OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. június 30., szerda 11:05

BOR, MÁMOR, RÁCKEVE / Mága Zoltán, Herczku Ági és Básits Branka is fellép a KeveFeszt 21-en - Kultúra és gasztronómia
    Budapest, 2021. június 30., szerda (OTS) - Országosan is egyedülálló, nemzetiségi ételkülönlegességekkel, neves pincészetek boraival ízesített kulturális fesztivált és gasztronómiai napokat rendez a Budapesttől mindössze 40 kilométerre található Ráckeve önkormányzata július 9-11 között. A KeveFeszt 21-re a történelmi kisváros idegenforgalmi látványosságának, a Csőnakos Piacnak is helyet adó mesés környezetben, a Duna-parti sétányon kerül sor -ezt Budapesten, a La Pe Tite Bistro-ban jelentették be egy tegnapi sajtótájékoztatón.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210630_001.jpg

Vereckei Zoltán polgármester elmondta: az 1440-ben, a Csepel-szigeten, a török elől Magyarországra menekült szerbek által alapított város gyönyörű természeti környezettel, több országos jelentőségű műemlékkel bír, emellett számos kulturális fesztivállal is büszkélkedhet, amelyről a 2010-ben elnyert Kultúra Magyar Városa cím is árulkodik.

A Kárpát-medencei összetartozás szép üzenetét hordozó rendezvényen egyedülállóan és reprezentatívan az ország összes jegyzett nemzetisége egyszerre képviselteti magát. Lesz bolgár, görög, horvát, lengyel, német, örmény, roma, román, ruszin, szerb, szlovák, szlovén, ukrán tánc, táncház, zene, ének, színház, két színpadon összesen 24 előadás, s hogy nem csak kulturális, hanem valóságos csemegék is legyenek, arról a nemzetiségi konyhák gondoskodnak a különleges ízekre vágyóknak, akik 24-féle speciális ételt kóstolhatnak, valamint 12 neves hazai borászat termékeit, szlovák söröket, különleges kávékat s minőségi pálinkákat.

A rendezvény Mága Zoltán és a Budapesti Gipsy Virtuózok koncertjével nyílik pénteken, amelyet szombaton és vasárnap egész napos fergeteges előadássorozat követ olyan esti sztárfellépőkkel, mint Herczku Ági és Básits Branka.

A rendezvény fővédnöke Kövér László házelnök.

További részletek a https://www.facebook.com/kevefeszt oldalon találhatók.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.