2024. március 28. csütörtök

2021. augusztus 11., szerda 13:52

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells arra invitálja a játékosokat, hogy fogjanak össze egy új, játékon belüli eseménysorozatként zajló, játékoskluboknak szóló kihívás leküzdése céljából (1. rész)
    San Francisco, 2021. augusztus 11., szerda (Business Wire/OTS) - A különleges, visszatérő esemény során a klubtagoknak egy új, interaktív térképen megadott útvonalat kell követniük, és játékostársaikkal összefogva veszélyes helyeken kell átjutniuk, hogy rátalálhassanak ritka, mágikus tárgyakra - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) augusztus 10-én bejelentette, hogy mágikus match-3 (3 egyforma elem megtalálását célzó) mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells elindította első, játékoskluboknak szóló, játékon belüli eseménysorozatként zajló kihívását. Ennek a játékosok számára világszerte hozzáférhető első, és a továbbiakban majd visszatérő, korlátozott ideig elérhető eseménysorozatnak a keretében a kihívásra jelentkező klubok tagjainak be kell lépniük a Tiltott Rengetegbe, egy új, interaktív térképen megadott útvonalat követve fel kell deríteniük az erdőt, át kell jutniuk a számtalan rejtett akadályon és különleges lényekkel kell megküzdeniük, hogy megkaphassák a kitűzött jutalmakat.

Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005020/en/

Az 55. játékosszinttől elérhető Klubkihívás (Club Challenge) egy új, a játék egyébként egyedül bejárandó útvonalától elkülönülő, interaktív útvonalat kínál, amelyen végigjárva a játékosok exkluzív és független pontokat, jutalmakat és 'életeket' kaphatnak minden egyes esemény alkalmával. Az egyes alkalmakkor akár három hétig is tartó Klubkihívások során a játékosok az interaktív térképen kijelölt, különleges helyekre jutnak el, ahol meg kell oldaniuk a térképen jelzett fejtörőket ahhoz, hogy továbbmehessenek. Az egyes megoldott rejtvényekért a játékosok pontokat kapnak, továbbá naponta három "életet" is nyernek, amelyek a Harry Potter: Puzzles & Spells Klubkihívása során használhatók fel. A klubtagoknak egymással együttműködve kell eligazodni az útvesztőhöz hasonlító térképen, és bár néha bizonyára elő fog fordulni, hogy eltévednek, a helyes út megtalálásáért és a rejtvények megoldásáért pontokat kapnak, amelyekkel hozzájárulnak klubjuk ligabesorolásának javításához.

A Klubkihívás nyitó eseménye során a játékosok biztonságban elhagyják Roxfortot és belépnek a rejtélyes (és gyakran veszélyes) Tiltott Rengetegbe. Miközben a klubtagok felderítik a mitikus erdőt, meg kell találniuk a varázsvilág egyes ritka, nagyra becsült tárgyait, mint például a sokak által áhított Ház Kupát vagy Griffendél Kardját, hogy eljussanak a végső feladvány megoldásáig. Az esemény záró szakaszában a játékosoknak csapatokat kell alkotniuk, hogy legyőzzék az erdőben élő, rendkívül kegyetlen lényeket, mint például a Hegyi Trollt és a Magyar Mennydörgőt, vagy Ron legutálatosabb ellenfelét, Aragogot.

"A közösségi együttműködést, a stratégiai gondolkodás fejlesztését és mágikus játékmenetet kínáló, ikonikus varázslatokkal és Csokibékákkal teli Harry Potter: Puzzles & Spells által nyújtott különleges match-3 élmény egyedülálló ebben a játékkategóriában" - fejtette ki Yaron Leyvand, a Zynga Games (Játékok) egységének ügyvezető alelnöke. A Klubkihívás elnevezésű események az izgalmaknak, rejtélyeknek és barátságnak olyan elegyét képviselik, amely a Harry Potter sorozat egyik alapját adja, és lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kapcsolatokat létesítsenek egymással és határozott célok elérése érdekében együttműködjenek klubtársaikkal."

A Harry Potter: Puzzles & Spells játékban a játékosok egy színes, bűbájokkal és humorral teli, a Harry Potter sorozat szereplőit felvonultató match-3 kalandba keverednek. A játékban, amelyben hallhatók az eredeti Harry Potter mozifilmek hangeffektusai és egyes szereplőknek a mozifilmekből származó hangfelvételei, a játékosok nyomon követhetik Harry varázsvilágban való utazásának mobileszközökön való megjelenítésre tervezett, autentikus történetét. Az ugrabugráló Csokibékákkal, lebegő Szárnyas kulcsokkal, csatázó Varázssakkbábukkal teli, és számos váratlan akadállyal és tárggyal nehezített match-3 párosítási rejtvények megoldásáért a játékosok új varázsigéket és a varázserejüket növelő különleges jutalmakat kapnak. A roxforti bajtársiasság és barátságos versengés szellemében a játékosoknak lehetőségük van klubokat alapítani vagy már létező klubokhoz csatlakozni, ahol barátságokat köthetnek a többi rajongóval, együttműködhetnek a fejtörők sikeres megoldását szolgáló stratégiák kialakításában, részeseivé válhatnak új barátaik mindennapi életének és versenghetnek más klubokkal az exkluzív Klubesemények (Club Events) alkalmával.

A Harry Potter: Puzzles & Spells szerte a világon játszható iOS-os és Androidos eszközökön, valamint Amazon Kindle e-könyv-olvasón és a Facebookon is. További információkért és más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kövessen minket a Facebook-on, az Instagram-on és a Twitter-en, illetve látogasson el a játék honlapjára a www.harrypotterpuzzlesandspells.com internetes címen!

A játékkal kapcsolatos fényképek és videók a következő internetes címen érhetők el: https://bit.ly/HPPS_ClubChallenge (folyt.)

2021. augusztus 11., szerda 13:52

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells arra invitálja a játékosokat, hogy fogjanak össze egy új, játékon belüli eseménysorozatként zajló, játékoskluboknak szóló kihívás leküzdése céljából (2. rész)
    San Francisco, 2021. augusztus 11., szerda (Business Wire/OTS) -

Amit a Zynga-ról tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. A kiterjedt globális tevékenységet végző, több mint 175 országban és régióban jelen lévő Zynga sokszínű portfoliójában olyan népszerű játék franchise-ok szerepelnek, amelyeket ez idáig négy milliárdnál is többször töltöttek le mobileszközökre, ideértve a következőket: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Hair Challenge™, Harry Potter: Puzzles & Spells™, High Heels!™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Queen Bee™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. Az egyik vezető mobilhirdetési és monetizációs platform, a Chartboost felvásárlásának köszönhetően a Zynga ágazatvezető, következő generációs platformmá vált, amely minden szinten képes a programmatic hirdetések és a hozamok optimalizálására. A 2007-ben alapított Zynga székhelye Kaliforniában található, és a cég irodákat működtet Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog.

Amit a Warner Bros. Games-ről tudni kell…

A Warner Bros. Home Entertainment, Inc. divíziója, a Warner Bros. Games globális vezető szerepet tölt be a különféle platformokon (konzolok, kézi készülékek, mobileszközök és asztali számítógépek) futó, mind saját név alatt megjelentetett, mind harmadik felek számára készített, interaktív, szórakoztató tartalmak és játékok publikálása, fejlesztése, licencbe adása és forgalmazása terén világszerte. További információk a Warner Bros. Games-ről a következő internetes címen állnak rendelkezésre: https://www.wbgames.com/.

Amit a Portkey Games-ről tudni kell…

A Portkey Games a Warner Bros. Interactive Entertainment által létrehozott játékmárka, amely olyan, az eredeti J.K. Rowling történetek által inspirált mobil és videójátékokat fémjelez, melyekben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és így közvetlenül átélhetnek számos kalandot Rowling Varázsvilágában, a "Wizarding World"-ben. A Portkey Games lehetővé teszi a játékosok számára, hogy maguk alakítsák a játékmenetet és a Varázsvilág csodáiban elmélyedve új és egyedi élményekkel gazdagodjanak. A játékmárka létrehozásával a Warner Bros. Interactive Entertainment a mobiljátékok rajongóinak olyan új játékélményeket kíván biztosítani, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy saját maguk "írják meg" és játsszák el varázsvilágbeli történetüket. (folyt.)

2021. augusztus 11., szerda 13:52

A Zynga mágikus match-3 mobiljátéka, a Harry Potter: Puzzles & Spells arra invitálja a játékosokat, hogy fogjanak össze egy új, játékon belüli eseménysorozatként zajló, játékoskluboknak szóló kihívás leküzdése céljából (3. rész)
    San Francisco, 2021. augusztus 11., szerda (Business Wire/OTS) -

A WIZARDING WORLD, HARRY POTTER kiadási jogainak tulajdonosa © J.K. Rowling. A HARRY POTTER: PUZZLES & SPELLS, a PORTKEY GAMES, a WIZARDING WORLD és a HARRY POTTER karakterek, nevek és az ezekhez kapcsolódó megkülönböztető jelölések a Warner Bros. Entertainment Inc. szerzői joggal védett tulajdonát és bejegyzett védjegyeit képezik (© és ™). ™ Zynga Inc. Minden jog fenntartva.

WB PAJZS: ™ & © Warner Bros. Entertainment Inc. (s21)

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a Harry Potter: Puzzles & Spells mobiljáték nevére, a játékmenet részleteire, a játék funkcióira és egy korlátozott ideig tartó eseményre vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek elérése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve a feltételezések helytálló voltától. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán, a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján, a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210810005020/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Dana Whitney
dwhitney@zynga.com

Alexa Grandolfo
agrandolfo@zynga.com

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.