OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. február 3., szerda 11:20

A Spotify elindította szolgáltatását Dél-Koreában (1. rész)
    Szöul, Dél-Korea, 2021. február 3., szerda (Business Wire/OTS) - A világ legnépszerűbb előfizetéses audió streaming szolgáltatója elindította szolgáltatását a K-Pop szülőhazájában - A Spotify (NYSE: SPOT) február 1-jén elindította szolgáltatását Dél-Koreában, a világ különféle tájairól származó, több mint 60 millió zeneszámhoz és 4 milliárdnál is több lejátszási listához biztosítva hozzáférést a koreai hallgatók számára. A világ legnépszerűbb előfizetéses audió streaming szolgáltatójának számító Spotify rendkívül könnyen használható kezelőfelületet, innovatív technológiai megoldásokat, minden nap új zenei felfedezéseket és az egyes hallgatók zenei ízlése alapján személyre szabott algoritmikus ajánlásokat kínál hallgatóinak. A szolgáltatás Dél-Koreában való elindításának eredményeként a Spotify piacainak száma 93-ra nőtt.

    A Spotify szolgáltatásának elérhetővé tétele a világ hatodik legnagyobb zenei piacának* számító Dél-Koreában kulcsfontosságú lépés a cég globális terjeszkedése szempontjából. Amellett, hogy a világ egyik digitálisan leginkább inkluzív piaca, Dél-Korea széles körben elismert kulturális és zenei központnak is számít, részben a K-Popként elhíresült globális jelenségnek köszönhetően. Mióta a Spotify 2014-ben bemutatta első K-Pop lejátszási listáját, a K-Pop hallgatottsága a platformon több mint 2000%-kal nőtt. A Spotify a szolgáltatás mostani elindításával szeretné felgyorsítani Korea teljes zenei streaming ökoszisztémájának növekedését, hogy a művészek, a lemezkiadók, a forgalmazók és a rajongók egyaránt élvezhessék egy fejlett zenepiac előnyeit.

"Alapvető célunk, hogy mindenhol ott legyünk, ahol hallgatók és művészek vannak, és Koreában mindez bőségesen adott" - nyilatkozta Alex Norström, a Spotify Freemium üzletágának vezető tisztviselője. "Ez a piaci nyitás rendkívül kedvező lehetőséget kínál számunkra arra, hogy egyrészt küldetésünknek megfelelően új és magas minőségű tartalmakat biztosítsunk a hallgatók folyamatosan növekvő táborának, és ugyanakkor segítsük a helyi koreai művészeket, hogy kapcsolatot létesíthessenek a Spotify szerte a világról kikerülő 320 millió hallgatójával. Reméljük, hogy több lehetőséget tudunk kínálni a különféle stílusokat képviselő összes koreai művész számára arra, hogy a világ különböző tájain élő hallgatók felfedezhessék őket."

A Spotify minden egyes piacán az adott piac igényeinek megfelelően kialakított, egyedi kínálattal áll a hallgatók rendelkezésére. A szolgáltatás mostani elindításának részeként a Spotify egy sor új, kifejezetten Dél-Korea számára összeállított lejátszási listával várja a koreai hallgatókat. Ezek a lejátszási listák a koreai zenei szakértői csapatunk által a különböző műfajokból nagy gonddal válogatott legfrissebb zenei alkotásokat tartalmazzák. Közéjük tartoznak az alábbiak:
     -    TOP lejátszási listák: Korean Music Hot Now, FRESH! New Music Korea, Hot Hits Korea, Korean Music Rising, Today's Drama OST Hot Now, K-Pop Daebak és továbbiak
     -    Adott műfajba tartozó zeneszámokat tartalmazó lejátszási listák: TrenChill K-R&B, TrenChill K-Hip Hop, K-HIP-HOP +82, K-Are & Be, In The K-Indie, Korean City Pop, K-Rock Spirit, Folk & Acoustic Hot Now, Orchestra Korean Ballad és továbbiak
     -    Tematikus lejátszási listák: You Did Well, The End of the Day, So Cool Driving, Brain Rest 432Hz, Lullaby zZZ, Transcendental Game Play, Running K-Pop, GAYO Instrumentals, Spring Music, Into the Rain, Next Page of the Break-up, Kitchen Melodies and more
     -    'Sztárokat bemutató lejátszási listák: This Is BTS, This Is BLACKPINK, This Is Stray Kids, This Is NCT, This Is TWICE, This is Taeyeon, This Is JAY Park, This Is CHUNG HA, This Is Loco és továbbiak

Ezek az új lejátszási listák bekerülnek a Spotify K-Pop műfajt kínáló zenei szegmensébe, amelyben a koreai zene széles kínálata érhető el, ideértve a K-popot, a hip-hopot, az indie-t, az OST-t, a R&B-t és számos egyéb változatot, valamint a frissen felfedezett K-zenei tehetségeket bemutató 'RADAR Korea' elnevezésű lejátszási listát is, továbbá a Spotify globális szintű, feltörekvő művészeket népszerűsítő programjának egy részét. A szegmens több mint 72 országban mutatja be a helyi alkotókat, ideértve Oroszországot, Indiát, Brazíliát és az Egyesült Arab Emírségeket is.

Koreában az új Spotify hallgatók ingyenesen kipróbálhatják 7 napig a Spotify Premium szolgáltatását mobiltelefonjukon hitelkártyaadataik megadása nélkül, illetve összesen 3 hónapig vehetik igénybe díjmentesen a szolgáltatást, amennyiben megadják hitelkártyaadataikat, és 2021 júniusa előtt előfizetnek. A hallgatók számos eszközről és integrált alkalmazásról érhetik el a Spotify szolgáltatását, ideértve az Instagram-ot, a Facebook-ot, a Samsung mobiltelefonokat és TV-ket, az LG TV-ket, a Microsoft Xbox-ot, a Bose-t és továbbiakat.

A Spotify alkalmazás díjmentesen letölthető mind a Premium Individual, mind a Duo szolgáltatás igénybevétele céljára. Ha saját ízlése szerinti zenéket szeretne saját igényei szerint hallgatni, töltse le már ma a Spotify alkalmazást az Android-os vagy iOS-os alkalmazásokat kínáló áruházakból vagy a következő linken: www.spotify.com/kr-ko/.

További képanyagért kérjük, kattintson ide. https://newsroom.spotify.com/media-kit/spotify-south-korea-launch/

* Az IFPI (International Federation of the Phonographic Industry) [Nemzetközi Hangfelvétel-ipari Szövetség] adatai szerint (https://www.ifpi.org/wp-content/uploads/2020/07/Global_Music_Report-the_Industry_in_2019-en.pdf)
(folyt.)



2021. február 3., szerda 11:20

A Spotify elindította szolgáltatását Dél-Koreában (2. rész)
    Szöul, Dél-Kore, 2021. február 3., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Spotify Technology S.A.-ról tudni kell…

A 2008-ban létrehozott Spotify visszafordíthatatlanul átformálta a zenehallgatási szokásokat. Küldetésünknek tekintjük az emberi kreativitás kibontakoztatásának elősegítését azáltal, hogy egymillió kreatív alkotónak lehetőséget biztosítunk a művészetük gyakorlása révén való megélhetésre, és ugyanakkor zenerajongók milliárdjainak arra, hogy élvezzék ezeket az alkotásokat és inspirációt merítsenek belőlük.

A platformunkon elérhető több mint 60 millió zeneszámnak és 4 milliárdnál is több lejátszási listának köszönhetően ma mi vagyunk a világ legnépszerűbb előfizetéses audió streaming szolgáltatója, amelynek szolgáltatásait 93 piacon több mint 320 millió felhasználó veszi igénybe.

A vállalatra vonatkozó lényeges információk közzétételére Investors és For the Record weboldalainkat, valamint az Investors weboldalunk "Resources - Social Media" fülén felsorolt közösségi médiumokat használjuk. További információkért vagy képanyagért, illetve a sajtócsoporttal való kapcsolatfelvétel céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://newsroom.spotify.com/.

 Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20210201005846/en/

Kapcsolat:
Sajtókapcsolatokss
Eileen Moore
USA - Spotify: press@spotify.com
Korea - Spotify: koreapress@spotify.com

Forrás: Spotify Technology S.A.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.