OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. augusztus 24., kedd 10:00

Tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár 2021. szeptember 2-6.
    Tulln, 2021. augusztus 24., kedd (APA/OTS) - Ausztria legnagyobb kerti rendezvényével kezdődik a vásár

    A Tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár a 2021-es osztrák vásári szezon újraindulását jelenti. Az összesen 200 000 m2-en elterülő, kertről szóló vásár az első vásár, és egyben az év legnagyobb rendezvénye is. 450 kiállító mutat be mindent, ami a kerttel és a növényekkel kapcsolatos. A "Kerti álmok" mottó jegyében a legjobb osztrák kertészek és virágkötők varázsolják az új Duna-csarnokot több mint 200 000 virággal valóságos virágtengerré. A Tullni Nemzetközi Kertészeti Vásár - különösen ebben az évben - az első számú hely, ahol a kert tervezésével, kialakításával, felszerelésével és ápolásával kapcsolatos tippekhez és javaslatokhoz juthat.

Európa legnagyobb, "Kerti álmok" mottó alatt futó virágkiállítása
Európa legnagyobb virágkiállításán a látogatók a saját kerti álmaik megvalósításához számos pozitív benyomást és ihletet gyűjthetnek a bemutatott különböző kerti álmok, mint például a "Meditációs kert", a "Pannon nádaskert" vagy éppen az egyenes vonalú angol kert alapján. A vásári élményt lenyűgöző, 9000 m? kiterjedésű, különleges bemutató teszi teljessé.

Az ősz a legjobb időszak az ültetéshez
Minden, ami a hobbikertészeket és a kertészeti szakembereket érdekelheti: kerttervezés, kertészeti eszközök, kerti szerszámok, kerti világítás, medencék, természetes medencék, magaságyások, virágkötészeti kellékek, agyag- és kerámiaáruk, virágcserepek, virágok, virághagymák, gyümölcs- és díszfák, növények és orchideák, zöldségek, bokrok, nyári és téli kertek, árnyékoló rendszerek, egészen a kerti bútorokig.

A TULLNI NEMZETKÖZI KERTÉSZETI VÁSÁR - EURÓPA LEGNAGYOBB VIRÁGKIÁLLÍÁTÁSÁVAL

Tények és adatok:
Nyitvatartási idő: 2021. szeptember 2-tól (csütörtök) 6-ig (hétfő)
naponta 9.00 és 18.00 óra között nyitva
További információ a következő honlapcímen érhető el: www.messe-tulln.at

Kérdések esetén az alábbi címen kaphat tájékoztatást:
Messe Tulln GmbH
Barbara Nehyba, MSc
Messegelände 1
3430 Krems an der Donau
E-mail: messe@tulln.at
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.