OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (1. rész)
    Richardson, Texas állam, USA, 2020. november 11., szerda (Business Wire/OTS) - Az egyetlen teljes körű (végponttól végpontig terjedő), a mobil technológiák összes generációja számára megfelelő, teljes mértékben felhő-natív megoldás - Az ágazat egyetlen teljes körű (végponttól végpontig terjedő), 4G/5G hálózatokhoz használatos szoftverizációt biztosító szolgáltatója, a Mavenir bejelentette, hogy 2G és 3G technológiáit integrálja a 4G és 5G hálózatokhoz kínált szélessávú termékcsaládjába. Az új "end to end", felhő-natív megoldás, amely az összes mobiltechnológiát (2G/3G/4G/5G) teljes körűen lefedi (a mobilhálózatok esetében mind a rádiós hozzáférési, mind a csomagkapcsolt alaphálózatokat), kiemelkedő, egyedi és teljes mértékben konténerizált, és így lehetővé teszi a mobilhálózati automatizációt és a webléptékű agilitást.

    A RAN komponens esetében a 2G és 3G funkciók teljes integrálásra kerülnek az OpenRAN architektúrába, teljes mértékben konténerizált CU-val és DU (központi és osztott egységgel) egy teljes körű, "minden egyben", többszörös rádiós hozzáférési technológia (Multi Radio Access Technology [vMRAT]) biztosítása érdekében.

A 2G és a 3G verem szintén teljes mértékben beépítésre kerül a csomagkapcsolt alaphálózati megoldásba, amely felhő-natív, szolgáltatásalapú architektúrával (Service Based Architecture [SBA]) támogatott. Ez képessé teszi a Mavenir meglévő, szerte a világon 4G és 5G hálózatokban működő és már most átjárási lehetőséget biztosító, konvergált csomagkapcsolt alaphálózati megoldását ahhoz, hogy teljes 2G/3G mobilitási integrációt biztosítson.

Pardeep Kohli, a Mavenir elnök-vezérigazgatója a következőket nyilatkozta: "Rendkívül alaposan feltérképeztük a hálózatuk átalakításával minket megbízó legfontosabb ügyfeleink igényeit, és felismertük, hogy a hagyományos technológiához hidat kell építenünk OpenRAN és felhő-natív megoldásokkal. A 2G/3G számos piacon még jó néhány évig fontos szerepet fog játszani. Ezekkel a megoldásokkal ügyfeleink képesek lesznek automatizálni hálózataikat és minden mobil technológiát támogatni egy felhő-natív hálózatban."

A megoldás lehetőséget ad arra, hogy egyetlen architektúra skálázásával a mobiltechnológiák összes generációja (multi-G) lefedhető legyen, gyorsabb piacra kerülést szolgáló, rendkívül agilis és rugalmas konfigurációval rendelkezik, és biztosítja a mag- és rádiós hozzáférési hálózat távoli működtetését. A termék várhatóan 2021 második negyedévében áll majd rendelkezésre, és bármely virtualizált vagy konténerizált platformmal kompatibilis lesz, ideértve a Mavenir WebScale Platformját is, amely az a nyílt forráskódú Kubernetes szoftverszint, amelyre a Mavenir Telco integrációs szintje épül (szolgáltatott platform [Platform as a Service]). A megoldás kielégíti a hálózati szolgáltatók biztonságra, törvényes lehallgatásra, a működés monitorozására, konfigurálhatóságra és magas szintű rendelkezésre állásra vonatkozó igényeit.

"A Mavenir az ágazat egyetlen teljes mértékben felhő-natív szoftverizációt biztosító szolgáltatója, és ezzel a megoldással lehetővé teszi a hagyományos technológiák felváltását vagy kibővítését egy olyan termékkel, amely az összes jövőbeli, újonnan felmerülő igényt ki tudja majd elégíteni" - fejtette ki Stefano Cantarelli, a Mavenir marketing igazgatója. "A Mavenir arra törekszik, hogy hatékonyan együttműködve ügyfeleivel segítse őket a technológiai fejlődés által megkívánt átalakulásban, megbízható és zökkenőmentes átlépést elérhetővé téve ahhoz, hogy valóban agilis és automatizált szolgáltatásokat és működtetést biztosíthassanak. Lépjen a jövőbe a Mavenirre karöltve!" (folyt.)



2020. november 11., szerda 13:50

A Mavenir bejelentette, hogy 4G/5G konvergált, felhő-natív, nyílt rádiós hozzáférési hálózata (OpenRAN) és csomagkapcsolt alaphálózata (Packet Core) számára teljes 2G és 3G támogatást biztosít (2. rész)
    Richardson, Texas állam, USA, 2020. november 11., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mavenirről tudni kell…

A Mavenir az ágazat egyetlen teljes mértékben felhő-natív szoftverizációt biztosító szolgáltatója amelynek kiemelt célja a távközlési szolgáltatók (Communications Service Providers [CSP-k]) által használt hálózati szoftverek átalakításának felgyorsítása és a hálózatüzemeltetési költségszerkezet előnyös átalakítása azáltal, hogy átfogó, " end-to-end" termékportfóliót kínál a hálózati infrastruktúra minden szintjéhez. Az 5G alkalmazási/szolgáltatási szintektől kezdve a csomagkapcsolt maghálózaton át a rádiós hozzáférési hálózatig (RAN), a Mavenir minden területen vezető szerepet játszik az olyan fejlett, felhő-natív hálózati megoldások létrehozásában, amelyek innovatív és biztonságos élményeket biztosítanak a végfelhasználóknak. Az IP multimédia alrendszerek (IMS) (VoLTE, VoWiFi, fejlett üzenetküldés [RCS]), Multi-ID és vEPC és virtuális rádiós hozzáférési hálózatok [vRAN]) terén elérhető újítások felhasználásával a Mavenir szerte a világon mintegy 130 országban több mint 250, a világon a távközlési szolgáltatásokra előfizetők több mint 50%-át kiszolgáló CSP ügyfél számára biztosítja a gyorsabb hálózatátalakítás lehetőségét.

A Mavenir olyan diszruptív, innovatív technológiai architektúrák és üzleti modellek kialakítására törekszik, amelyek agilis, rugalmas és gyors szolgáltatások nyújtását teszik lehetővé. Az internetszintű megtakarítások elérését biztosító hálózatiinfrastruktúra-virtualizáció (Network Functions Virtualization [NFV]) fejlődését támogató termékeivel a Mavenir olyan megoldásokat kínál a távközlési szolgáltatóknak, amelyek segítik a CSP-ket költségeik csökkentésében, a bevételtermelésben és bevételeik fenntartásában. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: mavenir.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20201110005332/en/

Kapcsolat:
Maryvonne Tubb
Mavenir
PR@mavenir.com

Loren Guertin
MatterNow
mavenir@matternow.com

Kevin Taylor
GlobalResultsPR
mavenir@globalresultspr.com

Forrás: Mavenir


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.