2024. március 28. csütörtök

2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (1. rész)
    Richardson, Texas állam, USA, 2020. november 11., szerda (Business Wire/OTS) - Az egyetlen teljes körű (végponttól végpontig terjedő), a mobil technológiák összes generációja számára megfelelő, teljes mértékben felhő-natív megoldás - Az ágazat egyetlen teljes körű (végponttól végpontig terjedő), 4G/5G hálózatokhoz használatos szoftverizációt biztosító szolgáltatója, a Mavenir bejelentette, hogy 2G és 3G technológiáit integrálja a 4G és 5G hálózatokhoz kínált szélessávú termékcsaládjába. Az új "end to end", felhő-natív megoldás, amely az összes mobiltechnológiát (2G/3G/4G/5G) teljes körűen lefedi (a mobilhálózatok esetében mind a rádiós hozzáférési, mind a csomagkapcsolt alaphálózatokat), kiemelkedő, egyedi és teljes mértékben konténerizált, és így lehetővé teszi a mobilhálózati automatizációt és a webléptékű agilitást.

A RAN komponens esetében a 2G és 3G funkciók teljes integrálásra kerülnek az OpenRAN architektúrába, teljes mértékben konténerizált CU-val és DU (központi és osztott egységgel) egy teljes körű, "minden egyben", többszörös rádiós hozzáférési technológia (Multi Radio Access Technology [vMRAT]) biztosítása érdekében.

A 2G és a 3G verem szintén teljes mértékben beépítésre kerül a csomagkapcsolt alaphálózati megoldásba, amely felhő-natív, szolgáltatásalapú architektúrával (Service Based Architecture [SBA]) támogatott. Ez képessé teszi a Mavenir meglévő, szerte a világon 4G és 5G hálózatokban működő és már most átjárási lehetőséget biztosító, konvergált csomagkapcsolt alaphálózati megoldását ahhoz, hogy teljes 2G/3G mobilitási integrációt biztosítson.

Pardeep Kohli, a Mavenir elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "Rendkívül alaposan feltérképeztük a hálózatuk átalakításával minket megbízó legfontosabb ügyfeleink igényeit, és felismertük, hogy a hagyományos technológiához hidat kell építenünk OpenRAN és felhő-natív megoldásokkal. A 2G/3G számos piacon még jó néhány évig fontos szerepet fog játszani. Ezekkel a megoldásokkal ügyfeleink képesek lesznek automatizálni hálózataikat és minden mobil technológiát támogatni egy felhő-natív hálózatban."

A megoldás lehetőséget ad arra, hogy egyetlen architektúra skálázásával a mobiltechnológiák összes generációja (multi-G) lefedhető legyen, gyorsabb piacra kerülést szolgáló, rendkívül agilis és rugalmas konfigurációval rendelkezik, és biztosítja a mag- és rádiós hozzáférési hálózat távoli működtetését. A termék várhatóan 2021 második negyedévében áll majd rendelkezésre, és bármely virtualizált vagy konténerizált platformmal kompatibilis lesz, ideértve a Mavenir WebScale Platformját is, amely az a nyílt forráskódú Kubernetes szoftverszint, amelyre a Mavenir Telco integrációs szintje épül (szolgáltatott platform [Platform as a Service]). A megoldás kielégíti a hálózati szolgáltatók biztonságra, törvényes lehallgatásra, a működés monitorozására, konfigurálhatóságra és magas szintű rendelkezésre állásra vonatkozó igényeit.

"A Mavenir az ágazat egyetlen teljes mértékben felhő-natív szoftverizációt biztosító szolgáltatója, és ezzel a megoldással lehetővé teszi a hagyományos technológiák felváltását vagy kibővítését egy olyan termékkel, amely az összes jövőbeli, újonnan felmerülő igényt ki tudja majd elégíteni" - fejtette ki Stefano Cantarelli, a Mavenir marketing igazgatója. "A Mavenir arra törekszik, hogy hatékonyan együttműködve ügyfeleivel segítse őket a technológiai fejlődés által megkívánt átalakulásban, megbízható és zökkenőmentes átlépést elérhetővé téve ahhoz, hogy valóban agilis és automatizált szolgáltatásokat és működtetést biztosíthassanak. Lépjen a jövőbe a Mavenirre karöltve!" (folyt.)

2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (2. rész)
    Richardson, Texas állam, USA, 2020. november 11., szerda (Business Wire/OTS) -

Amit a Mavenirről tudni kell…

A Mavenir az ágazat egyetlen teljes mértékben felhő-natív szoftverizációt biztosító szolgáltatója amelynek kiemelt célja a távközlési szolgáltatók (Communications Service Providers [CSP-k]) által használt hálózati szoftverek átalakításának felgyorsítása és a hálózatüzemeltetési költségszerkezet előnyös átalakítása azáltal, hogy átfogó, " end-to-end" termékportfóliót kínál a hálózati infrastruktúra minden szintjéhez. Az 5G alkalmazási/szolgáltatási szintektől kezdve a csomagkapcsolt maghálózaton át a rádiós hozzáférési hálózatig (RAN), a Mavenir minden területen vezető szerepet játszik az olyan fejlett, felhő-natív hálózati megoldások létrehozásában, amelyek innovatív és biztonságos élményeket biztosítanak a végfelhasználóknak. Az IP multimédia alrendszerek (IMS) (VoLTE, VoWiFi, fejlett üzenetküldés [RCS]), Multi-ID és vEPC és virtuális rádiós hozzáférési hálózatok [vRAN]) terén elérhető újítások felhasználásával a Mavenir szerte a világon mintegy 130 országban több mint 250, a világon a távközlési szolgáltatásokra előfizetők több mint 50%-át kiszolgáló CSP ügyfél számára biztosítja a gyorsabb hálózatátalakítás lehetőségét.

A Mavenir olyan diszruptív, innovatív technológiai architektúrák és üzleti modellek kialakítására törekszik, amelyek agilis, rugalmas és gyors szolgáltatások nyújtását teszik lehetővé. Az internetszintű megtakarítások elérését biztosító hálózatiinfrastruktúra-virtualizáció (Network Functions Virtualization [NFV]) fejlődését támogató termékeivel a Mavenir olyan megoldásokat kínál a távközlési szolgáltatóknak, amelyek segítik a CSP-ket költségeik csökkentésében, a bevételtermelésben és bevételeik fenntartásában. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: mavenir.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005332/en/

Kapcsolat:
Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Loren Guertin
MatterNow
mavenir@matternow.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR
mavenir@globalresultspr.com

Forrás: Mavenir

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

© Copyright MTI Zrt.