyamatainak meghatározásához.

A Dotgo nagy mértékben megerősíti a Gupshup üzenetalapú párbeszéd platformját, amely lehetővé teszi az üzleti vállalkozások és fejlesztők számára, hogy kiemelkedő élményt biztosítsanak az ügyfeleik számára. A Gupshup szeretné kiaknázni a Dotgo Afrikában szerzett mélyreható tapasztalatait és szilárd pozícióját afrikai tevékenységének bővítése céljából.

"A párbeszéddel kapcsolatos élmények mára kulcsfontosságúvá váltak az üzleti vállalkozások és ügyfeleik közti interakciókban, és az ezt lehetővé tévő RCS üzenetküldő csatorna kritikus szerepet tölt be" - magyarázta Beerud Sheth, a Gupshup társalapítója és vezérigazgatója. "A Dotgo termékinnovációja, piaci pozíciói és véleményvezéri szerepe az RCS ökoszisztémában rendkívül mély benyomást gyakorolt ránk. Úgy gondoljuk, együtt képesek leszünk a párbeszédalapú üzenetküldési megoldások egyre szélesebb skálájának biztosítására az üzleti vállalkozások és fejlesztők számára. Izgatottan várjuk, hogy a Dotgo-t a Gupshup család tagjaként üdvözölhessük."

Inderpal Singh Mumick, a Dotgo társalapítója és vezérigazgatója szerint "az RCS üzleti üzenetküldés gyökeresen át fogja alakítani az üzleti vállalkozások ügyfeleikkel folytatott kommunikációját. A Dotgo létrehozásával az volt a célunk, hogy olyan API-kat dolgozzunk ki, amelyek megkönnyítik a márkák és az ökoszisztéma más szereplői számára az RCS bevezetését, miközben biztosítják a keretrendszer összetett feladatainak megoldását, melyek létezéséről így az ügyfeleknek tudniuk sem kell. Az RCS termékpalettánkhoz való hozzáadásával a Gupshup kétségkívül a legerősebb IP üzenetküldő vállalat lesz, és ez segít minket küldetésünk teljesítésének felgyorsításában."

Johanna Kollar, a Google Communication Products (Távközlési termékek) egységének együttműködési tevékenységekért felelős vezetője a következőket nyilatkozta: "Gratulálunk a Dotgo-nak és a Gupshupnak ehhez a felvásárláshoz. Már jó ideje szorosan együttműködünk a Dotgo-val, és mély benyomást tett ránk termékeinek és szolgáltatásainak minősége. Alig várjuk, hogy kiszélesítsük együttműködésünket most, hogy a Dotgo csapata csatlakozik a Gupshuphoz."

"A Dotgo csapatának tagjai már akkor felismerték, hogy milyen lehetőségek rejlenek az RCS-ben, amikor azt még alig néhány szervezet használta. Gratulációt érdemelnek azoknak az ágazatvezető termékeknek a kidolgozásáért, amelyeket ma, az RCS gyors elterjedésének következtében a világ minden táján egyre több ügyfél használ. A Dotgo jövőbeli fejlődésre vonatkozó meglátásainak szinte mindegyike helyesnek bizonyult, és egy olyan kivételes vállalattal való egyesülésük, mint a Gupshup rendkívül magas értéket biztosító termékkínálatot fog eredményezni" - mondta Naren Gupta, a Nexus Venture Partners ügyvezető igazgatója. (folyt.)



2021. szeptember 24., péntek 12:09

A Gupshup felvásárolja a vezető RCS platformot, a Dotgo-t (2. rész)
    San Francisco és Berkeley Heights, New Jersey állam, USA, 2021. szeptember 24., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Az RCS, amely most hozzáadásra kerül a Gupshup egyetlen API-ja révén az ügyfelek számára biztosított többi 30 üzenetküldő csatornához, a fő üzenetküldő csatorna lesz a Gupshup párbeszédalapú üzenetküldési platformján. Az 5G szabványon alapuló, a közvetlen jelenléti kommunikáción felül képek, audió- és videótartalmak továbbítását is fokozott biztonság és titkosítás mellett lehetővé tévő RCS az SMS-ek következő generációját képviseli. Az RCS üzenetek olyan natív üzenetküldő alkalmazásokon keresztül kerülnek továbbításra, mint például a Google Business Messages és a Samsung Messages az Androidos telefonokon. Az RCS üzleti üzenetküldési szolgáltatás az RCS gazdag interaktív funkcióinak segítségével biztosítja a márkák számára a biztonságos üzleti üzenetküldést. A világszerte elérhető RCS-nek több mint 600 millió aktív havi felhasználója van, ideértve India okostelefon-használóinak mintegy 20%-át.

Amit a Dotgo-ról tudni kell…

A Dotgo®, amely globális vezetőnek számít az RCS terén, olyan, a világon mindenhol keresett API-k és felhőalapú platformok létrehozásán dolgozik, amelyek lehetővé teszik minden üzleti vállalkozás számára, hogy ugyanúgy jelen legyen az üzenetküldő alkalmazásokban, ahogyan weboldalával az interneten, illetve okostelefonokon használható alkalmazásaival ügyfelei telefonján. A Dotgo API-jai és szolgáltatásai olyan párbeszédélmények nyújtását teszik lehetővé a márkák és fejlesztők számára, amelyek átformálják az ügyfelekkel való interakciót és segítik a mobilszolgáltatókat az RCS üzleti üzenetküldés elindításában, kezelésében és monetizációjában. A Dotgo a működtetője a világ első és legnagyobb RCS és WhatsApp botjait kínáló Dotgo Bot Store®-nak, a Dotgo MaaP-nak, a RichOTP®-nek, a RichSMS™-nek, valamint az RBM Hubnak. A Dotgo a Google együttműködő partnere, WhatsApp Business Solution szolgáltató és tagja a Mobile Ecosystem Forumnak. További információkért látogasson el honlapunkra: www.dotgo.com. A Bot Store, a Dotgo és a RichOTP a Dotgo Systems Inc. Amerikai Egyesült Államokban és más jogrendekben bejegyzett védjegye.

Amit a Gupshupról tudni kell…

A Gupshup az üzenetalapú párbeszéd révén lehetővé teszi az ügyfelek hatékonyabb elkötelezését. A Gupshup a vezető üzenetalapú párbeszéd platform, amelyen havonta több mint 6 milliárd üzenet kerül továbbításra. A feltörekvő piacokon a különböző ágazatokba tartozó kisebb és nagyobb üzleti vállalkozások ezrei használják a Gupshupot a beszélgetés élményének biztosítására marketing, értékesítési és ügyfélszolgálati tevékenységük során. A Gupshup rendkívül megbízható és kipróbált platformja egyetlen üzenetküldő API-t biztosít több mint 30 csatornához, egy bármilyen használati esethez használható, gazdag beszélgetésiélmény-fejlesztő eszköztárat és egy üzenetküldő csatornákat, eszközgyártókat, független szoftvergyártókat és szolgáltatókat is magába foglaló, feltörekvő piaci partnerhálózatot. A Gupshup segítségével az üzleti vállalkozások a párbeszédet/beszélgetést sikeres ügyfélelkötelezési gyakorlatuk szerves részévé tették. A Gupshup jelen van Indiában, Latin-Amerikában, Délkelet-Ázsiában, a Közel-Keleten, Kelet-Európában, Afrikában és az Amerikai Egyesült Államokban. Látogasson el honlapunkra: www.gupshup.io. Beszélgessen a Gupshup chatbottal!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210923005293/en/

Kapcsolat:
Sajtókapcsolatok:
Richard Laermer
RLM PR | gupshup@rlmpr.com | (212) 741-5106 x 216

Forrás: Gupshup


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.