OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 17., szerda 12:28

A Spotify igazgatótanácsa új taggal bővült
    New York, 2021. február 17., szerda (Business Wire/OTS) - A Spotify (NYSE: SPOT) ma bejelentette, hogy a részvényesek jóváhagyásának függvényében Mona Sutphen 2021 áprilisában csatlakozik a Spotify igazgatótanácsához. Sutphen úrhölgy magántőke-befektetési tanácsadó, több technológiai start-up társalapítója/tanácsadója és az Obama kormányzat idején a Fehér Ház egyik vezető tisztviselője volt.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20210216005146/en/

"Mona mind a magán, mind az állami szektorban sikeres karriert épített ki: tanácsadóként tevékenykedett nemzetközi és amerikai egyesült államokbeli politikai, technológiai, makrogazdasági, kereskedelmi és emberi jogi területeken ... és ez még csak a jéghegy csúcsa" - nyilatkozta Daniel Ek, a Spotify alapítója, vezérigazgatója és igazgatótanácsának elnöke. "Mona minden bizonnyal új és rendkívül értékes megközelítésekkel segíti majd az igazgatótanácsot abban a munkában, amely a cég stratégiájának megvalósítását célozza ezekben a világszerte kivételes változásokat hozó időkben."

"Alig várom, hogy csatlakozhassam a Spotify igazgatótanácsához" - nyilatkozta Sutphen úrhölgy. "A Spotify lenyűgöző forradalmi újításokat hozott az audió ágazatba, globális szinten átalakítva a tartalomfogyasztási szokásokat. Nagy izgalommal várom, hogy részesévé váljak ennek a folyamatos fejlődésnek és terjeszkedésnek."

Sutphen jelenleg a The Vistria Group, egy chicagói székhelyű magánbefektető cég rangidős tanácsadója, és több technológiai start-up vállalkozás kockázatitőke tanácsadója és társalapítója. Korábban a Macro Advisory Partners (MAP) egyik tulajdonosaként a cég amerikai egyesült államokbeli tevékenységét irányította, tanácsadást biztosítva különféle ágazatokba tartozó globális vállalatok számára a technológiai platformokra vonatkozó szabályozások, piaci belépési stratégiák és az USA-ban, Kínában és Európában érvényesülő politikai trendek és szabályzási változások kapcsán újonnan megjelenő kockázatokra és lehetőségekre vonatkozóan. Ezt megelőzően Sutphen úrhölgy az UBS AG ügyvezető tulajdonosa volt, és e szerepében a tőkepiacokat érintő politikai kockázatok értékelésére szolgáló új eszközök kifejlesztésén munkálkodott.

2009-től 2011-ig a Fehér Házban Barack Obama elnök politikai helyettes vezérkari főnökeként a kormányzat politikai és szabályzási tevékenységének támogatása volt a feladata (ideértve a technológiai politikát is), 2013 és 2016 közt pedig az elnök Hírszerzési Tanácsadó Testületének tagja volt. Sutphen úrhölgy a Pattern Energy független igazgatója, és a Putnam Mutual Funds egyik vagyonkezelője. Sutphen úrhölgy továbbá a Council on Foreign Relations tagja, valamint tagja az International Rescue Committee és a Human Rights First igazgatótanácsának, és a Mount Holyoke College egyik vagyonkezelője.

A kinevezés a Spotify 2021. április 21-én sorra kerülő éves közgyűlésén kerül előterjesztésre, és a részvényesek jóváhagyása esetén lép hatályba.

Amit a Spotify Technology S.A.-ról tudni kell…

A Spotify a világ legnépszerűbb előfizetéses audió streaming szolgáltatója: aktív havi felhasználóink száma több mint 345 millió, Premium előfizetőink száma pedig mintegy 155 millió. A Spotify, amely hallgatói számára 93 piacon több mint 70 millió zeneszámot, beleértve több mint 2,2 millió podcastot tesz elérhetővé, visszafordíthatatlanul átformálta a zenéhez és podcastokhoz való hozzáférést és a zenehallgatási élményt és szokásokat.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210216005146/en/

Kapcsolat:

Befektetői kapcsolatok:
Bryan Goldberg
ir@spotify.com
investors.spotify.com

Közönségkapcsolatok:
Dustee Jenkins
press@spotify.com

Forrás: Spotify Technology S.A.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.