2024. április 19. péntek

2021. július 13., kedd 09:20

Amazon-robotizáció, aznapi kiszállítás és nemzetközi terjeszkedés: bejelentések a Webshippy Next-en
    Budapest, 2021. július 13., kedd (OTS) - A Webshippy éves e-logisztikai innovációkat bemutató eseményén Perényi András ügyvezető jelentette be 2021 legjelentősebb e-logisztikai fejlesztéseit és a cég terveit: munkába állnak a csúcstechnológiás robotok a cég logisztikai központjában, elindul a Webshippy Prio aznapi kiszállítási rendszere, elérhetővé vált a Webshippy saját szoftveres megoldása, és a nemzetközi piacokon is folytatódik a Webshippy-Trans-Sped együttműködése.

A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:

A Webshippy 2016 elején indult, mint az első, teljes körű fulfillment és dropshipping szolgáltatást nyújtó startup. Idén pedig már csúcstechnológiás robotok állnak munkába logisztikai központjában. A robotok feladata a raktárban dolgozók munkájának támogatása, és a picking folyamatok automatizálása lesz.

Egyedülálló Dark Store hálózat kerül kialakításra a vidéki nagyvárosokban, ahonnan villámgyorsan megvalósítható lesz a megrendelt termékek kiszállítása. Elindul a Webshippy saját üzemeltetésű szállítási szolgáltatása, amelyben a du. 4 óráig megrendelt termékek még aznap este 6-10 óra között kiszállításra kerülnek Budapesten. Kifejlesztésre került egy, az összes ismert webshop motorhoz csatlakoztatható szállítási módválasztó plugin is, amely képes a checkout folyamat során megmondani, hogy a megadott földrajzi címre milyen szolgáltatókat és milyen áron lehet igénybe venni. A fejlesztések révén szeptembertől Webshippy Prio néven elinduló szolgáltatási rendszerben a Webshippy összes ügyfele képessé válik a saját webáruházában aznapi kiszállítási lehetőséget biztosítani a vásárlói számára.

A Webshippy saját e-logisztikai szoftveres megoldása elérhetővé vált minden vállalat számára, aki saját logisztikai folyamatait szeretné fejleszteni. A teljes körű támogatással, know-how-val kísért bérelhető megoldás első megrendelője a Praktiker.

"A jelenlegi céljaink között szerepel, hogy a Trans-Speddel közösen indulunk útnak a nemzetközi piacon, és 2022-ben megnyitjuk első raktárunkat Lengyelországban, és a következő 3 évben további 5 országban létesítünk robotizált teljesítési központokat" - mondta Perényi András.

Videó az eseményről: Webshippy Next'21 - az e-logisztikai innovációk eseménye - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=p-sK4aWN2oQ)