OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. augusztus 23., hétfő 09:17

Az Agthia elindította kategóriájában az első, eZad nevet viselő online datolya-árverési platformját
    Abu-Dzabi, Egyesült Arab Emírségek, 2021. augusztus 23., hétfő (Business Wire/OTS) - Az eZad lehetővé teszi az Egyesült Arab Emírségek datolyatermelőinek, hogy világszerte közvetlenül a datolya-nagykereskedőknek értékesítsék terményüket. A platform célja az, hogy meggyorsítsa a datolyaértékesítést és -vásárlást, átláthatóbbá és nyereségesebbé téve azt az összes érdekelt fél számára. - Az eZad ugyanakkor egy bármikor igénybe vehető, teljes értékláncot is kínál. - A regionális élelmiszer- és italtermékpiac egyik vezető cége, az Agthia Group PJSC, ma bejelentette hogy elindította eZad nevet viselő, innovatív, kényelmes és hatékony, vállalatok közti e-árverési platformját, ahol a vevők szerte a világról nagy tételben vásárolhatnak datolyát az Egyesült Arab Emírségek (United Arab Emirates [UAE]) datolyatermesztőitől.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210822005026/en/

Az eZad meggyorsítja a datolyaértékesítést és -vásárlást, átláthatóbbá és nyereségesebbé téve azt az összes érdekelt fél számára. A platform elkötelezett aziránt, hogy segítse a termesztőket jobb minőségű termény termesztésében, és ugyanakkor lehetővé tegye a datolyafelvásárló nagykereskedők számára üzleti vállalkozásuk bővítését.

Működése első szakaszában az eZad az UAE-beli termesztőktől beszerzi a datolyákra vonatkozó adatokat, és az augusztusi szüretelési időszak elején megkezdi a termények/árak listázását. Működése következő szakaszában az eZad tevékenységét fokozatosan kiterjeszti majd más országokra is.

A gazdálkodók datolyatermésüket egy olyan megbízható tanúsítási rendszeren keresztül hirdetik meg árverésre az eZad platformon, amely az általánosan elfogadott piaci szabványok alapján minősíti a datolyát, és ezt minőségi garanciával is alátámasztja az Al Foah vállalattól örökölt, kiterjedt tapasztalatok és hírnév alapján.

Az árverés keretében megvásárolható termények az eZadon szerte a világon 48 órán át lesznek elérhetők a vevők számára. A vásárlók a listázott termények közül különféle szűrők használatával kikereshetik a nekik tetsző árú, típusú, mennyiségű és minőségű datolyát.

A vevők a megvásárolt datolyát az eZad raktáraiban vehetik át, illetve igénybe vehetik a platform bármely hozzáadott értéket képviselő szolgáltatását is, ideértve a tárolást, csomagolást, tartósítás céljából való füstölést, mosást és a világ bármely pontján lévő helyszínre való leszállítást.

Alan Smith, az Agthia Csoport vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "Az eZad platform azzal a céllal került létrehozásra, hogy az általunk biztosított technológia és szolgáltatások révén átláthatóságot, kényelmet és standardizálást biztosítson a datolyaipar számára. Egy egyszerűen használható, átfogó szolgáltatási palettát kínáló, innovatív platform révén szeretnénk közvetlenül összekapcsolni a kis- és nagygazdálkodókat a datolyát nagy tételben vásárló piaci szereplőkkel. Ennek a közvetlen kapcsolatnak a létrehozásával kiküszöbölhetők a korábban rejtve maradt árrések, illetve az utazási költségek, és így a vevők egy költséghatékony megoldást vehetnek igénybe."

Alan Smith ezután hozzátette: "A piaci szereplők igényei szerint kialakított platform megoldást kínál az értéklánc összes résztvevőjének problémáira. Cégünk minden tevékenységét a gazdálkodók és az ügyfelek érdekei érvényesítésének szem előtt tartásával végzi, és a jövőben is így fogunk eljárni annak érdekében, hogy méltányos gazdasági megtérülést és előnyöket biztosítsunk az összes érdekelt fél számára."

Az eZad célja az, hogy vezető értékesítési csatornává váljon a gazdálkodók számára, és ugyanakkor zökkenőmentes vásárlási élményt biztosítson a vevőknek. Regisztráció, illetve további tájékozódás céljából kérjük, látogasson el a platform honlapjára: www.ezad.ae

LinkedIn

*Forrás: AETOSWire

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.