OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. április 9., péntek 12:07

A Zynga kiadta Puzzle Combat elnevezésű, modern, match-3 mobiljátékát (1. rész)
    San Francisco, 2021. április 9., péntek (Business Wire/OTS) - A Puzzle Combat, amely a rendkívül népszerű Empires & Puzzles játék folytatása, a szerepjátékos mobiljátékok elemeit egyedi párosítási kombinációkkal ötvözi - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy világszerte megjelentette Puzzle Combat elnevezésű, új, match-3 (3 egyforma elem megtalálását célzó) akció-szerepjátékos (RPG) mobiljátékát, amelyben a játékosok hősöket toboroznak, bázisokat építenek és csaták keretében más játékosokkal versenyeznek (player-vs-player [PvP]) egy zombikkal teli világban. A Puzzle Combat fejlesztője a Zynga Inc. leányvállalata és a rendkívül népszerű játék, az Empires & Puzzles kidolgozója, a helsinki székhelyű Small Giant Games.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210408005009/en/

A Puzzle Combat mobiljátékban a játékosok a veszedelmes Horrorhadseregbe (Dread Army) tartozó ellenségekkel csatáznak, miközben minden egyedi párosítás eredményeként növekszik erejük. A játékosok kémeket, orvosokat, tűzszerészeket és számos egyéb segítőt toboroznak, akik támogatják őket a harcban, és akiknek mindegyike egyedi, különleges támadási módszerrel rendelkezik. A játékosok ugyanakkor bevehetetlen bázisokat is létrehoznak öntödék, műhelyek, képzést végző iskolák és táborok építése és átalakítása révén.

"A Puzzle Combat a már jól ismert, szórakoztató match-3 játékmenetre alapozva biztosítja a játékosok számára a kiemelkedő hősökből összeállított kommandó irányításának izgalmait" - magyarázta Jose Saarniniemi, a Small Giant Games ügyvezető igazgatója. "Az Empires & Puzzles legfontosabb elemei és egy új, modern, harcos témájú játék ötvözésének köszönhetően a Puzzle Combat játékosai elmerülhetnek egy dinamikus, izgalmakban bővelkedő, zombikkal teli virtuális világban. Várakozásaink szerint a ma megjelentetetett Puzzle Combat elkötelezett játékosok közösségének kialakulását fogja eredményezni. A játékot olyan további témákkal és továbbfejlesztett funkciókkal fogjuk majd bővíteni, amelyek minden bizonnyal elnyerik a játékosok tetszését szerte a világon."

A Puzzle Combat a játékosokat PvP csatákban állítja szembe a világ más tájain élő játékosokkal. A harc megnyerése érdekében a játékosok több száz egyedi képességekkel bíró, erős hőst sorakoztathatnak fel maguk mögé, és különféle fegyvereket gyűjthetnek, melyeket a csata során használhatnak, illetve bizonyos eredmények elérése esetén nagyobb erejű fegyverre cserélhetnek. Ahogy a játékosok fejlődnek, csatlakozhatnak szövetségekhez, hogy megosszák egymással a legjobb taktikákat és nagy kihívásokat jelentő csapatrendezvények keretében versenyezzenek, ahol népszerűsíthetik hőseiket, együtt léphetnek magasabb szintre és kialakíthatják a legjobb kommandót.

A játék legfontosabb jellemzői közé tartoznak a következők:
     -    Több mint 200 egyedi hős, akiket a játékosok gyűjthetnek és még erősebbé tehetnek.
     -    Pörgő, gyors ütemű match-3 játékmenet, amely során a hasonló lapokat egyedi kombinációban párosító megoldásokért jutalomként különleges támadóerő jár.
     -    Bázisépítés a toborzott hősök képzése, ennivaló biztosítása érdekében való gazdálkodás, fémek bányászata, kulcsfontosságú hadiszerszámok készítése és számos egyéb tevékenység céljára.
     -    Kiterjesztett PvP rajtaütési szezon, amely során értékes jutalmak nyerhetők.
     -    Együttműködő (szövetségi) játékmódok, melyek az erős hadigépek szétszerelését, a riválisok csapatküzdelmek keretében való megtámadását és a csapatesemények során való dominancia elérését szolgálják.
     -    Szociális jellemzők: például globális és a játékos szövetségébe tartozó tagokkal való csevegés, melyek során a játékosok megismerhetnek új technikákat és létrehozhatnak csapatokat a következő játékszint elérése érdekében.
     -    Korlátozott ideig tartó események, melyek során egyedi jutalmak nyerhetők, és a játékosok harcolhatnak más játékosok ellen.

A Puzzle Combat ingyenesen letölthető iOS-os és Android-os eszközökre.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes oldalakra:
Facebook - https://m.facebook.com/PuzzleCombat/
Twitter - https://twitter.com/puzzle_combat
Instagram - https://www.instagram.com/puzzlecombat/

A Zynga a 2021-es év első negyedévében elért pénzügyi eredményeit piaczárás után, 2021. május 5-én, szerdán hozza nyilvánosságra.

A szerkesztő megjegyzése:
A Puzzle Combat sajtóanyagáért kérjük, kattintson ide. - https://www.dropbox.com/sh/tp2fbgq5idszcoc/AABf6w8pKHJp1UW3VyURixxCa?dl=0
(folyt.)



2021. április 9., péntek 12:08

A Zynga kiadta Puzzle Combat elnevezésű, modern, match-3 mobiljátékát (2. rész)
    San Francisco, 2021. április 9., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Zynga Inc.-ről tudni kel…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on vagy a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját:Zynga blog!

ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz, ideértve, többek közt, a Puzzle Combat kiadásával kapcsolatos várakozásainkat (beleértve a megjelentetését és fogadtatását, a játékosok általi elfogadását, a játék jellemzőit és legfőbb érdekességeit, valamint az általános növekedési lehetőségeket). Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "lesz", "tervezett", "szándékozik", "előre láthatóan", "úgy hisszük", "célkitűzés", "várhatóan". A jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek teljesítése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve feltételezéseink helytálló voltától, ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata elérhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210408005009/en/

Kapcsolat:
Zynga médiakapcsolatok:
Jenny Taylor
jetaylor@zynga.com | (310) 849-0648

Linda Chung
lchung@zynga.com | (917) 226-8550

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.