OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. május 21., péntek 10:25

A Foursquare felvásárolta az Unfolded nevet viselő térinformatikai elemző és vizualizációs platformot
    NewW York, 2021. május 21., péntek (Business Wire/OTS) - Az akvizícióra alig 6 hónappal Gary Little vezérigazgatóvá való kinevezését követően került sor - A Foursquare ma bejelentette, hogy felvásárolta a térinformatikai elemzések következő generációs, Unfolded nevet viselő platformját. Az Unfolded által biztosított funkcióknak a Foursquare technológiai megoldásaival való ötvözésének köszönhetően a vállalkozások és márkák hamarosan nem pusztán a Foursquare ágazatvezető helyadataiért fordulhatnak a céghez, hanem lehetőségük nyílik az adatok kezelésére is egy olyan integrált platformon, amely biztosítja a téradatok egybeolvasztását, gazdagítását, elemzését és vizualizálását - bármilyen általuk választott környezetben.

    "Az Unfolded csapatunkba való integrálásával még erősebbé, megbízhatóbbá és könnyebben hozzáférhetővé válik a Foursquare platformja ügyfeleink és partnereink számára" - nyilatkozta Gary Little, a Foursquare elnöke és vezérigazgatója. "Ennek az akvizíciónak köszönhetően gyorsabban tudjuk elérni azt az ambiciózus célunkat, hogy új márkaidentitásunknak (Foursquare Everywhere [Foursquare mindenhol]) megfelelően a Foursquare-t mindenhova eljuttassuk, és lehetővé tegyük a vállalkozások számára, hogy kiaknázzák a hely- és téradatokban és térinformatikai technológiában rejlő valódi értékeket."

Az Unfolded nyílt forráskódú térinformatika könyvtárakat és magasan fejlett, rugalmas eszköztárat kínál - ideértve legismertebb, legnépszerűbb termékét, az Unfolded Studio elnevezésű önkiszolgáló platformot, amely lehetővé teszi a térinformatikai adatok átváltoztatását fontos felismeréseket kínáló térképekké mindössze néhány perc alatt. A cég társalapítóit tömörítő szakértői csapat számos vezető, nyílt forráskódú térinformatikai újítást fejlesztett ki, ideértve a kepler.gl-t, deck.gl-t és a H3-at.

"Az Unfolded erőteljes térinformatikai technológiájának a Foursquare átfogó helyadataival való elegyítése minden bizonnyal sikerrecept lesz" - mondta Sina Kashuk, az Unfolded alapítója és vezérigazgatója. "Ez az együttműködés lehetővé teszi számukra, hogy az ágazat motorjává váljunk, mivel számos vállalat vagy csak az egyik, vagy csak a másik összetevővel rendelkezik, nem pedig mindkettővel. Erőink egyesítése révén teljes mértékben új, integrált megoldásokat álmodhatunk meg azoknak a vállalkozásoknak a számára, amelyeknek jó térinformatikai adatokra és elemzésekre van szüksége az igényelt információk kinyeréséhez. Nagy izgalommal várjuk, hogy felderíthessük a térinformatikai adatszerzésnek ezt az eddig feltérképezetlen területét."

A felvásárlás eredményeként a Foursquare olyan vállalattá fejlődik, amelynek átfogó termék- és szolgáltatási palettája szükségtelenné teszi, hogy a piaci szereplők több forrásból szerezzék be az általuk igényelt, magas minőségű, könnyen használható helyadatokat és az azok értelmezéséhez szükséges technológiát. Ügyfeleink zökkenőmentesen hozzáférhetnek számos különféle, saját gyűjtésű (ún. "first-party") és harmadik felektől származó (ún. "third-party") adathalmazhoz, és térinformatikai elemzésnek vethetik alá azokat azzal a céllal, hogy megoldjanak kulcsfontosságú üzleti kihívásokat - kezdve például egy telephely kiválasztásától a kompetitív keresési hirdetéseken át a tranzakciók szempontjából előnyt jelentő ügyfélhűség kérdéséig és számos egyéb megoldandó feladatig.

A tranzakció során a Foursquare pénzügyi tanácsadója a The Raine Group volt, a jogi tanácsadó szerepét pedig a Pillsbury Winthrop Shaw Pittman LLP töltötte be.

Amit a Foursquare-ről tudni kell…

A Foursquare az egyik vezető, független geolokáció-technológiai vállalat. Megoldásaink segítik a vállalkozásokat tájékozottabb döntések meghozásában, illetve a fejlesztőket olyan élmények kialakításában, amelyek hatékonyabb ügyfélelkötelezést biztosítanak.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210520005601/en/

Kapcsolat:
Ashley Dawkins, Foursquare
press@foursquare.com

Forrás: Foursquare

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.