OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. április 11. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2021. január 6., szerda 09:36

Éjszakai hibajavítás vízhiány nélkül a Pesti úton
    Budapest, 2021. január 6., szerda (OTS) - A vezeték után a burkolat sürgősséggel végzett helyreállítása következik

    A kedden késő este a XVII. kerületi Pesti út és Ferihegyi út kereszteződésében történt csősérülés javítását az éjszakai órákban befejezték munkatársaink. A hibajavítást követően, éjjel 1 órakor a munkagödör betemetésével is elkészültek a szakemberek. Most a burkolat teljes helyreállítása következik sürgősséggel, és a technológiai száradási idő figyelembe vételével vehetik majd ismét birtokba az arra közlekedők a Pesti út városból kifelé vezető oldalán továbbra is lezárt sávot.

Munkatársaink külön figyelmet fordítottak arra, hogy olyan műszaki megoldást alkalmazzanak, amelynek segítségével megakadályozható az előzetesen feltételezett, két utcát érintő vízhiány. Ennek köszönhetően a javítás teljes ideje alatt zavartalan volt a környék vízellátása.

Köszönjük az érintett területen közlekedők türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.