OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 11., szerda 15:30

Hét országot érintő közlekedésfejlesztési kutatás Műegyetemi részvétellel
    Budapest, 2020. november 11., szerda (OTS) - Elindult Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem részvételével a RegiaMobil projekt, amelynek célja az intelligens közlekedési megoldások vizsgálata regionális környezetben.

    A Műegyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Közlekedésüzemi és Közlekedésgazdasági Tanszékének kutatói a korábbi jó gyakorlatok alapján hat helyszínen vizsgálnak meg újszerű megoldásokat, a hatékonyabb mobilitási szolgáltatások elérése érdekében. Az Egyetem kutatói által vezetett munkacsomagban, Simbachban, Szászországban és Dél-Csehországban regionális autóbuszközlekedési fejlesztések; Wielkopolskában, Eszéken és Modenában pedig közlekedési IT fejlesztések valósulnak meg. A projekt keretében kidolgoznak egy intelligens megoldásokat tartalmazó eszköztárat, valamint azt is megvizsgálják, hogyan alkalmazhatók-e ezek, az európai régiókban. A CE1658 projekt az Interreg Central Europe Programból az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával az Európai Unió és Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.