OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. január 22. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 30., hétfő 08:30

1 éves lakóautós körúttal védekeznek a vírus ellen
    Spanyolország, Európa, 2020. november 30., hétfő (OTS) - Egy 50 éves pár a második hullám előtt indult el egy 1 éves európai, lakóautós körútra. A környezetváltozás, az izgalommal teli élmények átélése, a napfény, a hegyek és a tenger közelsége örömet szerez, felszabadít, és így nagymértékben erősíti az immunrendszert.

    Adányi Mihály és Uhl Veronika 50 évesen úgy döntöttek, hogy amíg mások bezárkóznak, ők megvalósítják régi álmukat, világot látnak. Még jóval a vírus előtt tervezték el, hogy egy 1 éves, lakóautós körútra indulnak Európába. Lányaik már felnőttek, ápolásra szoruló szüleik nincsenek, megélhetésükről előre gondoskodtak. "Az elmúlt 10 év alatt, tudatosan egy online vállalkozást építettem fel, hogy szabad legyek és bármikor utazhassak." - mondta el Adányi Mihály, az I Lover Utazás YouTube csatorna alapítója. "Eladtam a budapesti lakásomat, hogy megvalósíthassuk régi vágyunkat, miszerint beutazzuk a világot, amíg még elég fiatalok vagyunk ehhez." - tette hozzá.

A tervben 2020 július elejét tűzték ki indulási időpontként.

"Készültünk, megvettük életünk első lakóautóját, motort, tandemet, kamerát és minden eszközt, amire szükségünk van az utazáshoz. Elkezdődött a visszaszámlálás. Már csak 110 nap volt hátra, amikor beütött a vírus." - mesélte el az utazó.

Ennek ellenére, némi bizonytalankodás után ők mégis úgy döntöttek, hogy útra kelnek.

Most úgy gondolják, hogy életük egyik legjobb döntését hozták meg.
Mindennap egy izgalmas, új csoda.
Ráadásul a telet egy napfényes, pálmafás helyen töltik majd.
Összességében úgy gondolják, hogy a félelem bénító, emiatt reményvesztettség és kilátástalanság érzés uralkodhat el az emberen, így az immunrendszer védekezőképessége gyengülhet. Az utazás, a csodás hegyek, a tengerpart, a sós vízben való fürdőzés, a napfény pedig felszabadít és erősíti a szervezetet, így sokkal ellenállóbbak lesznek a vírussal szemben is.

Július óta bejárták Ausztriát, Németországot, Hollandiát, Belgiumot, valamint Franciaország nyugati részét, jelenleg pedig a napfényes spanyol partokon haladnak Portugália felé.

Kalandozásukról I Love Utazás néven videókban és képekkel illusztrált írásokban számolnak be a legismertebb közösségi oldalakon. (YouTube, Facebook)

"Annak örülünk a legjobban, hogy a beszámolóinkkal, videóinkkal és fotóinkkal sok embernek segítünk. Sok hálás visszajelzést kapunk, melyek arról szólnak, hogy a mi utazásunk tartja bennük a lelket, rajtunk keresztül ők is átélhetik a nyaralás örömeit, régi utazásaik emlékét elevenítjük fel, egy kis örömet, vidámságot kapnak ebben az őrült helyzetben. Van olyan orvos is, akinek a rengeteg túlóra és stressz mellett mi jelentjük a kikapcsolódást és a lazítást." - mesélték el az utazás szerelmesei, majd hozzátették:  

"Mindenkinek erőt, kitartást és jó egészséget, erős immunrendszert kívánunk!"

###

Információk, képek és videók kérése:
Adányi Mihály
adanyim@gmail.com
+36 30/5-15-25-35

https://www.facebook.com/iloveutazas/
https://www.youtube.com/ILoveUtazás
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.