OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 16., kedd 09:00

A Spotify Premium szintjére (320kbit/s) emelte hangminőségét a Danubius Rádió és a BDPST ROCK.
    Budapest, 2021. március 16., kedd (OTS) - A Danubius online-t és a BDPST ROCK-ot üzemeltető cég ügyvezetője, Szabó Marcell elmondta: ezzel Magyarország két legmagasabb minőségben megszólaló internetes rádiója jött létre, az országos rádiókéval és a Spotify Premiummal megegyező felbontást értek el.

    Az ultra-magas minőségű hangzást bármilyen böngészőből, alapértelmezettként kapják a felhasználók (számítógépről és mobiltelefonról is).
Mobilapplikációikban továbbra is a hazánkban eleve magasnak számító, 192kbit/s-os felbontású audio stream szólal meg. A mobilappot hallgatók adatforgalma tehát nem változik.

Az online Danubius Rádió és BDPST ROCK ezzel a lépésével mostantól nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő zenei felbontást nyújt, a hazai kínálatot tekintve pedig egyértelmű a törekvés: a lehető legmagasabb minőségű hangzás létrehozása.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.