OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. május 21., péntek 09:25

Már több mint 700 csomaggal segítettek egyszülős családoknak
    Budapest, 2021. május 21., péntek (OTS) - Június 1-jéig tart az országos jótékonysági akció, amely során a higiéniai cikkeket, tartós élelmiszereket és gyerekruhákat tartalmazó Jótett Csomagokat szállítási költség nélkül, érintkezésmentesen lehet feladni 189 csomagautomata egyikében. A rászoruló egyszülős családokhoz a TündérPakk Közhasznú Alapítvány juttatja el az adományokat.

    A KSH adatai szerint Magyarországon 502 ezer egyszülős, az elszegényedésnek is jobban kitett családban próbálnak a koronavírus közepette boldogulni. 31.238 nő és 3.552 férfi ráadásul 3 vagy még annál is több gyereket egymaga nevel(1)! Tudatos adományozással sokuk életét lehetne megkönnyíteni.

A Jófogás ezért stratégiai partnere, a Foxpost bevonásával anyák napján országos jótékonysági akciót (https://blog.jofogas.hu/jotett-csomaggal-segithetsz-raszorulo-egyszulos-csaladoknak/)hirdetett rászoruló egyszülős családok megsegítésére. Eddig már több mint 700 Jótett Csomag érkezett, de a gyűjtés még egészen június 1-jéig tart.

MIT TEGYÜNK A JÓTETT CSOMAGBA?
     -    Bontatlan higiéniai cikkeket (pl. szappant, intimbetétet, fogkefét és -krémet, dezodort, nedves törlőkendőt)
     -    Bontatlan tápszert és tartós élelmiszereket (pl. konzervet, rizst, tésztát, lisztet, olajat)
     -    Új vagy használt, de még jó állapotú tavaszi/nyári ruhákat babáknak és nagyobb gyermeknek, 0-15 évig (pl. pelenkát, rugdalózót, body-t, lábbelit, rövidnadrágot, blúzt/ pólót, zoknit, baseball sapkát)

HOGYAN LEHET FELADNI A JÓTETT CSOMAGOT? SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG NÉLKÜL ÉS ÉRINTKEZÉSMENTESEN!
     -    A Jótett Csomagot szállításra alkalmas módon csomagold be egy dobozba vagy egy jól lezárt zacskóba
         o    Írd rá, hogy Jótett Csomag
     -    Menj el a hozzád legközelebb eső Foxpost automatához
     -    Hívd a 0614433231-es (normál díjas) adományvonalat
     -    A Foxpost kollégái kinyitnak egy rekeszt
         o    Hétfőtől péntekig 8 és 20 óra, hétvégén 9 és 18 óra között fogadják a hívást (ünnepnapok kivételével)
     -    A Jótett Csomagokat az akció végén a TündérPakk Közhasznú Alapítványhoz juttatjuk el


(1)  Forrás: KSH Mikrocenzus 2016
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.