OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 11., szerda 09:00

Akadályozott munkaképességűek lehetőségei a munkaerőpiacon: interjú autista szakemberrel a Qjob.hu szakemberkeresőről
    Budapest, 2020. november 11., szerda (OTS) - Az emberek többsége egy kezén meg tudná számolni azt, hogy hányszor került kapcsolatba megváltozott munkaképességű emberrel.

    Legtöbben nem találkozunk velük sem az iskolában, sem az egyetemeken, sem a munkaerőpiacon.

De miért is láthatatlanok számunkra ezek az emberek? Mi az oka annak és hogyan lehetne ezen változtatni?

Tovább az interjúhoz: https://qjob.hu/blog/articles/akadalyozott-munkakepesseguek-lehetosegei-a-munkaeropiacon-interju-egy-autista-szakemberrel-a-qjob-oldalarol
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.