OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. szeptember 14., kedd 09:00

Az ITT Bartek Makowieckit nevezte ki a stratégiai és üzleti fejlesztésért felelős rangidős alelnökké, aki ugyanakkor az összes összeolvadási és felvásárlási kezdeményezést is irányítani fogja
    White Plains, New York állam, USA, 2021. szeptember 14., kedd (Business Wire/OTS) - 2021. szeptember 13., -- Az ITT Inc. (NYSE: ITT) ma bejelentette, hogy Bartek Makowiecki lesz a vállalat stratégiai és üzleti fejlesztésért felelős rangidős alelnöke. Bartek Makowiecki Luca Savi elnök-vezérigazgatónak tartozik majd beszámolással. Makowiecki új pozíciójában az ITT összes stratégiai, összeolvadási és felvásárlási (M&A) tevékenységének irányításáért felel.

    
Makowiecki az ITT-hez az Ingrediontól lép át, ahol a közelmúltban a stratégiai, M&A és kockázatitőke-befektetési tevékenységért felelős globális vezető szerepét töltötte be. Az Ingredionnál Makowiecki egy világklasszis stratégiai egységet épített ki, kiterjesztette a vállalat növekedési platformjait és létrehozott egy új vállalati kockázatitőke-befektetési programot a fejlődés korai fázisában lévő vállalkozásokba való tőkekihelyezés céljára. Az Ingrediont megelőzően Makowiecki az Owens Corning Corporationnél és a Parker-Hannifin Corporationnél töltött be folyamatosan egyre magasabb tisztségeket a globális stratégiai és M&A területeken, és több külföldi megbízatást is kapott.

"Bartek tapasztalt vezető, aki számos sikeres összeolvadási és felvásárlási projektet tud maga mögött, és mélyreható portfóliókezelési szakértelemmel rendelkezik. Tapasztalatai igen nagy hasznára lesznek az ITT-nek most, amikor fel szeretnénk gyorsítani tőkekihelyezési stratégiánk megvalósítását" - nyilatkozta Luca Savi, az ITT elnök-vezérigazgatója. "Bartek kivételes tehetség és tökéletes vezető hosszú távú stratégiánk megvalósításának irányítására, valamint kiemelkedő érték termelésére részvényeseink számára."

Makowiecki MBA diplomáját a Chinese University of Hong Kong egyetemen szerezte, BA diplomáját pedig nemzetközi üzleti és finanszírozási szakon az egyesült királyságbeli Regents Egyetemen. Makowiecki munkáját az ITT globális központjában, White Plains-ben, New York államban fogja végezni.

 Amit az ITT-ről tudni kell…

Az ITT az energiaágazat, a szállítási szektor is a gyártóipari piacok számára magas műszaki tartalmú, kritikus alkatrészeket és egyedi igények szerint kialakított technológiai megoldásokat kínáló, diverzifikált, vezető szerepet betöltő vállalat. Az innovációt már alapítása óta alapvető prioritásként kezelő ITT a modern életvitelt támogató, hosszú távú megoldásokat biztosít a kulcsfontosságú iparágakban tevékenykedő partnerei számára. Az ITT, amelynek központja White Plains-ben, New York államban található, több mint 35 országban foglalkoztat alkalmazottakat és termékeit megközelítőleg 125 országban értékesíti. A vállalat 2020-ban elért bevétele 2,5 milliárd USA dollár volt. További információkért látogasson el honlapunkra: www.itt.com!

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210913005008/en/

Kapcsolat:
Befektetői kapcsolatok:
Mark Macaluso
+1 914-641-2064
mark.macaluso@itt.com

Forrás: ITT Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.