OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. július 26. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 18., szerda 11:16

Kampány az ólommentes ivóvízért
    Budapest, 2020. november 18., szerda (OTS) - A Víz, Gáz, Fűtéstechnika és Hűtő, Klíma, Légtechnika (VGF&HKL) szaklap épületgépész főszerkesztője kiadói közleményben figyelmeztet az ólommal szennyezett ivóvíz fogyasztásának veszélyére, egyben rávilágít az ingatlantulajdonosok személyes felelősségére. "Az ólomszennyezés kiváltó oka legtöbbször műszakilag elhárítható, hiszen a lakóházak saját vízhálózatából kerül az ólom az ivóvízbe. A lakástulajdonosok felelőssége, hogy kiderítsék, milyen anyagból készült ingatlanjuk vízvezetékrendszere - hívja fel a figyelmet Szemán Róbert.

    A VGF&HKL kampányt indít, hogy ez a probléma megoldódjon, és kéri a téma iránt érdeklődő újságírókat, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. Cikkeik szakmai hátterében számíthatnak a lap segítségére. További részletek a VGF&HKL honlapján: www.vgfszaklap.hu

Sajtóinformáció, interjú: Szilágyi László kiadóvezető
06 20 557 6871, szilagyi.laszlo@mernokmedia.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.