OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. június 22., kedd 14:15

Dahua Technology közleménye a Siófoki AI térfigyelő kamerarendszerrel kapcsolatban
    Budapest, 2021. június 22., kedd (OTS) - A közelmúltban megjelent sajtóhírekben van néhány téves, illetve félrevezető állítás, amelyeket ezúton szeretnénk tisztázni a nyilvánossággal.

        1.    A Dahua Technology tőzsdén jegyzett magáncég, amely sem a kínai kormány tulajdonában, sem annak ellenőrzése alatt nem áll.

     2.    A sajtóhírekben szereplő állítás, miszerint "Ez a társaság részt vett a kínai állam ujgurok elleni kampányában, az arcfelismerő rendszereiket használva a muszlim kisebbség erőszakos asszimilálására a nyugati Hszicsiang tartományban." - nem felel meg a valóságnak. A Dahua Technology-nak nincs olyan terméke, amely bármely etnikai csoport ellen irányulna.

     3.    A Dahua Technology mint gazdasági szereplő több mint 180 országban és régióban működik, mindenhol a helyi jogszabályok és rendelkezések betartásával. Így például a magyar piacon értékesített termékeink CE tanúsítvánnyal rendelkeznek és megfelelnek a GDPR rendelkezéseinek.

     4.    Ami az USA kormányának a sajtóhírekben említett, bennünket érintő intézkedéseit illeti, egyrészt tiszteletben tartjuk az USA kormányának a jogát arra vonatkozóan, hogy az általa megfelelőnek tartott módon szabályozza a piacot, másrészt azonban határozottan tagadunk minden olyan állítást, amelyre cégünk kereskedelmi tiltólistára való felvételét alapozták. A Dahua Technology nem jelent, és a múltban sem jelentett semmiféle fenyegetést az USA érdekeire.

     5.    A kiberbiztonság az egész iparág közös kihívása. A Dahua Technology nagy jelentőséget tulajdonít a személyes adatok védelmének és az adatbiztonságnak. Megfelelve az irányadó jogszabályoknak és rendelkezéseknek, ideértve a GDPR-t, az Európai Adatvédelmi Testület (EDPB) irányelveit, és az ETSI EN 303645 Kiberbiztonság a Fogyasztói Dolgok Internetéhez (Cyber Security for Consumer Internet of Things) címen ismert ajánlásait: a Dahua megkapta az IoT Adatvédelmi Terméktanúsítványt (Protected Privacy IoT Product Certification) és a TÜV Rheinland ETSI tanúsítványát, valamint a BSI ISO 27018 és ISO 27701 tanúsítványait, amelyek megerősítik, hogy a Dahua képes a személyes adatok megfelelő kezelésére, továbbá, hogy világszerte betartja az adatvédelmi rendelkezéseket.

Értésünk szerint a tényfeltárás a professzionális újságírás alapja, a Dahua pedig áll a nyílt és tényalapú kommunikáció elé.

Tisztelettel;
Daniel Mao
Country Manager
Dahua Technology Hungary Kft.
Forrás: https://dahuatechnology.hu/arcdetektalas-sajtokozlemeny/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.