OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. június 18., péntek 14:25

Új mobilmárka jön, rockzenét kedvelőknek - és mindenkinek.
    Budapest, 2021. június 18., péntek (OTS) - A BDPST ROCK Rádiót választotta partneréül Magyarország legújabb mobilmárkája.

    A Netfone Telecom frissen indult mobilmárkája, a rockzene-kedvelő közönséget megcélzó "Rockmobil" egy teljesen újfajta, tematikus előfizetési csomagot vezet be a hazai távközlési piacon.

A márka saját applikációt is indított, amely kizárólag rockzenei rádiókat tartalmaz a világ különböző részeiről - természetesen Magyarországról is.
Az új márka rádiós partneréül a BDPST ROCK Rádiót választotta, mint a hazai rock rádiók egyetlen olyan szereplőjét, amely 320 kbit/s-os felbontásban, nemzetközi szinten is kiemelkedő hangminőségben sugároz.

Az együttműködés eredményeként már az első héten óriási az érdeklődés az új márka iránt.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.