OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. augusztus 18., szerda 14:07

A Hyatt felvásárolja az Apple Leisure Groupot, bővítve ezzel globális részesedését a szabadidős luxusutazási kategóriában (1. rész)
    Chicago, 2021. augusztus 18., szerda (Business Wire/OTS) - A Hyatt Hotels Corporation (NYSE: H) ma bejelentette, hogy a Hyatt végleges megállapodást kötött egy vezető luxusüdülő-kezelési, utazási és vendéglátási szolgáltatásokat nyújtó vállalatcsoport, az Apple Leisure Group (ALG) készpénzben kifizetendő 2,7 milliárd USA dollárért a KKR és a KSL Capital Partners, LLC kapcsolt vállalataitól való megvásárlásáról. Az ügylet zárására várhatóan 2021 negyedik negyedévében kerül sor, a szokásos zárási feltételek teljesülésének függvényében.

        A felvásárlás felgyorsítja a kevéssé eszközigényes vállalattá való átalakulást, és az első megtett lépés a Hyatt azon kötelezettségvállalása jegyében, miszerint 2024 végére további 2 milliárd USA dollár értékben ad el szállodákat

Az ügylet nyomán megduplázódik a Hyatt globális üdülőhelyi lábnyoma: a következő években folyamatosan nő a nettó szobaszám az AMRTM Collection szállodacsoporthoz tartozó Secrets®, Dreams® és Zoëtry® márkák globális terjeszkedése nyomán

A Hyatt az ügylet részleteiről egy augusztus 16-án, hétfőn, közép-amerikai (nyári) idő szerint de. 7:30-kor tartott, az interneten élőben közvetített megbeszélésen adott tájékoztatást

Az ALG üdülőmárka-kezelési platformja, az AMResorts® kezelési szolgáltatásokat biztosít az amerikai kontinens all-inclusive luxusüdülőket tartalmazó legnagyobb portfóliójához, az AMRTM Collection márkaportfólióhoz tartozó üdülők számára, ideértve az olyan jól ismert márkákat, mint a Secrets® Resorts & Spa, a Dreams® Resorts & Spas, a Breathless® Resorts & Spas és a Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, valamint a gyorsan növekvő Alua® Hotels & Resorts márkát, amely folyamatosan terjeszkedik a kedvelt európai üdülőhelyeken. A felvásárlás eredményeként a Hyatt tulajdonába kerül az ALG tagsági programja, az Unlimited Vacation Club® csakúgy, mint az ALG utazáselosztási üzletága, az ALG Vacations®, valamint különféle üdülőhelyi kezelési szolgáltatások és utazási technológiai eszközök. Az ügylet zárását követően az ALG üzleti tevékenységét továbbra is az ALG jelenlegi vezérigazgatója, Alejandro Reynal és az ALG jelenlegi vezetősége fogja irányítani. Reynal úr tagja lesz a Hyatt ügyvezetőségének, és a Hyatt vezérigazgatójának, Mark Hoplamaziannak tartozik majd beszámolással.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy az Apple Leisure Group kevéssé eszközigényes működés megvalósítása jegyében való felvásárlása nyomán egy rendkívül értékes, független üdülőkezelési platform kerül a Hyatt család birtokába" - jelentette ki Mark Hoplamazian, a Hyatt elnök-vezérigazgatója. "Az ALG ingatlanjainak tulajdonunkba kerülésével megduplázódik a Hyatt globális üdülőhelyi lábnyoma. Az ALG luxusmárkákat tartalmazó portfóliója, az all-inclusive szegmensben betöltött vezető szerepe és a fejlesztés fázisában lévő számos új üdülője révén meglévő és új piacainkon, ideértve Európát is, egyaránt bővül tevékenységünk és tovább gyorsul a cég által elért, ágazatunkban a legmagasabbnak számító nettószobaszám-növekedés. Fontos eredmény, hogy ennek az értéknövelő felvásárlásnak és az eszközértékesítés terén elért 2 milliárd USA dolláros növekedésnek az együttes hatására átalakul bevételi profilunk és várakozásaink szerint 2024 végére a Hyatt bevételeinek 80%-a díjalapú bevétel lesz."

Az ALG szállodaportfóliójába 10 országban működtetett, összesen több mint 33000 szobával rendelkező hotelek tartoznak. A portfólió, amelyben 2007-ben mindössze kilenc üdülő szerepelt, 2021 végére már mintegy 100 ingatlant tartalmazott, és a már aláírt 24 szerződés nyomán nagyszámú további hotel van a fejlesztés szakaszában. Az ALG Unlimited Vacation Club® programja egy exkluzív utazási klub, amely tagjainak előnyös árakat és egyéb kedvezményeket biztosít az AMR™ Collection szállodáiban. A több mint 110000 taggal rendelkező Unlimited Vacation Club® az elmúlt öt évben rendkívül gyors, összesítve 18%-os éves növekedést mutatott.

"A Hyatt mélyreható szakértelme és globális márkalábnyoma, valamint az ALG erős üdülőmárkái, üzemeltetési szaktudása és megalapozott fejlesztési tervei együttesen tovább erősítik kiemelkedően jó pozíciónkat és vezetővé teszik cégünket a szabadidős luxusutazások terén" - magyarázta Alejandro Reynal, az Apple Leisure Group vezérigazgatója. "Az ALG összes alkalmazottja nevében szólva szeretném kifejezni hálámat partnerinknek, a KKR-nek és a KSL-nek, akik támogattak minket platformunk kiépítésében. Nagy izgalommal várom, hogy csapatunk csatlakozzon a Hyatt családhoz, és úgy gondolom, ezzel egy, az ágazat fejlődése nyomán egyre több lehetőséget kínáló, jelentős növekedést hozó útra léptünk, és ennek eredményeként képesek leszünk a kategóriájában a legjobbnak számító üdülési szolgáltatást kínálni az utazók egy még nagyobb csoportjának szerte a világon."

"A mai nap jelentős mérföldkő az Apple Leisure Group kiemelkedő csapata számára, amely elkötelezett a növekedés, a rugalmasság és világklasszisnak számító üdülési élmények nyújtása iránt" - nyilatkozta Chris Harrington, a KKR egyik tulajdonosa és Rich Weissman, a KSL Capital Partners egyik tulajdonosa. "Az ALG számára a Hyatt a legtökéletesebb partner ahhoz, hogy tovább haladhasson a növekedést biztosító úton." (folyt.)



2021. augusztus 18., szerda 14:07

A Hyatt felvásárolja az Apple Leisure Groupot, bővítve ezzel globális részesedését a szabadidős luxusutazási kategóriában (2. rész)
    Chicago, 2021. augusztus 18., szerda (Business Wire/OTS) -

        Stratégiai előnyök

 -    Bővülő tevékenység a luxus- és üdülőhelyi utazások piacán: A felvásárlás kiterjeszti a Hyatt tevékenységét a szabadidős luxusutazások piacán, és azonnal körülbelül 100 hotellel növeli a cég meglévő szállodáinak számát, valamint a már aláírt szerződések nyomán 24 további, fejlesztési szakaszban lévő európai és amerikai szálloda kerül a cég portfóliójába. Az ügylet zárását követően a Hyatt fog rendelkezni a világon a legnagyobb all-inclusive luxusüdülőket tartalmazó portfólióval, megduplázódik globális lábnyoma az üdülők piacán, a legnagyobb luxushotel-működtető lesz Mexikóban és a Karib-tengeri térségben, továbbá 60 százalékkal nő európai lábnyoma. Az akvizíció nyomán a Hyatt márkái 11 új európai piacon jelennek meg, miáltal jelentős mértékben javulnak a Hyatt növekedési esélyei Európában, amely kulcsfontosságú régió a szabadidős utazások piacán elérhető globális növekedés szempontjából.

 -    Bővülő platform a növekedéshez: Az ALG erős fejlesztői csapatának és tulajdonosi struktúrájának köszönhetően bővülnek a Hyatt kapcsolatai különféle, szilárd elkötelezettséget mutató partnerekkel a kulcsfontosságúnak számító egyéb (kiegészítő) régiókban. A Hyatt globális fejlesztői hálózata és szállodaműködtetési szakértelme minden bizonnyal hozzá fog járulni az ALG márkák növekedésének felgyorsításához is. A Hyatt tervei szerint a két cég csapatainak kombinálása nyomán a vállalat olyan további földrajzi régiókban is megjelenik, ahol az ALG nem rendelkezik szállodákkal, illetve amelyek nem szerepelnek az ALG jelenlegi fejlesztési terveiben.

 -    Előnyök a tulajdonosok számára: Az ALG tulajdonában lévő elosztási platformokhoz és a cég szabadidős utaztatás terén birtokolt, kiterjedt tapasztalataihoz való hozzáférés várhatóan számos lehetőséget biztosít a Hyatt meglévő üdülői számára. Az AMRTM Collection ingatlanjainak tulajdonosai nagyobb hozzáférést kapnak egy jóval több márkát tartalmazó portfólióhoz és a Hyatt globális elosztási, értékesítési és marketing területeken való támogatásához.

 -    Bővül a vendégek rendelkezésére álló kínálat és a választható élmények köre: Az ALG és a Hyatt erőforrásainak egyesítése nyomán az egyesült vállalat felső kategóriába tartozó ügyfelei és vendégei bővebb kínálatból és az élmények szélesebb köréből választhatnak. Az ALG exkluzív tagsági programja, az Unlimited Vacation Club® több mint 110000 szenvedélyes utazót tesz elérhetővé a Hyatt számára azokban az esetekben, amikor a klubtagok a vakációzástól eltérő okokból szállnak meg hotelekben. Az ügylet zárását követően a Hyatt döntést hoz arról, hogyan teremthet a World of Hyatt és az Unlimited Vacation Club® hozzáadott értéket, illetve hogyan kínálhatnak ezek a programok egyedi előnyöket a lojális tagok számára oly módon, hogy eközben a szállodatulajdonosoknak is előnyöket biztosítanak.

 -    Az alábbi szervezetek csatlakozása révén tovább bővül a teljes körű szabadidős utazási kínálat:
      o ALG Vacations®, az egyik legnagyobb, szervezett utakat kínáló és szabadidősutazás-elosztási platform Észak-Amerikában, amely Mexikót és a Karib-tengeri térséget szolgálja ki,
      o Amstar, Mexikó és a Karib-tengeri térség célhelyszíni szolgáltatásokat kínáló vezető vállalata, és annak Hawaiira összpontosító társvállalata, a Worldstar, valamint a
      o Trisept Solutions®, az ALG különleges, szabadidős utazással kapcsolatos technológiai platformja.

 -    A kevésbé eszközigényes működtetést célzó stratégia megvalósításának felgyorsítása: Az ALG viszonylag kevés eszközt igénylő tevékenysége jelentős mértékben növelni fogja a Hyatt díjakból származó bevételeinek arányát. Továbbá várakozásai szerint a Hyatt teljesíteni tudja azt a vállalását, miszerint 2021-ben 1,5 milliárd USA dollár értékű szállodaingatlant ad el. Az értékesített ingatlanokért kapott vételár több mint 3 milliárd USA dollárra fogja növelni a 2017-ben bejelentett eszközértékesítési stratégia végrehajtásának megkezdése óta a vállalat kasszájába befolyt összeget, amely az EBITDA (kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény) több mint 17-szeres összesített többszörösének felel meg, szemben a Hyatt által eredetileg prognosztizált 13-15-szörös többszöröshöz képest. A Hyatt továbbá kötelezettséget vállal arra, hogy 2024 végéig további 2 milliárd USA dollár bevételt ér el szállodaingatlanok értékesítéséből.

Finanszírozás

A záráskor a Hyatt várakozásai szerint a vételár több mint 80 százalékát 1,0 milliárd USA dollár készpénzzel és új hitelfelvétellel tudja majd finanszírozni, a fennmaradó részt (körülbelül 500 millió USA dollár) pedig saját tőkéből fedezi. A J.P. Morgan elkötelezte magát, hogy 1,7 milliárd USA dollárt biztosít a Hyatt számára. A hitel (ideértve a felvásárlás finanszírozása céljára felvett hitelt is) várhatóan a 2 milliárd dolláros eszközértékesítési programból befolyó készpénzből kerül visszafizetésre. A Hyatt elkötelezett aziránt, hogy fenntartsa befektetési besorolását és a tranzakció zárását követően is megfelelő körültekintéssel kezelje mérlegét. (folyt.)



2021. augusztus 18., szerda 14:08

A Hyatt felvásárolja az Apple Leisure Groupot, bővítve ezzel globális részesedését a szabadidős luxusutazási kategóriában (3. rész)
    Chicago, 2021. augusztus 18., szerda (Business Wire/OTS) -

        Prezentáció a befektetők számára, telefonkonferencia, élő internetes közvetítés

A Hyatt 2021. augusztus 16-án, hétfőn, közép-amerikai (nyári) idő szerint de. 7:30-kor (az interneten élőben is közvetített) telefonkonferenciát tartott, melynek során tájékoztatást adott a tranzakcióról. A betárcsázni nem tudó érdeklődők meghallgathatták a telefonkonferencia élő internetes közvetítését. A telefonkonferenciáról készült felvétel hozzáférhető a vállalat honlapján (investors.hyatt.com). A résztvevők a telefonkonferenciára a 833-238-7946-as telefonszám (USA, díjmentes) vagy a 647-689-4468-as (nemzetközi, egyénileg fizetendő díjazású) telefonszámon tárcsázhattak be, a 1771444 azonosító kód megadásával körülbelül 15 perccel a meghirdetett kezdési idő előtt. Az internetes közvetítésről készült felvétel a vállalat honlapján 90 napig lesz elérhető.

Tanácsadók

Az ügylettel kapcsolatosan a BDT & Company, LLC és a J.P. Morgan látta el pénzügyi tanácsokkal a Hyattot, a Latham & Watkins LLP pedig a Hyatt jogi tanácsadójaként működött közre. Az ALG pénzügyi tanácsadója a PJT Partners volt, jogi tanácsadója pedig a Simpson Thacher & Bartlett LLP. A KKR-t és a KSL Capital Partners-t a Deutsche Bank Securities Inc. segítette pénzügyi tanácsadóként.
Az ebben a sajtóközleményben az egyszerűség kedvéért használt "Hyatt" szó a Hyatt Hotels Corporationre és/vagy annak egy vagy több leányvállalatára vonatkozik.

Amit a Hyatt Hotels Corporationről tudni kell…

A Hyatt Hotels Corporation, amelynek székhelye Chicagóban található, az egyik piacvezető, globális vendéglátóipari vállalat, amelynek kínálatában 20 prémiumkategóriás márka szerepel. A 2021. június 30-i állapot szerint a Vállalat portfóliója több mint 1000 szállodát és all-inclusive üdülőt tartalmazott 68 országban, hat kontinensen. A vállalat küldetésének tekinti, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson az embereknek, melyek segítik őket a tökéletes közérzet elérésében. Ez a küldetés határozza meg a vállalat üzleti döntéseit és növekedési stratégiáját, továbbá a vállalatnak azokat az erőfeszítéseit, hogy a legjobb alkalmazottakat vegye fel és tartsa meg hosszú távon, jó kapcsolatokat építsen ki a szállóvendégekkel és értéket teremtsen részvényesei számára. A vállalat leányvállalatainak (ideértve a Park Hyatt®, Miraval®, Grand Hyatt®, Alila®, Andaz®, The Unbound Collection by Hyatt®, Destination by Hyatt™, Hyatt Regency®, Hyatt®, Hyatt Ziva™, Hyatt Zilara™, Thompson Hotels®, Hyatt Centric®, Caption by Hyatt, JdV by Hyatt™, Hyatt House®, Hyatt Place®, tommie™, UrCove, and Hyatt Residence Club® márkanév alatt működő leányvállalatokat) tevékenysége a következő vendéglátóipari tevékenységekre terjed ki: szállodakezelés, franchise tevékenység, szállodatulajdonlás, lízing, szállodafejlesztés, licenctevékenység, illetve szolgáltatások nyújtása hoteleknek, márkás rezidenciáknak, üdülőknek, valamint üdülőhasználati jog alapján működő üdülőknek. A vállalat működtet egy törzsvendég-programot (World of Hyatt®) is, amely különleges előnyöket és exkluzív élményeket biztosít a program nagyra becsült tagjainak. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.hyatt.com.

Amit az Apple Leisure Group®-ról tudni kell…

Az Apple Leisure Group® (ALG) vezető észak-amerikai üdülőmárka-kezelő, turisztikai és vendéglátóipari vállalatcsoport, mely egyedi üzleti modell alapján szolgálja ki az utazókat és üdülőhelyeket szerte a világon. Az ALG leányvállalatain keresztül mindenkor kiemelkedő értéket képviselő szolgáltatásokat nyújt az utazóknak, valamint a márkaportfóliójába tartozó márkák kínálta stratégiai lehetőségek kiaknázása révén az üdülőtulajdonosoknak és partnereinek. A cég portfóliójába tartoznak a következő márkák: AMResorts LP, illetve annak egy vagy több leányvállalata, amelyek együttesen értékesítési, marketing és márkakezelési szolgáltatásokat biztosítanak az AMR™ Collectionhöz tartozó üdülők és hotelmárkák számára, ideértve az olyan 5 és 4 csillagos, díjnyertes luxusmárkákat, mint a Secrets® Resorts & Spas, a Dreams® Resorts & Spas, a Breathless® Resorts & Spas, a Zoëtry® Wellness & Spa Resorts, az Alua® Hotels & Resorts, a Sunscape® Resorts & Spas és a Now® Resorts & Spas; az ALG Vacations®, az USA-ban az egyik legnagyobb, mexikói és karib-térségi szervezett utazásokat és repülőgépcharter-utakat értékesítő, bevezetett márkákkal (Apple Vacations®, Funjet Vacations®, Travel Impressions®, CheapCaribbean.com®, BeachBound®, Blue Sky Tours®, Southwest Vacations®, United Vacations®) rendelkező vállalat; az exkluzív törzsvendég-program, az Unlimited Vacation Club®; a kategóriájában a legjobbnak számító, üdülőhely-kezelési szolgáltatásokat nyújtó Amstar DMC; valamint az innovatív technológiai megoldásokat biztosító Trisept Solutions®, amely több mint 88000 utazási irodát kapcsol össze a vezető idegenforgalmi szolgáltatókkal.
Bővebb információkért az Apple Leisure Group által kínált előnyökről látogasson el honlapunkra: www.appleleisuregroup.com! (folyt.)



2021. augusztus 18., szerda 14:09

A Hyatt felvásárolja az Apple Leisure Groupot, bővítve ezzel globális részesedését a szabadidős luxusutazási kategóriában (4. rész)
    Chicago, 2021. augusztus 18., szerda (Business Wire/OTS) -

        ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK:

A korábbi tényadatokat tartalmazó állításokon kívül minden egyéb, ebben a sajtóközleményben szereplő állítás előremutató állításnak tekintendő az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act of 1955) rendelkezései alapján. Ezek közé az állítások közé tartoznak az Apple Leisure Group Vállalat általi javasolt felvásárlásának előnyeire (ideértve az akvizícióból eredő pénzügyi és operatív előnyöket, valamint a vendégek és tulajdonosok számára megnyíló előnyöket), az Apple Leisure Group prognosztizált pénzügyi teljesítményére, a jövőbeli eszközértékesítések keretében eladott eszközök mennyiségére és az értékesítések időzítésére, illetve a tervezett értékesítésekből befolyó bevételek mértékére, a Vállalat likviditási profiljára, a jövőben várhatóan megnyitásra kerülő szállodák/üdülők számára, a globális luxusutazások terén várt növekedésre és a Vállalat létesítményeiben található, szabadidős utazás céljára igénybe vehető szobák kiadásából eredő bevételi arányokra, az egyesített vállalatok prognosztizált, jövőbeli, díjalapú bevételeinek mennyiségére, a World of Hyatt törzsvendég-program és az Apple Leisure Group törzsvendég-programja által biztosított előnyökre és hozzáadott értékre, az Apple Leisure Group javasolt felvásárlásával kapcsolatosan igénybe venni tervezett finanszírozási források elérhetőségére, a felvásárlással kapcsolatosan igénybe venni tervezett hiteleknek a Vállalat befektetésicélpont-besorolására gyakorolt hatásaira, a felvásárlási ügylet lezárásának várt időzítésére, a Vállalat terveire, stratégiáira, pénzügyi teljesítményére, prognózisaira, finanszírozási terveire, valamint a jövőbeli események bekövetkezésének esélyeire vonatkozó állításokat is. Ezeknek az állításoknak a helytálló volta olyan ismeretlen kockázatoktól függ, amelyeket nehéz előre felmérni. Ennek következtében tényleges eredményeink, teljesítményünk és sikereink jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban kifejezett vagy vélelmezett eredményektől, teljesítménytől és sikerektől. Egyes esetekben az előremutató állítások azonosíthatók az alapján, hogy szerepelnek bennük a következő szavak: "lehet", "tudnánk", "várhatóan", "szándékozunk", "terveink szerint", "igyekszünk", "előre láthatóan", "úgy hisszük", "becsléseink szerint", "prognózisaink szerint", "lehetséges", "továbbra is", "valószínűleg", "fogunk", "lenne", illetve ezeknek a szavaknak a különféle változatai, hasonló kifejezések vagy e szavak és hasonló kifejezések tagadó alakja. Ezek az előremutató állítások olyan becsléseken és feltételezéseken alapulnak, amelyek bár szerintünk és vezetőségünk szerint megfelelőek, jellegükből fakadóan bizonytalansági tényezőket hordoznak magukban. Azok közt a tényezők közt, melyek hatására a tényleges eredmények jelentős mértékben eltérhetnek a jelenlegi várakozásainktól, szerepelnek többek közt a következők: az Apple Leisure Group javasolt felvásárlásának végrehajtásával és a javasolt ügylet zárásának időzítésével kapcsolatos kockázatok; a Vállalat arra irányuló képessége, hogy sikeresen integrálja az Apple Leisure Group alkalmazottait és tevékenységeit a Vállalat szervezetébe; a Vállalat arra irányuló képessége, hogy mihamarabb, illetve a várt időhatárokon belül realizálja az Apple Leisure Group javasolt felvásárlásával kapcsolatosan várt előnyöket és kiaknázza az akvizíció kínálta szinergiákat; a tervezett finanszírozási források kedvező feltételekkel való igénybe vételével vagy rendelkezésre állásával kapcsolatos kockázatok; a luxusutazási és all-inclusive szállásbiztosítási piaci szegmensekben érvényesülő kockázatok; a COVID-19-pandémia időtartama és a világjárványt követő fellendülés üteme, a járvány újbóli fellángolása vagy a COVID-19-variánsok terjedése; a COVID-19-pandémia rövid és hosszú távú hatásai, ideértve az utazások iránt megnyilvánuló keresletet, a futóvendégekkel és a csoport üzleti tevékenységével kapcsolatos kockázatokat



2021. augusztus 18., szerda 14:10

A Hyatt felvásárolja az Apple Leisure Groupot, bővítve ezzel globális részesedését a szabadidős luxusutazási kategóriában (5. rész)
    Chicago, 2021. augusztus 18., szerda (Business Wire/OTS) -

        a belföldi és nemzetközi politikai és geopolitikai feltételek alakulása, ideértve a politikai vagy polgári zavargásokat vagy a kereskedelempolitikákban bekövetkező változásokat; olyan viszályok vagy az azoktól való félelem, ideértve a jövőbeli terrorista támadásokat, amelyek kihatnak az utazási kedvre; utazásokkal kapcsolatos balesetek bekövetkezése; természeti vagy ember okozta katasztrófák, mint például földrengések, cunamik, tornádók, hurrikánok, áradások, tűzvészek, olajkiömlések, nukleáris balesetek bekövetkezése vagy globális járványok kitörése, illetve olyan fertőző betegségek megjelenése, mint a COVID-19, továbbá az ezektől való félelem; arra irányuló képességünk, hogy sikeresen elérjünk egy adott üzemieredmény-szintet azokban a szállodákban, amelyekben harmadik felek által végzett teljesítményvizsgálatok folynak, illetve amelyek esetében erre garanciát vállaltunk harmadik félként fellépő tulajdonosok felé; a szállodafelújítások és továbbfejlesztések hatásai; a tőkeallokációs, részvényvisszavásárlási és osztalékfizetési terveinkkel kapcsolatos kockázatok, ideértve a visszavásárlási tevékenység vagy az osztalékfizetések csökkenését, leállítását vagy felfüggesztését; az ingatlan és vendéglátóipari üzletág szezonális és ciklikus jellege; az olyan elosztási megállapodásokban bekövetkező változások, mint például az internetalapú utazásközvetítőkkel fennálló megállapodások; ügyfeleink ízlésének és preferenciáinak változásai; a munkatársakkal és szakszervezetekkel való kapcsolatainkban, illetve a munkaügyi jogszabályokban bekövetkező változások; a harmadik félként tevékenykedő tulajdonosok, franchise-működtetők és vendéglátóipari vállalkozó partnereink pénzügyi helyzetében vagy a velünk való kapcsolatukban bekövetkező változások; a harmadik félként tevékenykedő tulajdonosok, franchise-működtetők és fejlesztő partnereink esetleges sikertelensége a jelenlegi tevékenységeik vagy a cégünk jövőbeli növekedési terveinek finanszírozásához szükséges tőkéhez való hozzáférés terén; a potenciális felvásárlásokkal és vállalatieszköz-értékesítésekkel, illetve az új márkakoncepciók bevezetésével kapcsolatos kockázatok; a felvásárlások és vállalatieszköz-értékesítések időzítésével kapcsolatos kockázatok, illetve az arra irányuló képességünk, hogy sikeresen integráljuk a felvásárolt vállalkozásokat cégünk tevékenységeibe; a javasolt tranzakciók végrehajtásának sikertelensége (ideértve a zárási feltételek teljesítése vagy a szükséges jóváhagyások megszerzése terén való sikertelenséget); arra irányuló képességünk, hogy sikeresen végrehajtsuk a kezelési és franchise üzletágunk bővítésére vonatkozó stratégiánkat, miközben ezzel párhuzamosan a tervezett időhatárokon belül, illetve a várt áron való értékesítés révén csökkentjük ingatlanvagyonunk mennyiségét; az ingatlanvagyonunk értékében bekövetkező hanyatlás; kezelési vagy franchise megállapodásaink váratlan felmondása; változások a szövetségi, állami, helyi vagy külföldi adójogszabályokban; a kamatlábak és operatív költségek növekedése; devizaárfolyam-fluktuációk vagy a devizaeszközök átstrukturálása; sikertelenség az új márkák vagy az újítások elfogadtatásában; a tőkepiacok általános változékonysága és az arra irányuló képességünk, hogy hozzáférjünk ezekhez a piacokhoz; az ágazatunk versenyfeltételeiben bekövetkező változások, ideértve a COVID-19-pandémia nyomán bekövetkező változásokat, az ágazati konszolidációs folyamatok és a tevékenységünk helyszínén működő piacokon bekövetkező változások; arra irányuló képességünk, hogy sikeresen bővítsük a World of Hyatt törzsvendég-programot; a kiberbiztonságot érintő események bekövetkezése és a számítástechnikai rendszerek működésének hibái; a jogi vagy közigazgatási eljárások kimenetele; valamint a franchise üzletágunk működését szabályozó előírások vagy jogszabályok megsértése; továbbá egyéb, a Vállalat által az az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által



2021. augusztus 18., szerda 14:10

A Hyatt felvásárolja az Apple Leisure Groupot, bővítve ezzel globális részesedését a szabadidős luxusutazási kategóriában (6. rész)
    Chicago, 2021. augusztus 18., szerda (Business Wire/OTS) -

        Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210815005011/en/

Kapcsolat:

Hyatt médiakapcsolatok:
Franziska Weber
+1 312 780 6106
franziska.weber@hyatt.com

Hyatt befektetői kapcsolatok:
Noah Hoppe
+1 312 780 5991
noah.hoppe@hyatt.com

Apple Leisure Group médiakapcsolatok:
Lilliana Vazquez Maya
+1 610 359 5913
lmaya@applelg.net
Forrás: Hyatt Hotels Corporation
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.