OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. április 21., szerda 09:30

A városi autósok életét könnyíti meg a tesztfelhasználók számára már elérhető, hazai fejlesztésű Urbaniqe alkalmazás
    Tatabánya, 2021. április 21., szerda (OTS) - A városi közlekedőket, az ingázókat, valamint a gépjárművel dolgozókat célozza meg az Emprovia Zrt. új fejlesztése, az Urbaniqe. A nemsokára már okostelefonon is elérhető alkalmazás nemcsak a gépjármű-flotta adminisztrációjában nyújt segítséget, de az autóvezetésben és üzemanyag megtakarítás elérésében is támogatja a felhasználót. Az alkalmazás közelebb hozza az okosváros koncepcióját a polgárokhoz. A projekt a Széchenyi 2020 keretében valósul meg 981,68 millió forintból az elkövetkező évek során és közvetetten összességében több, mint 20 hazai munkahelyet teremt.

    Először tesztjelleggel a magyar piacon, de hamarosan már a tágabb kelet-közép-európai térségben is elérhető lesz az új, hazai fejlesztésű Urbaniqe alkalmazás. A szolgáltatás tervezett fejlesztései kézzelfogható közelségbe hozzák majd az okosvárosi funkciókat a városlakók számára. A fejlesztő Emprovia Zrt. missziója, hogy egyszerűen elérhető, könnyen érthető, praktikus és jól időzített tanácsaival mintegy személyes digitális vezetési asszisztensként támogassa a városi autóvezetőket.

Az Urbaniqe a 3,5 tonna alatti kishaszon-gépjárművekkel, illetve üzleti használatban működő személygépjárművekkel rendelkező vállalati szegmens és a munkába saját gépjárművel bejáró, vagy azzal munkát végző munkavállalók számára kialakított, az okos város koncepciót támogató telematikai flottamenedzsment szolgáltatás. Az alkalmazást fejlesztő társaság, az Emprovia Zrt. a városi közlekedésben és az autóhasználatban egyaránt támogatja a felhasználókat. Ezáltal a felhasználók jelentős működési hatékonyság- és így profitnövekedést érhetnek el. Mivel a megcélzott szegmensekben található járművek adják a városi forgalom jelentős részét, így a szolgáltatás a fenntartható, okos város koncepciót is támogatja és ezáltal további társadalmi hasznai keletkeznek.

Az Emprovia Zrt. alapítói Haddad Richárd és Tóth Levente. Haddad Richárd az okos technológiák elkötelezettje, számos sikeres vállalkozás alapítója a Smart Energy területén, legfőbb célja pedig az okos városok gyakorlati létrehozása. Tóth Levente évtizedeket töltött multinacionális vállalatoknál felsővezetői pozícióban, egy hosszú és sikeres karrier után váltott a startup világ felé, ahol azt szeretné bebizonyítani, hogy a két világ megfelelő ötvözete az üzleti siker záloga.

A beruházás az Európai Unió támogatásával valósul meg a Széchenyi 2020 keretében az Emprovia Zrt. által. A projekt hivatalos elnevezése: Innovatív, okos város koncepciót támogató flottamenedzsment szolgáltatás. A fejlesztés 981.680.000.- Ft kockázati tőkebefektetés bevonásával valósul meg, a kockázati tőkebefektetésen belül az EU támogatás mértéke 70%. A tatabányai cég 10 főt meghaladó mértékben kíván közvetlenül új munkahelyeket teremteni az elkövetkező években. Ezen felül a hazai tulajdonú beszállítóinál közvetetten további munkahelyeket teremt, közvetlenül és közvetetten együttesen 20 fő fölötti mértékben növeli a foglalkoztatást. Az Urbaniqe termék kereskedelmi forgalomba hozatalának tervezett ideje 2022 eleje, míg a projekt tervezett befejezési dátuma 2026. A projekt azonosító száma: GINOP-8.1.3/B-17.

A projektről bővebb információ a www.urbaniqe.com oldalon található.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.