OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2020. november 30., hétfő 11:12

A Glencore Agriculture felveszi a Viterra nevet
    Budapest, 2020. november 30., hétfő (OTS) - A Glencore Agriculture Hungary Kft. örömmel jelenti be, hogy hivatalosan felvette a Viterra Hungary Kft. márkanevet.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20201130_002.jpg

"A mai nap történelmi jelentőségű cégünk számára: világszerte ma vesszük fel a Viterra nevet és márkát" - közölte David Mattiske, a Viterra vezérigazgatója.  "Az elmúlt négy évtized stabil növekedésének eredményeként a világ egyik vezető agrárvállalatává fejlődtünk.  A Viterra márkanév, amely a földből származó életerőre utal, a közös cél fémjeleként közös név alatt egyesíti cégünk egészét, erősíti identitásunkat és szilárd alappal szolgál jövőbeni növekedésünkhöz."

A Viterra 37 országban van jelen teljeskörűen integrált mezőgazdasági hálózatával, amely a termelőket és vevőket egymással összekapcsolva tudja ellátni a világot fenntartható, nyomon követhető és minőségellenőrzött mezőgazdasági termékekkel.

"Létesítményhálózatunk és dolgozóink tehetsége lehetővé teszi, hogy a termékek és szolgáltatások széles skáláját kínáljuk vevőinknek, így tartós kapcsolatot tudunk kiépíteni beszállítóinkkal és a partnereinkkel" - tette hozzá Mattiske.  "Közös célunk a további növekedés, valamint a hálózatunk fejlesztését és az agrárágazat szereplőinek összekapcsolását célzó törekvéseink folytatása."

Mattiske elismerően nyilatkozott a Viterra részvényeseiről is, akik agrárágazat kritikus fontosságát felismerve támogatják a cég hosszú távú stratégiáját.

"A CPP Investments és a British Columbia Investment Management Corporation 2016-os befektetései után most már három nagyrészvényesünk van a Glencore-ral együtt, akik osztják a jövőbeni növekedéssel és sikerekkel kapcsolatos víziónkat.  Várakozással tekintünk a velük való együttműködésre ágazatvezetői potenciálunk kiteljesítése érdekében."

A Viterra cégcsoport Magyarországon három vállalatból áll.
A Viterra Hungary Kft. a magyar piacon 1996 óta van jelen, fő tevékenysége a termények, takarmány-alapanyagok és növényolajok kereskedelme.
A Pannon Növényolajgyártó Kft. üzemelteti Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajgyárát Foktőn, ahol csúcsminőségű növényolajgyártási technológiát alkalmaznak. A legfontosabb feldolgozott termény a napraforgó, de az üzem alkalmas repcemag, szójabab és kukoricacsíra feldolgozására is.
A Gabonatároló és Logisztikai Kft. elsődleges célja a magyar gabonapiac raktározási, terménytárolási és -kezelési igényeinek kiszolgálása; telephelyei az ország négy pontján találhatók.

A Viterra

A Viterránál hiszünk a kapcsolat erejében. A világ élvonalába tartozó, teljeskörűen integrált mezőgazdasági hálózatunk a termelőket és fogyasztókat egymással összekötve látja el a világot fenntartható, nyomon követhető és minőségellenőrzött mezőgazdasági termékekkel. Több mint 16 000 tehetséges dolgozót foglalkoztatunk 37 országban, tároló-, feldolgozó- és szállítóeszközeink és -infrastruktúránk stratégiai hálózata révén innovatív megoldásokkal mutatunk új utakat vevőink számára, és építünk tartós partnerségeket. Együtt erősebbek vagyunk és többre vagyunk képesek.

TOVÁBBI TÁJÉKOZTATÁS:

info.budapest@viterra.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.