OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 10., szerda 14:50

Továbbra is felfelé ível a domainek piaca
    Budapest, 2021. március 10., szerda (OTS) - A 2020-as domain bumm folytatódik, 2021 tartogathat még számunkra pozitív meglepetéseket a .hu domain nevek piacát tekintve.

    
     Az év első két hónapjának .hu domain regisztrációit alapul véve még nagyobb ütemű növekedést tapasztalhattunk, mint tavaly. Idén januárban és februárban összesen 25 273 .hu domaint regisztráltak, tavaly pedig 19 486-ot. A növekedés több mint 5 700 domain csupán két hónap alatt. A kérdés csak az, hogy mindezt mi okozhatja és vajon meddig tart ez a tendencia?

A teljes cikk a következő linkeken érhető el és a forrás megjelölése mellett szabadon felhasználható.
https://www.rackhost.hu/blog/tovabbra-is-felfele-ivel-a-domainek-piaca/
https://drive.google.com/drive/folders/172OMzrv8zf9kV7oNBmFRzLdOaLKrWWKg?usp=sharing

Kontakt adatok:
Sebők Beatrix
Marketing menedzser
Telefonszám: +36 30 975 5729
E-mail: sebok.beatrix@rackhost.hu
Web: www.rackhost.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.