OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. október 18. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. június 7., hétfő 12:00

Magyarország lehet a Nyugat-Balkán kapuja
    Budapest, 2021. június 7., hétfő (OTS) - Várhelyi Olivér az EU bővítésért és szomszédságpolitikáért felelős biztosa is megszólal a konferencián.

    2021. június 10-én  jelentős online konferenciát szervez a budapesti székhelyű EastEuroCo Vezetési Tanácsadó Kft. A téma: a Nyugat-Balkán üzleti lehetőségei. A konferencia szervezésében szerepet vállalt a Joint Venture Szövetség is, amely egykor a külföldi működő tőke hazai beérkezését segítette, de mára ezt kiegészítve a hazai tőkeexport erős támogatója is. Részt vesz a szervezésben a KKVHÁZ mozgalom is, amely viszont azt reprezentálja, hogy a gazdasági együttműködések mára a kisvállalati kooperációk felé billennek el.

A Nyugat-Balkán integrációja az EU felé nem újkeletű kérdés. Bizonyos verseny is folyik azért, hogy ki legyen a térség felzárkózásának a központi szereplője. Az ügyben Magyarország jól áll, mert természetes évszázados kapcsolata van a térséggel.

Ezt a tényt az EU is visszaigazolta, amikor a bővítés és a szomszédságpolitikája élére Várhelyi Olivért nevezte ki biztosul - mondta Söpkéz Sándor a rendezvény főszervezője.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.