OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. március 4., csütörtök 10:56

A Zynga felvásárolja a Diablo és a Torchlight franchise-ok fejlesztői által vezetett Echtra Games-t (1. rész)
    San Francisco, 2021. március 4., csütörtök (Business Wire/OTS) - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma bejelentette, hogy felvásárolta az Echtra Games elnevezésű, platformfüggetlen/több platformon játszható számítógépes játékokat készítő stúdiót. Az Echtra Games fejlesztői csapatának magját olyan fejlesztők alkotják, akiknek nevéhez az akció-szerepjátékok (RPG) világát és a műfaj alapjait meghatározó játékok (mint például a Diablo, a Diablo II, a Torchlight franchise és számos egyéb jól ismert játék) fejlesztése fűződik.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210303005013/en/

     -    A Zynga alkalmazottjaihoz egy tehetséges, a több platformon játszható, illetve platformfüggetlen játékok fejlesztése terén kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező fejlesztői csapat csatlakozik
     -    A Zynga tulajdonába kerülnek az Echtra Games saját fejlesztésű, platformfüggetlen játékfejlesztést lehetővé tévő eszközei és technológiái
     -    Erősödnek a Zynga jövőbeli platformfüggetlen/több platformon játszható játékfejlesztési projekteihez igénybe vehető fejlesztési erőforrások
     -    Az Echtra Games csapata új, több platformon játszható (hamarosan bejelentésre kerülő) játékot fejleszt a Zynga NaturalMotion stúdiójával együttműködve

Az Echtra Games több platformon játszható, illetve platformfüggetlen játékok fejlesztése terén kiterjedt tapasztalatokkal rendelkező, tehetséges fejlesztőkből álló csapatának csatlakozása, valamint az Unreal Engine játékmotorra építve létrehozott, saját fejlesztésű, platformfüggetlen fejlesztőeszközök és technológiák birtokába kerülése egyaránt hozzájárulnak a Zynga platformfüggetlen játékok szegmensében való jövőbeli térnyeréséhez. A Zyngához került Echtra Games csapatának első feladata egy új, hamarosan bejelentésre kerülő, több platformon játszható RPG játék fejlesztése a Zynga NaturalMotion stúdiójával együttműködve.

"Az Echtra Games Max által vezetett, az akció-szerepjátékok műfajának és a platformfüggetlen, illetve több platformon játszható játékok fejlesztésének legjobb szakértőit tömörítő csapatának nevéhez számos legendás játék fűződik, így nagy izgalommal várom, hogy a Zynga családjának tagjaként üdvözölhessem az Echtra Games szakembereit" - nyilatkozta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "Ez az akvizíció kulcsfontosságú lépés ikonikus licenceink és márkáink növekedése szempontjából, kezdve a mobiljátékoktól a számítógépes játékokon át a konzolos játékokig, és ugyanakkor elősegíti a Zynga teljes címezhető (azaz rendelkezésre álló) piacának további bővítését is."

"Az Echtra Games nagy örömmel csatlakozik a Zynga családjához" - mondta Max Schaefer, az Echtra Games vezérigazgatója. "Egyetértünk a Zynga-val abban, hogy a platformfüggetlen/több platformon játszható számítógépes játékok az RPG műfaj és az interaktív szórakoztatás jövője szempontjából meghatározók lesznek, és alig várjuk, hogy tapasztalataink hatalmas tárházára támaszkodva, tehetséges fejlesztőink támogatásával hozzájáruljunk ennek a jövőképnek a valósággá tételéhez."

Az Echtra Games 2016-ban kezdte meg működését az iparág veteránjai közül kikerülő, tapasztalt szakemberek vezetésével. Max Schaefer és vezetői csapata neves társaságok, köztük a Blizzard North, a Flagship Studios és a Runic Games társalapítói, és az olyan közkedvelt játékok, mint a Diablo, aDiablo II, a Torchlight franchise, a The Sims 4, és számos egyéb népszerű játék megalkotása során kiterjedt fejlesztői tapasztalatokra tettek szert. Az Echtra Games ágazati veteránjainak számító alkalmazottai olyan vállalatokkal működtek együtt, mint a Blizzard, a Disney, az Electronic Arts, a Runic Games, a Kabam és az Undead Labs. Az Echtra Games fejlesztőcsapata számos mobileszközökön, számítógépen, Playstation 4-en, XBox One-on és a Nintendo Switch videójáték-konzolon játszható játékot fejlesztett ki és biztosított élő szolgáltatásként.

A szerkesztő megjegyzése:

A legfontosabb kép- és videóanyagok a következő internetes címen érhetők el: https://www.dropbox.com/sh/zt2yw10epgmbol5/AAAER_7l74stge--9VocMcqPa?dl=0
(folyt.)



2021. március 4., csütörtök 10:57

A Zynga felvásárolja a Diablo és a Torchlight franchise-ok fejlesztői által vezetett Echtra Games-t (2. rész)
    San Francisco, 2021. március 4., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Merge Magic!™, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitter-en, az Instagram-on és a Facebook-on, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog!

Amit az Echtra Games Inc.-ről tudni kell…

Az Echtra Games egy San Franciscó-i székhelyű számítógépesjáték-fejlesztő stúdió, amelynek tapasztalt fejlesztői fontos szerepet játszottak az akció-szerepjátékok világának formálásában. A csapatot 2016 elején alapította a műfajt nagyban meghatározó játékfranchise-ok (mint például a Torchlight és a Diablo) társfejlesztője, Max Schaefer. A Torchlight világának újjáélesztésére vonatkozó, régóta dédelgetett álma arra ösztönözte őt, hogy egy, az ágazat legjobb fejlesztőiből létrehozott csapattal elindítson egy játékfejlesztő stúdiót, melynek legelső projektje a Torchlight III volt. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.echtragames.com.

ELŐREMUTATÓ ÁLLÍTÁSOK

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz, ideértve, többek közt, a platformfüggetlen/több platformon játszható számítógépes játékokkal kapcsolatos üzleti célkitűzéseinket és lehetőségeinket, és e kategóriában a teljes címezhető (rendelkezésre álló) piacunk bővítését, valamint jövőbeli játékfejlesztési projektjeinket is. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek teljesítése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve feltételezéseink helytálló voltától, ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210303005013/en/

Kapcsolat:
Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Médiakapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.