OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 21., kedd 12:31

A Zynga bemutatta a hamarosan megjelenő FarmVille 3 mobiljáték videóelőzetesét (1. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 21., kedd (Business Wire/OTS) - A nagy sikerű FarmVille franchise mobiljáték legújabb részét bemutató videóelőzetesben a rajongók láthatják a farmvilág imádni való, új állatait

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210920005007/en/

MIT: Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata és a népszerű FarmVille franchise megalkotója, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) videóelőzetest adott ki hamarosan megjelenő mobiljátékáról, a FarmVille 3-ról, amely bepillantást enged a farm új tulajdonosaival való találkozást izgatottan váró, aranyos állatok, mint például a simogatni való bárányok és táncoló tehenek közti szórakoztató párbeszédekbe.

Mióta 2009-ben megjelentette a FarmVille franchise-t, a cég folyamatosan ad ki friss, új részeket (ideértve a FarmVille 2: Country Escape-et és a FarmVille 2: Tropic Escape-et), hogy minél élvezetesebb szórakozást nyújtson a játékosok számára. A FarmVille 3-ban elérhető egyik új funkció lesz a több mint 150 féle állatfajta (köztük lovak, malacok, alpaka juhok és sarki rókák) imádni való újszülöttjeinek gondozása és nevelése.

A 20 másodperces videóelőzetes elején egy szarvasmarhacsalád látható, amely nagy örömmel fogadja borjaik születését, majd egy izgatottan ugrándozó bárányt láthatunk, amelyet születi szeretettel terelgetnek. Ezután egy gyönyörű vidék képe következik, ahol a farmokon a barátságos gazdálkodók aranyos állatokat gondoznak. A videó kézzel fogható közelségbe hozza a játékosok számára a farm pezsgő életét.

Szeptember 20-tól ide kattintva (https://www.dropbox.com/sh/92rmgq36puon1l9/AACBuxTsGTTOAhuUUeKe5Jg-a?dl=0) a rajongók megoszthatják játékostársaikkal a szórakoztató közösségi funkciókat kínáló FarmVille 3 megjelenésével kapcsolatos örömüket és véleményüket, továbbíthatnak Zoom háttérképeket, és számos érdekes ténnyel ismerkedhetnek meg egyes állatokról. (folyt.)

További információkért látogasson el a következő közösségi oldalakra:
Facebook - https://www.facebook.com/FarmVille/
Instagram - https://www.instagram.com/farmville/

MIKOR: 2021. szeptember 20-án

KI: Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig a felhasználók több mint négymilliárd alkalommal töltötték le mobileszközeikre a jelentős globális lábnyommal rendelkező, több mint 175 országban és régióban tevékenykedő Zynga népszerű játék franchise-okat tartalmazó, sokszínű játékportfóliójába tartozó játékokat, ideértve a következőket: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. Az egyik vezető mobilhirdetési és monetizációs platform, a Chartboost felvásárlásának köszönhetően a Zynga ágazatvezető, következő generációs platformmá vált, amely minden szinten képes a programmatic hirdetések és a hozamok optimalizálására. A 2007-ben alapított Zynga székhelye Kaliforniában található, és a cég irodákat működtet Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Amit a FarmVille-ről tudni kell…

A FarmVille Facebookon 2009-ben való elindításával egy olyan közösségi játék franchise vált elérhetővé a felhasználók számára, amelyet azóta több mint 700 millióan telepítettek a Facebookon, az interneten vagy mobilplatformokon keresztül. A virtuális termények termesztését és digitális gazdaságok létrehozását kínáló, a játékosok által közösen, valós időben játszható FarmVille és később kiadott részei, a FarmVille 2, a FarmVille 2: Country Escape és a FarmVille 2: Tropic Escape számos élvezetes játékkal eltölthető órát biztosítanak a játékosok számára. A Zynga Helsinki által kifejlesztett FarmVille 3 játék új funkciókkal bővíti ki a klasszikus gazdaságépítési játékmenetet, és ízelítőt ad a modern mobiljátékokban elérhető különleges lehetőségekből.

A szerkesztő megjegyzése: A hamarosan megjelenő FarmVille 3 videóelőzetese és állóképei ide kattintva (https://www.dropbox.com/sh/92rmgq36puon1l9/AACBuxTsGTTOAhuUUeKe5Jg-a?dl=0) érhetők el.
(folyt.)



2021. szeptember 21., kedd 12:32

A Zynga bemutatta a hamarosan megjelenő FarmVille 3 mobiljáték videóelőzetesét (2. rész)
    San Francisco, 2021. szeptember 21., kedd (Business Wire/OTS) -

    ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK

Ez a sajtóközlemény jövőbeli játékokkal és azok jellemzőivel kapcsolatos előremutató állításokat tartalmaz. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "lesz", "várhatóan",  "szándékozunk", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek teljesítése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve feltételezéseink helytálló voltától, ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata elérhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210920005007/en/

Kapcsolat:
Sarah Ross
saross@zynga.com
Linda Chung
lchung@zynga.com

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.