OTS Üzleti Sajtószolgálat
2022. szeptember 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. június 22., kedd 10:40

Megnyílik a makkosszállási díszletfalu a látogatók előtt
    Budapest, 2021. június 22., kedd (OTS) - 2021. január 3-án mutatkozott be az RTL Klubon a Keresztanyu. A Makkosszálláson játszódó sorozat első évada százezreket szegezett naponta a televíziók elé. Bár már folynak a második évad munkálatai, Róza mama és népes családja csak ősszel tér vissza a képernyőre. Ám a rajongóknak addig sem kell nélkülözniük kedvenc sorozatukat: az RTL Magyarország, a Keresztanyut gyártó Scripted Productions Kft. és az IBUSZ Utazási Irodák Kft. jóvoltából a nyári forgatási szünetben megnyílnak a díszletfalu kapui, s az érdeklődők szervezett túra keretében ellátogathatnak Makkosszállásra.

    A Keresztanyu túra résztvevői bejárhatják a díszletfalu utcáit, tereit, meglátogathatják (belépéssel a belső terekbe) Tivadar munkahelyét, a rendőrséget, Bárány Jóska fogadóját, Zozo edzőtermét, az autószerelőműhelyt, a templomot és a tűzoltóságot, de bekukkanthatnak Róza mama, a Harangozó család és Babos házába is. Túravezetőként a sorozat olyan kedvelt karakterei várják a látogatókat, mint Karlo és Ajtony, akik bennfentesként minden adatot és információt megosztanak a díszletfaluról és a forgatás kulisszatitkairól. A Makkosszállásra érkezők a sorozat két vezető színészével is találkozhatnak, akik karakterük jellegzetes öltözékében örömmel sztoriznak és fotózkodnak az érdeklődőkkel. Csak néhány név - a teljesség igénye nélkül - akikre számíthatnak: Molnár Piroska (Róza mama), Gálvölgyi János (Sótonyi Frigyes), Lengyel Ferenc (Tivadar), Kékesi Gábor (Márk), Magyar Attila (Oleg), Sajgál Erika (Krisztina), Józan László (Igor), Mihályfi Balázs (Lajos), Dobos Evelin (Petra), Rátonyi Hajni (Elza), Dzsupin Ibolya (Sárika), Farkas Dénes (Bonifác).

Az IBUSZ által szervezett Keresztanyu túrák 2021. július 2. és augusztus 29. között, minden pénteken, szombaton és vasárnap indulnak, a budapesti Groupama Aréna parkolójából. Az érdeklődők igény szerint válthatnak jegyet a 8:30 órakor vagy a 14:00 órakor induló autóbuszokra.

2021. június 22.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.