OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. május 17., hétfő 17:40

Futás és kerékpározás nemes célért
    Budapest, 2021. május 17., hétfő (OTS) - A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. jótékonysági futást hirdetett munkatársai körében. - A teljesített 442 km után 1 millió forintot adományoz a vállalat az Országos Mentőszolgálat Alapítvány részére. - A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. évek óta részt vesz az Ultrabalaton versenyen - nemcsak váltópontot üzemeltetnek Balatonfűzfőn, hanem rendszerint két csapattal is teljesítik a 221 kilométeres távot. A népszerű futórendezvényt a járványhelyzetre való tekintettel őszre halasztották, viszont munkavállalói kezdeményezésre a futás biztonságos körülmények között mégis megvalósult az eredeti időpontban, május 14-16. között.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210517_001.jpg

Az egyénileg kitűzött távot bárhol és bármikor teljesíthették az arra vállalkozók, a megtett kilométereket egy applikáció segítségével lehetett nyomon követni és összesíteni. Mivel az idei Ultrabalatonon is két csapat indult volna a vállalattól, így célul a Balaton kétszeri megkerülését tűzték ki virtuálisan a futás keretében, ami összesen 442 kilométert jelent. A futók mellé kerékpárosan is csatlakoztak munkatársak, ők virtuálisan négyszer tervezték megkerülni a Balatont, azaz 884 km volt a kitűzött cél. Vasárnap éjfélig a vállalat dolgozói futva összesen 1156 km-t, kerékpárral pedig 1881 km-t tettek meg a hétvégén, jóval meghaladva ezzel az eredeti célokat.

Az egészségmegőrzés és a testmozgás népszerűsítése mellett a futás jótékony célt is szolgált: a futva megtett 442 kilométer után a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. 1 000 000 forint támogatást adományozott az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak, hozzájárulva ezzel is az egészségügy kiemelkedő munkájához.

Vállalati profil
A Knorr-Bremse (ISIN:DE000KBX1006, rövidítve: KBX) vezető helyet tölt be a fékrendszerek világpiacán és fő beszállító más, a biztonság szempontjából kritikus fontosságú vasúti és teherjármű rendszerek körében. A Knorr-Bremse termékei döntő mértékben járulnak hozzá világszerte a vasúti és közúti szállításban a nagyobb biztonsághoz és energiahatékonysághoz. Több mint 30 országban, több mint 100 telephelyen mintegy 29.500 munkavállaló hozzáértése és motivációja váltja ki világszerte a termékek és szolgáltatások felhasználóinak megelégedését. 2020-ban a Knorr-Bremse két divíziója együttesen 6,2 milliárd EUR árbevételt ért el (IFRS rendszer szerint). A Társaság több mint 115 éve vezető szerepet tölt be az iparág megújításában, amit a mobilitás és a szállítási technológiák körében élenjáró rendszerszintű megoldások lendítenek előre. A Knorr-Bremse Németország egyik legsikeresebb ipari vállalata, amely hasznosítja a kulcsfontosságú globális megatrendeket: városiasodás, fenntarthatóság, digitalizáció és mobilitás.

Elérhetőségek:

Média Kapcsolatok:

Bucsai Edina, telefon +76 511 738, edina.bucsai@knorr-bremse.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.