OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. december 5. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. június 8., kedd 15:10

A Margitszigeti Színház közérdekű közleménye - Közlekedés a Margitszigetre
    Budapest, 2021. június 8., kedd (OTS) - Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a Margitszigeti Szabadtéri Színház előadásaira használják a Színházi Hajójáratot vagy a BKK 26-os sűrített és külön buszjáratát.

    A retúr közlekedő Színházi hajójáratok az előadásokra szállítják a közönséget. Felszállás az alábbi kikötőkben: Vigadó tér 5-ös kikötő, Batthyány tér 1-es kikötő,  Szent Istvan park 1-es kikötő és Margitszigeti Színház és Víztorony kikötő.

A retúr járatokra a jegyet a www.margitszigetiszinhaz.hu a színház online oldalán a színházjegy vásárlással egy felületen, vagy a hajón is megválthatják.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Margitszigeten nem lehet parkolni, mivel védett zöldterület. A Margitszigeti Thermal Hotel parkolóban a szálloda vendégeinek fenntartott fizetős parkolóban a parkolóhelyek erősen limitált, csak néhány a fennmaradó.

Ez által a parkolás sajnos nem biztosított, valamint az előadást követően a parkoló elhagyása is több órát vehet igénybe.  Számos bosszúságtól és parkolási költségtől szabadulhatnak meg, ha NEM személygépkocsival érkeznek az előadásokra.

Közlekedésről részletesen a Margitsziget weboldalán tájékozódhat: https://margitszigetiszinhaz.hu/kozlekedes/

Kérjük az általunk ajánlott lehetőségekkel éljenek.

Margitszigeti Színház Nkft.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.