OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2021. március 23., kedd 14:47

Tavaszi Nagytakarítás: tisztítsuk meg együtt a természetet!
    Budapest, 2021. március 23., kedd (OTS) - Az erdők-mezők megtisztítására hív az Aktív Magyarország - Az Aktív Magyarország és az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ tavaszi kampánya a természetbe szólít. Most azonban nem a természet kényeztet minket, hanem mi tehetünk a környezetünkért. A koronavírus miatti korlátozások pozitív hatása, hogy nagyban megnövekedett a kirándulók, túrázók száma az országban. Ezen pozitív hatás mellett sajnos nőtt a környezet terhelése is.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210323_007.jpg

A kampány célja, hogy minél többen ragadjanak kesztyűt, illetve szemeteszsákot, és túrájuk során annyi szemetet juttassanak vissza a civilizációba, amennyit csak tudnak. Az akcióról készült képeket #aktívmagyarország és #tavaszinagytakarítás hashtagekkel megjelölve a Facebookon vagy Instagramon mindenki megmutathatja a nagyvilágnak, hogy mennyivel tette élhetőbbé a természetet.

A kirándulók jó esetben nem szemetelnek, viszont a túra során felgyülemlő szemetüket a helyszínen kihelyezett kukákban hagyják, amelyeket az üzemeltetők nem tudnak mindig időben üríteni, hiszen nem heti szemétszállításra vannak berendezkedve. Sajnos az erdőkben, a kirándulóhelyeken ettől függetlenül is felgyülemlik a szemét, ami a nemtörődőm kirándulóknak vagy a szélnek köszönhető, de például az ételmaradékokat akár az állatok is széthordhatják.

A kampányhoz sok más szervezet csatlakozott, akiknek szintén fontos a környezetünk tisztasága. A mozgalom mögé egy emberként sorakozott fel számos véleményvezér is annak érdekében, hogy az üzenet minél több emberhez eljusson. A kampány élére Szakács Gergő, énekes a Follow The Flow frontembere állt, aki rádióreklámban buzdít mindenkit a környezetünk megtisztítására.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.