OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. július 13., kedd 09:20

Amazon-robotizáció, aznapi kiszállítás és nemzetközi terjeszkedés: bejelentések a Webshippy Next-en
    Budapest, 2021. július 13., kedd (OTS) - A Webshippy éves e-logisztikai innovációkat bemutató eseményén Perényi András ügyvezető jelentette be 2021 legjelentősebb e-logisztikai fejlesztéseit és a cég terveit: munkába állnak a csúcstechnológiás robotok a cég logisztikai központjában, elindul a Webshippy Prio aznapi kiszállítási rendszere, elérhetővé vált a Webshippy saját szoftveres megoldása, és a nemzetközi piacokon is folytatódik a Webshippy-Trans-Sped együttműködése.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210713_001.jpg

A Webshippy 2016 elején indult, mint az első, teljes körű fulfillment és dropshipping szolgáltatást nyújtó startup. Idén pedig már csúcstechnológiás robotok állnak munkába logisztikai központjában. A robotok feladata a raktárban dolgozók munkájának támogatása, és a picking folyamatok automatizálása lesz.

Egyedülálló Dark Store hálózat kerül kialakításra a vidéki nagyvárosokban, ahonnan villámgyorsan megvalósítható lesz a megrendelt termékek kiszállítása. Elindul a Webshippy saját üzemeltetésű szállítási szolgáltatása, amelyben a du. 4 óráig megrendelt termékek még aznap este 6-10 óra között kiszállításra kerülnek Budapesten. Kifejlesztésre került egy, az összes ismert webshop motorhoz csatlakoztatható szállítási módválasztó plugin is, amely képes a checkout folyamat során megmondani, hogy a megadott földrajzi címre milyen szolgáltatókat és milyen áron lehet igénybe venni. A fejlesztések révén szeptembertől Webshippy Prio néven elinduló szolgáltatási rendszerben a Webshippy összes ügyfele képessé válik a saját webáruházában aznapi kiszállítási lehetőséget biztosítani a vásárlói számára.

A Webshippy saját e-logisztikai szoftveres megoldása elérhetővé vált minden vállalat számára, aki saját logisztikai folyamatait szeretné fejleszteni. A teljes körű támogatással, know-how-val kísért bérelhető megoldás első megrendelője a Praktiker.

"A jelenlegi céljaink között szerepel, hogy a Trans-Speddel közösen indulunk útnak a nemzetközi piacon, és 2022-ben megnyitjuk első raktárunkat Lengyelországban, és a következő 3 évben további 5 országban létesítünk robotizált teljesítési központokat" - mondta Perényi András.

Videó az eseményről: Webshippy Next'21 - az e-logisztikai innovációk eseménye - YouTube (https://www.youtube.com/watch?v=p-sK4aWN2oQ)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.