OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. június 10., csütörtök 14:51

BDPST Zrt. kontra BDPST ROCK Rádió.
    Budapest, 2021. június 10., csütörtök (OTS) - 2021. június 10-én, csütörtökön, a Fővárosi Törvényszéken megszületett az ítélet a nagyvállalat és az online rock rádió közötti perben, ha úgy tetszik Dávid és Góliát csatájában.

        A rádió megtarthatja nevét, sőt: védjegyként a logójuk immár bejegyezhető a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál.
     A rádióadónak kedvező döntéssel egy közel 1,5 éves procedúra zárult le.
     A Danubius Online Rádió rock csatornája így tehát hamarosan bejegyzett védjeggyel rendelkezik majd, amely a hallgatók és a tulajdonos számára is garantálja a hosszú távú, megnyugtató működést.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.