OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. augusztus 11., szerda 11:42

A P&G azokra a sportolókra irányítja a figyelmet a 2020. évi tokiói olimpiai játékokon, akik vezető szerepüket arra használják, hogy hirdessék a szeretetet erejét, méltatva erőfeszítéseiket és másokat is pozitív cselekvésre ösztönözve (1. rész)
    Cincinnati, 2021. augusztus 11., szerda (Business Wire/OTS) - A Procter & Gamble's (NYSE: PG), amely az utóbbi 10 év mindegyikében szponzora volt az olimpiai játékoknak, azokat az egyedi utakat méltatja, amelyeket a sportolók olimpiai álmaik elérése érdekében végigjártak, ideértve az általuk támogatott ügyeket és a közösségeikben való pozitív változások elérése érdekében végzett munkájukat. A 2020-as tokiói olimpiai játékokat megelőző időszakban a P&G számára példát mutattak azok az önzetlen olimpiai és paralimpiai sportolók, akik egy jó ügy érdekében embertársaik szolgálatába álltak. Ennek hatására a P&G a Nemzetközi Olimpiai Bizottsággal (IOC) és a Nemzetközi Paralimpiai Bizottsággal (IPC) összefogva létrehozta az Athletes for Good (Sportolók egy jó ügyért) alapot, melynek célja tisztelgés azok az olimpián és paralimpián részt vevő sportolók, illetve az arra készülők előtt, akik idejüket, képességeiket és erőforrásaikat jótékonysági célokra fordítják a közösségekre gyakorolt hatás, az egyenlőség és befogadás, valamint a környezeti fenntarthatóság területén, illetve e sportolók munkájának támogatása. A 2020-as tokiói olimpia alkalmából az Athletes for Good Fund több mint 500000 USA dollár összegű adományt nyújtott a cég támogatását elnyerő sportolók által választott jótékonysági szervezeteknek.

    -    Az olimpiai aranyérmes Nastia Liukina és az olimpiai ezüstérmes Gus Kenworthy a társházigazdái a P&G Athletes for Good alapjának támogatását elnyerőkkel és a szeretetet erejét hirdető olimpikonokkal folytatott virtuális panelbeszélgetésnek a 2020-as tokiói olimpián
 -    Számos sportoló (Mariah Duran, Alice Dearing, Brian Afanador és Erica Sullivan) osztja meg azokat a személyes élményeit, amelyek arra ösztönözték őket, hogy közösségük szolgálatába álljanak
 -    A P&G elismeri azokat a sportolókat, akik vezető szerepüket arra használják, hogy a 2020-as tokiói olimpián is hirdessék a szeretet erejét, és adományokat biztosít az általuk kiválasztott jótékonysági szervezeteknek

Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210805005996/en/

Egy augusztus 5-én lefolytatott "Champions and the Causes They Champion" (Bajnokok és ügyek, amelyek mellett a bajnokok kiállnak) című virtuális panelbeszélgetésen az olimpiai aranyérmes Nastia Liukinához (USA, tornászlegenda) és az olimpiai ezüstérmes Gus Kenworthyhez (Nagy Britannia, síakrobatika) négy sportoló csatlakozott, akik nem csak hihetetlen versenyszellemükről ismertek, hanem együttérzésükről, emberségességükről és jóságukról is, melyről mind a versenyzés során, mind a mindennapi életükben tanúbizonyságot adtak. A sportolók inspiráló történeteit hallgatva kiderült, hogyan merítettek ösztönzést személyes élményeikből, és mi volt az oka annak, hogy felléptek a közösségeikben való pozitív változások elérése érdekében. A panelbeszélgetésen a következő sportolók vettek részt:

     - Mariah Duran*, USA, gördeszkázás: Maria, aki közvetlenül megtapasztalta, milyen nyomasztó érzés egy olyan sportágban versenyezni, amelyet túlnyomórészt férfiak művelnek, és amelyben igen kevés a női versenyző, példaképként, mentorként és szószólóként támogatja a gördeszkázó fiatal lányokat. A Skate Like A Girl (Gördeszkázz úgy, mint egy lány) elnevezésű szervezetben végzett munkája során arra bátorítja a lányok következő generációját, hogy továbbra is bátran hódoljanak a gördeszkázás iránti szenvedélyüknek.
     - Alice Dearing*, Nagy Britannia, úszás: Az eddigi olimpiai játékokon Nagy Britannia csapatának soha nem volt tagja fekete bőrű úszó. Az olimpián az ország csapatának első fekete bőrű úszójaként részt vevő Alice úszókarrierje során közvetlenül szembesült azokkal a korlátokkal, amelyekkel a színes bőrű emberek szemben találják magukat. Alice elhatározta, hogy saját kezébe veszi az ügyeket, és elvállalta a Black Swimming Association (Fekete bőrű Úszók Szövetsége [BSA]) vezető követének szerepét, mely minőségében igyekszik elérni, hogy egyre több fekete bőrű sportoló vegyen részt a különféle versenyeken, és hogy az emberek hozzáállásának megváltozása nyomán egyre több fekete bőrű ember értse meg, milyen fontos megtanulni úszni.
     - Brian Afanador*, Puerto Rico, asztalitenisz: Miután a Mária elnevezésű hurrikán végigsöpört Puerto Ricón, lerombolva annak jelentős részét, Brian olimpiai sportolói státuszát kihasználva igyekezett felhívni a figyelmet arra, hogy közösségének segítségre van szüksége. A Yonomequito Alapítvánnyal összefogva Brian segített a lerombolt otthonok újjáépítésében és az olyan alapvető szükségleti cikkek rászoruló helyi családoknak való biztosításában, mint az étel, a friss víz és a vészhelyzeti ellátás.
     - Erica Sullivan, USA, úszás: Bevallottan meleg ázsiai-amerikai úszóként Erica fellépett a sportbeli interszekcionális egyenlőtlenségek ellen. A 2020-as tokiói olimpiai játékok során sajtókonferenciáját arra használta, hogy felhívja a figyelmet a kisebbségi csoportok (ideértve az LGBTQ+ közösségek) helyzetére.

*Az Athletes for Good alap támogatását elnyerő sportolók (folyt.)



2021. augusztus 11., szerda 11:43

A P&G azokra a sportolókra irányítja a figyelmet a 2020. évi tokiói olimpiai játékokon, akik vezető szerepüket arra használják, hogy hirdessék a szeretetet erejét, méltatva erőfeszítéseiket és másokat is pozitív cselekvésre ösztönözve (2. rész)
    Cincinnati, 2021. augusztus 11., szerda (Business Wire/OTS) -

    "Az olimpiai játékok szellemiségének ereje képes mindannyiunkat felemelni és egyesíteni, és ezek a hihetetlen sportolók az olimpiai és paralimpiai mozgalom szellemiségének jegyében arra törekszenek hogy saját közösségeikben is pozitív változásokat indítsanak el" - fejtette ki a panelbeszélgetés egyik házigazdája, Nastia Liukina. "Inspiráló dolog azt látni, hogy a különféle szervezetek, mint például a P&G, nem csak a versenyek alkalmával, hanem azokon kívül is elismerik a sportolók jó cselekedeteit és segítik a közösségek támogatására irányuló erőfeszítéseiket annak érdekében, hogy másokat is erre ösztönözzenek."

"Számomra olimpikonnak lenni nem pusztán azt jelenti, hogy kiválóságra törekszem a sportágamban; ezt a státuszt platformként igyekszem felhasználni arra, hogy segítsem a női gördeszkások következő generációját egyrészt képességeik kiteljesítésében, másrészt abban, hogy merjenek nagyot álmodni" - magyarázta Mariah Duran. "Jómagam nem tartanék ott, ahol most vagyok a Skate Like A Girl közösség támogatása nélkül, és azok nélkül a tapasztalatok nélkül, amelyeket a velük való interakció során szereztem. Ez a szervezet kiemelkedő szószólója a nemek közti egyenlőségnek és befogadásnak a gördeszka sportágban, és az általuk szervezett sportesemények, táborok és a tanulóknak kínált, iskolán kívüli szabadidős programok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy közelebb legyünk e célok eléréséhez. Ezért is értékelem rendkívül nagyra azt, hogy a P&G és az Athletes for Good alap igyekszik támogatni a szervezetet."

A teljes panelbeszélgetést itt tekintheti meg: https://www.youtube.com/watch?v=k9hB90wLtxw

A szeretet hirdető sportolók középpontba állítása a 2020-as tokiói olimpián

A 2020. évi tokiói olimpián a P&G kibővítette a sportolók támogatása iránti elkötelezettsége jegyében tett eddigi kezdeményezései körét: további két adományt biztosított az azok által a sportolók által kiválasztott jótékonysági szervezeteknek, akik az olimpiai játékokat platformként használták közösségeik és mások támogatása céljára Tokióban. Az Erica Sullivannak biztosított támogatáson felül a P&G adományt nyújtott Pita Taufatofuának (Tonga, taekwondo) is, aki a tokiói olimpián sportolók közössége iránt tanúsított bőkezűségével mindenkire inspiráló hatással volt. A háromszoros olimpiai bajnok, aki már 15 éve támogatja önkéntesként a fiatalok mentális egészségének javításán munkálkodó szervezeteket, a nyilvánosság előtt beszélt arról, milyen hihetetlen nyomásnak vannak kitéve az élvonalbeli sportolók, és arra biztatta sporttársait, hogy bátran kérjenek tőle tanácsot és támogatást. Felhívása nyomán több száz sportoló lépett kapcsolatba vele a tokiói olimpiai játékok idején mind a közösségi csatornákon keresztül, mind személyesen. Adományával a P&G szeretné elismerni Pita erőfeszítéseit, melyeket a sportolók helyzetére való figyelemfelhívás és támogatásuk érdekében tesz, és rámutatni arra, hogy ezek a jó cselekedetek azok, amelyek nem csak a sportban teszik naggyá őt.

Az Athletes for Good alap és a 2020-as tokiói olimpián részt vevő sportolóknak nyújtott adományok egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy a P&G teljesítse a "Lead with Love" (Vezess a szeretet hirdetése révén) nevű kampánya keretében tett "2021 Acts of Good in 2021" (2021 jó cselekedet 2021-ben) elnevezésű kötelezettségvállalását.

További információk a P&G "Lead with Love" kampányáról a következő internetes címen találhatók: https://us.pg.com/lead-with-love/. (folyt.)



2021. augusztus 11., szerda 11:43

A P&G azokra a sportolókra irányítja a figyelmet a 2020. évi tokiói olimpiai játékokon, akik vezető szerepüket arra használják, hogy hirdessék a szeretetet erejét, méltatva erőfeszítéseiket és másokat is pozitív cselekvésre ösztönözve (3. rész)
    Cincinnati, 2021. augusztus 11., szerda (Business Wire/OTS) -

    
Amit a P&G "2021 Acts of Good in 2021" kötelezettségvállalásáról tudni kell…

A P&G-nél a közösségek támogatása, az egyenlőség és befogadás elősegítése és a bolygó védelme szerves részét képezi üzleti tevékenységünknek. Hiszünk abban, hogy felelősséggel tartozunk az emberek mindennapi életének támogatásáért ?-? és ezt az általunk előállított termékekkel, illetve a márkáink és a vállalat által gyakorolt pozitív hatásokkal érhetjük el. A "Lead with Love" kampány keretében a P&G és márkái kötelezettséget vállaltak arra, hogy 2021-ben 2021 jó cselekedet hajtanak végre.

Amit a Procter & Gamble-ről tudni kell…

A P&G világszerte megbízható és magas minőségű termékekkel áll a fogyasztók rendelkezésére. A vállalat vezető márkái közt szerepel többek közt az Always®, az Ambi Pur®, az Ariel®, a Bounty®, a Charmin®, a Crest®, a Dawn®, a Downy®, a Fairy®, a Febreze®, a Gain®, a Gillette®, a Head & Shoulders®, a Lenor®, az Olay®, az Oral-B®, a Pampers®, a Pantene®, az SK-II®, a Tide®, a Vicks® és a Whisper®. A P&G vállalatcsalád tagjai mintegy 70 országban működnek szerte a világon. A P&G-re és márkáira vonatkozó legfrissebb információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.pg.com/.

 Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210805005996/en/

Kapcsolat:
Samantha Policano
MMK+
Samantha.policano@ketchum.com

Forrás: Procter & Gamble

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.