OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 29., hétfő 12:21

Ipari Innovációs Díjat kapott a Teqball!
    Budapest, 2021. március 29., hétfő (OTS) - Az egész világot meghódító magyar fejlesztésű sport és sporteszköz már több mint 100 nemzeti szövetséggel rendelkezik!

        Ipari Innovációs Díjban részesítette a 29. Magyar Innovációs Nagydíj bírálóbizottsága a "TEQ LITE, a tömeggyártható Teqball asztal" c. pályázatát. A díj elnyerése - a számos eddigi nemzetközi és hazai elismerés mellett -  újabb mérföldkő a világot meghódító Teqball számára.

     A Gattyán György, Huszár Viktor és Borsányi Gábor által alapított és menedzselt magyar innovációt hivatalosan 2014-ben, Budapesten mutatták be.

A Teqball egyediségét az adja, hogy kortól, nemtől, tudásszinttől függetlenül bárki használhatja, játszhatja, ezért tömegsportként is nagyban hozzájárulhat a lakosság egészséges életmódjának fejlesztéséhez. Az NKFIH 2020. évi Ipari Innovációs Díjat nyert Teq LITE asztal kimondottan erre a célra, a tömegsportolásra lett kifejlesztve.

     A TEQBALL Kft. tavalyi évének legjelentősebb innovációs terméke, a Teq termékcsalád harmadik tagjaként bemutatkozó, összecsukható Teq LITE asztal. A cég egy olyan teqball asztal megalkotásán dolgozott, amely alacsonyabb költségszinten és tömeggyártással is előállítható.

     A LITE modell, alacsonyabb árának köszönhetően, sokkal szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a sport örömét. Termékfejlesztési és innovációs szempontból az anyaghasználat, az alkalmazott gyártástechnológiák és a szerkezeti újítások jelentettek áttörő eredményt.

     A Nemzetközi Teqball Szövetség, 2017-es megalakulása óta, már 103 nemzeti szövetséggel rendelkezik, a világ leggyorsabban fejlődő sportága. Míg kezdetben az ismertsége Magyarországra korlátozódott, mára már hosszú lenne felsorolni azokat az A-listás sztárokat, futballl hírességeket vagy épp a professzionális felhasználás céljából teqball asztalokat vásárló labdarúgó csapatokat, nemzeti válogatottakat, valamint az újonnan alakuló nemzeti Teqball szövetségeket és Teqball klubokat, akik beszereztek egyet ebből a 100%-ig magyar fejlesztésű sporteszközből.

     A Teqball nemzetközi szinten is az egyik legrohamosabban fejlődő hazai innovációvá nőtte ki magát, a világ 7. legtöbb követővel rendelkező sportszövetsége a social media platformokon.

Kapcsolat:

Nemes Tamás
Head of Communications and PR
Docler Services Kft.
Tel.: +36-1-432-3000
Mobile: +36-30-5739642

www.doclerholding.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.