OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. április 8., csütörtök 14:10

Több domaint regisztrálunk, mint a legtöbb szomszédos országban
    Budapest, 2021. április 8., csütörtök (OTS) - A .hu domainek 2021-es növekedése folytatódik. A márciusi .hu domain regisztrációk száma magasabb a korábbi évek adatainál.

    Ráadásul a legtöbb szomszédos országnál több országkód szerinti domainnel rendelkezünk. Magyarország domainjeinek száma a 2. legmagasabb a szomszédos országok között, a több száz országkód szerinti tartomány közül pedig a 42. legnépszerűbb a .hu végződés.

A teljes cikk a következő linkeken érhető el és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható.
https://www.rackhost.hu/blog/tobb-domaint-regisztralunk-mint-a-legtobb-szomszedos-orszagban/
https://drive.google.com/drive/folders/1RBwaX1N2nFdfbVot0EPfaHCC5XiLJ2jp?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.