OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. augusztus 12., csütörtök 11:16

Amerikai egyesült államokbeli vezetők egy csoportja levelet írt Biden elnöknek, kérve, hogy vezesse a G-7 csoport országainak a világ népessége többségének az év végére való beoltását célzó erőfeszítéseit
    New York, 2021. augusztus 12., csütörtök (Business Wire/OTS) - Egy 34 üzleti, kormányzati, egészségügyi és tudományos vezetőt tömörítő csoport augusztus 10-én nyílt levelet tett közzé a Wall Street Journalban, melyben arra kérték az USA elnökét, Joseph R. Bident, hogy legyen a vezetője a G-7 csoportba tartozó országok azon erőfeszítéseinek, melyeknek célja a világ leginkább érintett régióiban élők Covid-19 elleni beoltása.

    
     Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005319/en/

"Latin-Amerikában, Afrikában és Délkelet-Ázsiában emberek milliói továbbra is szinte alig vagy egyáltalán nem jutnak vakcinához, és helyzetük a delta variáns rendkívül gyors globális terjedése miatt egyre kétségbeejtőbb" - olvasható a levélben. "Azzal, hogy támogatjuk más országok lakosságának beoltását, egyrészt a saját biztonságunkba, másrészt a globális stabilitásba fektetünk be."

A levél megjegyzi, hogy a G-7-ek júniusi találkozóján a tagországok elkötelezték magukat a betegség felszámolása és a világ demokráciáinak újjáélesztése mellett. E két cél elérését legbiztosabban egy összehangolt, globális terv biztosítja.

A vezetők pártfüggetlen csoportját a C. V. Starr & Co., Inc. elnök-vezérigazgatója, Maurice R. Greenberg hozta létre. A levél teljes szövege a mellékletben található.

 Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005319/en/

Kapcsolat:
Joe Dillon
Senior Vice President, External Affairs
joe.dillon@starrcompanies.com, 212-230-5073

Forrás: C.V. Starr & Co., Inc.
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.