OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 26., péntek 12:27

A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és a hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Nicole Chavez bejelentették, hogy megrendezésre kerül a Digitális téli divat és szépségápolási csúcstalálkozó (1. rész)
    Seattle és Los Angeles, 2021. február 26., péntek (Business Wire/OTS) - A konferencián összegyűlnek a divatvilág és a szépségápolási ágazat vezetői, hogy véleményt cseréljenek a divatról, a szépségápolásról és a vállalkozói létről. - A Glamhive bejelentette, hogy negyedik online konferenciájára 2021. február 27-én kerül sor. A Glamhive Digitális téli divat és szépségápolási csúcstalálkozóján (Digital Winter Style and Beauty Summit) összegyűlnek a divat- és szépségipar vezető szakemberei, kezdve Kristen Bell stílustanácsadójától a női befektetőből milliárd dolláros alapítóvá vált Cindy Eckertig. Az innovatív vezető szakemberek a divat, a szépségápolás és a vállalkozás témakörébe tartozó, illetve egyéb érdekes kérdéseket vitatnak meg. A rendezvény házigazdái Stephanie Sprangers és Nicole Chavez lesznek.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005275/en/

"Nagyon nagy örömömre szolgált, hogy részese lehettem a Glamhive divat és szépségápolási csúcstalálkozóinak, különösen ezekben a nagy kihívásokat hozó időkben. A csúcstalálkozók a közösséghez tartozás élményét adták nekem, amely többnyire hiányzik a kreatív alkotók világából, és ráadásul közben fantasztikus kapcsolatokat sikerült létesítenem más művészekkel" - lelkesedett Nicole Chavez, a hírességek egyik kedvelt stílustanácsadója. Nicole ma az egyik legtöbbet foglalkoztatott stílustanácsadó. Ügyfelei közé tartoznak olyan A-listás sztárok, mint Kristen Bell, Rachel Bilson, Jessica Simpson, Ellie Bamber, Scarlett Johansson, Catherine Zeta-Jones és még jónéhány híresség. Munkái számos neves magazinban és szaklapban szerepeltek, mint például a W, az InStyle és a Harper's Bazaar.

"A Glamhive küldetésének tekinti, hogy a személyes stílustanácsadást mindenki számára elérhetővé tegye mindenütt a világon, és digitális rendezvényeink jelentős mértékben hozzájárulnak e küldetésünk teljesítéséhez. Bár a tavalyi év megpróbáltatásokkal teli volt, számunkra mégis hozott jót is: nevezetesen azt, hogy csúcstalálkozóinkat teljes mértékben digitálissá tudtuk tenni, és így mindenki számára lehetővé vált, hogy legyen bárhol is, részt vehessen a rendezvényeinken, és így a szakma legjobbjaitól tanulhasson" - magyarázta Stephanie Sprangers, a Glamhive alapítója. Sprangers egyben a vezérigazgatója is a Glamhive-nak, amely személyes, online stílustanácsadási szolgáltatásokat nyújt, és így mindenki számára hozzáférhetővé teszi -a közvetlenül Hollywoodból és az Instagramról toborzott - szakértő személyi stílustanácsadók és sminkmesterek tanácsait és szaktudását. A Glamhive olyan saját fejlesztésű szoftvert alkalmaz, amelynek segítségével a stílustanácsadók 100%-ban online stílustanácsadási szolgáltatást tudnak nyújtani, és ily módon az ügyfelek közvetlenül együtt dolgozhatnak egy stílustanácsadóval, legyenek a világ bármely részén.

Az egész napos rendezvényre jegyet váltó résztvevők több mint 60 előadót hallgathatnak meg. Az alábbiakban található azokból a témakörökből néhány, amelyekről a neves előadók beszélni fognak.

TÉMAKÖRÖK:
A csúcstalálkozó két fő irányvonalat képviselő 22 tagozatból áll. Az alábbiakban ízelítő található a tagozatok programjából:
     -    Red Carpet Style: Creating Iconic Style Moments (Stílus a vörös szőnyegen: Ikonikus pillanatok)
     -    2021 Trends: Post-Pandemic Style (A 2021. év trendjei: Stílus a pandémia után)
     -    Winning the Style Game: Vintage is Your Secret Weapon (Hogyan nyerhetünk a stílusversenyben: A retro mint titkos fegyver)
     -    The Stylists Playbook: How to Get the Best Style of Your Life (A stílustanácsadó szabálykönyve: Hogyan alakítsd ki életed legjobb stílusát)
     -    Beauty Boss Babe: An Interview with Jamie Kern Lima (Beauty Boss Babe: Interjú Jamie Kern Lima-val)
     -    The Ultimate Guide to "Easy" Hair (A könnyű frizurakészítés nagykönyve)
     -    Let's Get Social: The Best Instagram and TikTok Beauty Trends (Legyünk része a közösségnek: A legjobb Instagram és TikTok szépségápolási trendek)
     -    The Astrology of Fashion: With Susan Miller (A divat asztrológiája: Beszélgetés Susan Millerrel)
     -    More Than Meets the Eye: What Your Clothes Say About You (Több mint gondolnád: Mit mondanak el rólad a ruháid)
     -    The ROI of Style: How Dressing Well Pays Off (A stílusba való befektetés megtérülése: Miért fizetődik ki a jólöltözöttség)
     -    How I Built This: Darn Good Advice from Women Who Made It to the Top (Hogyan hoztam ezt létre: A legjobb tanácsok olyan nőktől, akik feljutottak a csúcsra)

ELŐADÓK:
Az előadok közt megtalálhatók a legnevesebb divattanácsadók, sminkmesterek és imázsszakértők, akik Hollywood és a világ legismertebb hírességeivel dolgoznak, ideértve a következőket:

Angelina Jolie, Serena Williams, Mandy Moore, Sarah Jessica Parker, Kristen Bell, Khloe Kardashian, Robert Downey Jr., Keanu Reeves, Sharon Stone, Serena Williams, Miranda Lambert, Julianne Moore és számos további híresség.

A HÍRESSÉGEK KEDVELT STÍLUSTANÁCSADÓI:
Nicole Chavez, Jill + Jordan, Jeanne Yang, Jennifer Rade, Tara Swennen, Janelle Miller, Lindsey Dupuis, Tiffany Gifford, Kesha McLoud és Sonia Young.

A HÍRESSÉGEK KEDVELT SMINKMESTEREI ÉS HAJSZOBRÁSZAI:
Tommy Buckett, Todd Harris, Diana Madison, Danny Moon, AJ Crimson és Helen Reavey. (folyt.)



2021. február 26., péntek 12:27

A Glamhive alapítója, Stephanie Sprangers és a hírességek közkedvelt stílustanácsadója, Nicole Chavez bejelentették, hogy megrendezésre kerül a Digitális téli divat és szépségápolási csúcstalálkozó (2. rész)
    Seattle és Los Angeles, 2021. február 26., péntek (Business Wire/OTS) -

    VÁLLALKOZÓK, TERVEZŐK ÉS AZ ÜZLETI ÉLET VEZETŐ SZEMÉLYISÉGEI:
Claire Sulmers (Fashion Bomb Daily), Hillary Kerr (WhoWhatWear), Tara Rudes Dann (L'Agence), Steven Dann (Designer), Cindy Eckert (The Pink Ceiling Fund), Helen Ravey (Act+Acre), Cassandra Cadwell (Violet Grey), Michelle Waugh (Designer), Clarissa Egana (Port De Bras), Amy Rosoff Davis (Celebrity Trainer), Jamie Kern Lima (IT Cosmetics).

MODERÁTOROK:
Brian Underwood (O Magazine), Brooke Jaffe (Penske Media), Pandora Amoratis (Daily Mail), Andrea Lavanthal (PEOPLE), Robin Nazzaro (O Magazine), Alexis Bennett (Vogue) and Kibwe Chase-Marshall (The Kelly Initiative).

A konferenciára 149 USA dollárért váltható egész napos jegy. A Glamhive Digital Winter Style and Beauty Summit előadó szponzora a Mary Kay Inc. és a Mary Kay Global Design Studio.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.glamhive.com/upcoming.

Amit a Glamhive-ról tudni kell…

A Glamhive-ot 2017-ben alapította Stephanie Sprangers vállalkozó azzal az elképzeléssel, hogy demokratizálja a személyes stílustanácsadást. Sprangers egyik célja annak elérése, hogy a divatos megjelenés adta magabiztosság ne csak a gazdagok és híresek kiváltsága legyen.
Az online divattanácsadás keretében, amelyet bármely, WIFI kapcsolattal rendelkező személy igénybe vehet, az ügyfeleket szakértő divattanácsadók támogatják abban, hogy a lehető legtökéletesebbé tegyék megjelenésüket és kialakítsák a számukra legelőnyösebb stílust. A Glamhive a divattanácsadók számára ugyanakkor zökkenőmentesen használható, végponttól végpontig való kapcsolatot biztosító platformként is szolgál, melynek segítségével 100%-osan virtuális eszközökkel bővíthetik hálózatukat és fejleszthetik üzleti vállalkozásukat.

Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 57 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai termékek, táplálékkiegészítők és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210224005275/en

Kapcsolat:
Stephanie Sprangers, a Glamhive alapítója és vezérigazgatója
stephanie@glamhive.com
+1.206.851.0446

Forrás: Mary Kay

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.