OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 19., péntek 10:19

A Toranomon-Azabudai városfejlesztési projekt keretében létrejön az "Aman Residences, Tokyo" lakókomplexum és debütál az új "Janu Tokyo" hotelmárka (1. rész)
    Tokió, 2021. február 19., péntek (Business Wire/OTS) - A Mori Building és az Aman Resorts a Tokió központjában folyó jelentős fejlesztési projekttel kapcsolatos együttműködési megállapodást kötöttek - A japán városi tájépítészet vezető vállalata, a Mori Building Co., Ltd. ma bejelentette, hogy a világklasszis luxushotelek és üdülők működtetője, az Aman együttműködésével fogja folytatni "Toranomon-Azabudai District Category 1 Urban Redevelopment" (Toranomon-Azabudai kerület, 1. kategóriájú város-újjáépítés) elnevezésű, nagy ívű város-újjáépítési projektjét. A tervek szerint 2023-ban befejeződő projekt új életre kelt egy Tokió központjában található, jelentős méretű területet. Az együttműködés két legfontosabb eredményeként megépítésre kerül egy "Aman Residences, Tokyo" nevet viselő, az Aman márkával fémjelzett lakókomplexum és egy, az Aman testvérmárkája, a Janu égisze alatt működő luxushotel, a "Janu Tokyo", mely a Janu márka első szállodája lesz Japánban.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210217006076/en/

Shingo Tsuji, a Mori Building elnöke és vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "Tokiónak növelnie kell vonzerejét, ha sikeres akar lenni a világ legkedveltebb városa címért folyó versenyben. A Mori Building egyesíti erőit a különféle világklasszis üdülőket működtető Amannal annak érdekében, hogy egy globális szinten is a legjobbak közé tartozó, különleges lakókomplexumot és szállodát alakítson ki, amely példa nélkül álló Tokióban. A Mori Building egy olyan városnegyedet kíván létrehozni, ahol az emberek harmóniában élhetnek a természettel, kapcsolatokat létesíthetnek embertársaikkal és kreativitásukkal inspirálhatják egymást. A 'városi jóllét' eme új formájának megvalósításával a Mori Building hozzájárul Tokió vonzerejének erősítéséhez."

Vladislav Doronin, az Aman és a Janu elnöke és vezérigazgatója szerint: "Első városi Aman lakókomplexumunk felépítése Japánban mérföldkőnek számít az Aman történetében, és ékes bizonyítéka annak a szoros, szinte szimbiózisnak mondható kapcsolatnak, amely köztünk és e között a hihetetlenül különleges kultúrával rendelkező ország közt fennáll. A vezető ingatlanfejlesztőnek számító Mori Buildinggel létrejött együttműködési megállapodás és a Toranomon-Azabudai projektben való részvétel lehetővé teszi számunkra, hogy elindítsuk az Aman ötödik fejlesztési projektjét Japánban, melynek eredményeként állandó otthont és ugyanakkor az 'Aman életstílushoz' való exkluzív hozzáférést kínálhatunk majd a leendő tulajdonosoknak. A Toranomon-Azabudai projekt keretében létrejön továbbá a "Janu Tokyo" hotel is, mely révén lehetővé szeretnénk tenni az idelátogató szállóvendégeknek, hogy ebben a kulturális és művészeti központként is funkcionáló városnegyedben kapcsolatot létesíthessenek az itt élő dinamikus közösség tagjaival és kifejezhessék kreativitásukat."

"Aman Residences, Tokyo" - összehasonlíthatatlan élményt kínáló városi lakókomplexum

Az "Aman Residences, Tokyo", amely a 330 méter magas District Tower 54-64. emeletén kerül kialakításra, 91 szállodajellegű lakást foglal majd magába, és exkluzív szolgáltatásokat kínál a tulajdonosoknak, ideértve egy kizárólag a lakók által használható Aman fürdőt is (mintegy 1400 m?-es területen). A vendégek minden igényét előre látó, szívből jövő vendégszeretet, amelyről az Aman szállodái oly jól ismertek, a lakókomplexum esetében is érvényesül, lehetővé téve a lakók számára, hogy rendkívül békés, nyugodt környezetben élhessenek, miközben ablakaik alatt zajlanak a japán metropolisz nyüzsgő mindennapjai. A District Tower kifinomult építészeti megoldásai a Pelli Clarke Pelli Architects (USA) építésziroda mesteri hozzáértését dicsérik, a belső tereket pedig a Yabu Pushelberg (Kanada) alkotja meg.

"Janu Tokyo" -bemutatkozik Japánban az Aman testvérmárkája

A B-2 District Tower 1-13. emeletét elfoglaló "Janu Tokyo" az Aman luxushotelmárkája, a Janu első szállodája lesz Japánban. A hotel terveit Jean-Michel Gathy irányításával a malajziai Denniston cég készíti el. A buja zöld növényzettel teli központi térre néző, mintegy 120 luxuslakosztályon felül a "Janu Tokyo" részét fogja képezni Japán legnagyobb (mintegy 3500 m?-es területű) fürdője, ahol a vendégeket különféle kényeztető kezelések és egy fitneszközpont, továbbá baráti találkozók és üzleti tárgyalások céljára egyaránt igénybe vehető hat étterem, egy kávézó és bárok. A "Janu Tokyo" szeretettel várja a vendégeket a világ minden tájáról. (folyt.)



2021. február 19., péntek 10:20

A Toranomon-Azabudai városfejlesztési projekt keretében létrejön az "Aman Residences, Tokyo" lakókomplexum és debütál az új "Janu Tokyo" hotelmárka (2. rész)
    Tokió, 2021. február 19., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit az Amanról tudni kell…

Az Aman 1988-ban jött létre azzal a küldetéssel, hogy a szinte csak magánotthonokban tapasztalható, szíves, keresetlen vendégszeretetet és vendéglátást kínáló, bensőséges, a világtól való elvonulást lehetővé tévő üdülőket építsen fel. A koncepciót megvalósító első szálloda a Thaiföldön, Phuket szigetén található hotel, az Amanpuri ("a béke helye") volt. Azóta az Aman a világ 20 különböző pontján 33 tökéletes nyugalmat és békét kínáló hotelt és üdülőt épített fel, és folyamatban van további hét létesítmény építése, melyek közül elsőként az Aman New York nyitja majd meg kapuit a vendégek előtt. 2020-ban az Aman elindított egy új hotelmárkát, a Janut (melynek jelentése szanszkrit nyelven 'lélek'). A Janu szállodák egyedi módon megközelítve a vendéglátást arra törekednek, hogy az általuk kínált élmény középpontjában a valódi emberi interakció, a játékosság és a szociális jóllét legyen. A Janu célja az, hogy egyensúlyt teremtsen a 'fej' és a 'szív' közt, és meggyógyítsa a lelket. A Janu jelenleg három első szállodáját építi: Montenegróban (várható nyitás: 2022), Szaúd-Arábiában, AlUlában (várható nyitás: 2022) és Tokióban (várható nyitás: 2023), valamint számos további hotel létrehozását tervezi.

Amit a Mori Buildingről tudni kell…

A Mori Building tokiói székhelyű, innovatív városfejlesztő cég. A vállalat elkötelezett a városok vonzerejének lehető legnagyobbra növelése iránt azáltal, hogy biztonságos, fenntartható és kozmopolita városközpontokat hoz létre egyedülálló, üzleti, oktatási, szabadidős központként és lakóépületként is funkcionáló toronyépületeket magukba foglaló, "függőleges kertekkel rendelkező város" (Vertical Garden City) koncepciója alapján. A koncepció már a cég számos kiemelkedő projektjének szolgált alapjául, ideértve az ARK Hills, a Roppongi Hills és a Toranomon Hills épületegyüttesek felépítését célzó projekteket Tokióban, valamint a Shanghai World Financial Center kivitelezésére irányuló projektet. A Mori Building további tevékenységei közé tartozik az ingatlan-bérbeadás, a projektmenedzsment és a tanácsadás. Kérjük, látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: www.mori.co.jp/en.

Kapcsolódó linkek

A 2019. augusztus 22-én kiadott "Mori Building Unveils Massive Urban Regeneration Project In Central Tokyo" című sajtóközlemény a következő linken érhető el:
https://www.mori.co.jp/en/img/article/190822.pdf

A Toranomon-Azabudai projekt fő paramétereit ismertető "Toranomon-Azabudai Project Fact Book" a következő linken érhető el:
https://www.mori.co.jp/en/projects/toranomon_azabudai/img/fact_book.pdf

A Toranomon-Azabudai Project látványterveit bemutató videófilm a következő linken érhető el:
https://www.youtube.com/watch?v=5akVE7tWOto&feature=emb_logo

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210217006076/en/

Kapcsolat:

Nemzetközi médiakapcsolatok:
Public Relations, Mori Building Co., Ltd.
Saori Asano
Tel +81 (0)3 6406 6606
Fax +81 (0)3 6406 9306
E-mail koho@mori.co.jp

Weber Shandwick Japan
Reina Matsushita (tel: +81 (0)80 2375 0295),
Mayuko Harada (tel: +81 (0)90 9006 4968)
vagy Masashi Nonaka (tel: +81 (0)80 1037 7879)
E-mail: moribldg@webershandwick.com

Forrás: Mori Building Co., Ltd.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.