OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. december 9., szerda 09:30

Kortárs butik a Palotanegyedben
    Budapest, 2020. december 9., szerda (OTS) - Közel 120 művész, több mint 330 műalkotása tekinthető és vásárolható meg a téli időszak páratlan művészeti seregszemléjén, a Resident Art Fairen.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201209_001.jpg

A Resident Art Fair kiállításán a legfrisseb alkotások és a már klasszikusnak számító kortársak művei egyaránt megtalálhatók. A szervezők célja, hogy a kortárs művészetet elérhető áron kínálja az érdeklődők számára. A kiállítás nyolcvanas évekre fókuszáló válogatása a gyűjtőket, a fiatal képzőművészek művei az alkalmi vásárlókat célozzák. Bak Imre, Mazzag István, Pinczehelyi Sándor, Hencze Tamás, Deim Pál, Keserü Ilona, Nádler István mellett több, mint félszáz feltörekvő alkotó munkái is szerepelnek a vásáron. Festmények, grafikák, szobrok, térplasztikák széles választéka várja az érdeklődőket.
A galéria a járványügyi szabályok betartása mellett látogatható december 22-ig a Horánszky utca 5-ben.
Bővebb információ a Resident Art honlapján található.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.