OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2021. február 1., hétfő 08:30

Újra szól a Danubius Rádió - újraértelmezve a rádiózást.
    Budapest, 2021. február 1., hétfő (OTS) - Az új Danubius hazánk leghallgatottabb, csak interneten fogható vegyes poprádiója, a Nonstop Rádió helyén indult újra február 1-jétől, napi 24 órában.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20210201_001.jpg

Vadonatúj zenei platform, amely félúton van a hagyományos rádió és a streaming oldalak zenei listái között. Professzionális rádiós arculat, az összes zenei kedvenccel.

Politikamentes - bulvármentes - beszédmentes.

Az új Danubius Rádió kizárólag zenét sugároz, alternatívát nyújtva azoknak, akik beszéd helyett csak zenére vágynak, de nem akarnak zenei listákkal bíbelődni.

Az új Danubius Rádió folyamatosan figyeli a videó-megosztó és streaming oldalak, a külföldi és hazai rádióállomások slágerlistáit, és azonnal reagál a friss zenék megjelenésére. Elvégzi a zeneimádók helyett a munkát: felkutat minden slágert, és összeállítja a legváltozatosabb popzenei listát.

A hallgatók napi 24 órában az elmúlt kb. 4 évtized és a jelen legnagyobb popzenei kedvenceit kapják beszéd, és a zenefolyamot állandóan megszakító reklámtartalom nélkül.

A Danubius (online) Rádió állomáshangja Kautzky Armand, minden egyebet az a szakmai csapat végez, amely hazánk piacvezető rock rádióját, a szintén interneten működő BDPST ROCK Rádió-t is üzemelteti.
A két médium egymást erősítve igyekszik megszerezni a rádióhallgatókat az interneten, pop- és rock vonalon egyaránt.

Az új vállalkozás a politikától és megosztó közéleti kérdésektől tudatosan és teljes mértékben elzárkózó.

További információ:
Szabó Marcell, tulajdonos-programigazgató
SoundPlus Kft.
Tel.: 06 20 915 6839
E-mail: info@danubiusradio.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.