OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 26., péntek 14:45

Q Pharma Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Kft. válasza Hadházy Ákos sajtótájékoztatójára - Sajtóközlemény
    Budapest, 2021. március 26., péntek (OTS) - Határozottan visszautasítja és cáfolja a Q Pharma Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Kft. azokat az állításokat, amelyek Hadházy Ákos országgyűlési képviselő 2021. március 25-én tartott bicskei sajtótájékoztatóján hangzottak el.

    A Q Pharma Kft. leszögezi, hogy képviselői és tulajdonosai soha nem követtek el bűncselekményt, a Társaság tevékenysége prudens és transzparens, a cég működésével illetve vezetőivel kapcsolatban sem folyik nyomozás.

A Q Pharma Kft. valóban megnyerte a pályázatot, azonban megvalósításától még a támogatás lehívása előtt elállt és azt átadta az NGM hozzájárulásával egy, a társaságtól teljes mértékben független, zöld energiával foglalkozó cégnek. A támogatás felhasználásáról az átvevő társaság tud nyilatkozni.

A sajtótájékoztatón elhangzottakkal szemben továbbá a szóban forgó GOP-3.2.1-11-2013-0003 azonosító számú pályázathoz kapcsolódó beruházás körülményeit az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) még 2016-ban részletesen kivizsgálta, és a Q Pharma Kft. vonatkozásában nem talált szabálytalanságokat. Ennek dokumentációját 2016 évben megosztottuk a képviselő úrral, aki a dokumentumok ismeretében a nyilvánosság előtt, az ATV(1)  2016. június 10-i Egyenes Beszéd című adásában elismerte, hogy "a pénzt már a zöldenergiával foglalkozó cég kapta meg".

A cégünket és tulajdonosait érintő valótlan és sérelmes állításokkal kapcsolatban valamennyi lehetséges jogi lépést haladéktalanul meg kívánjuk tenni.

Budapest, 2021. 03. 26.


Dr. Szeverényi Márk
ügyvezető igazgató
Q Pharma Gyógyszerkereskedelmi és Szolgáltató Kft.


(1) http://www.atv.hu/belfold/20160609-hadhazy-akos-eb
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.