OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 6., péntek 14:00

Az Egészségipari Támogatási Program keretében támogatási szerződést kötött a Pénzügyminisztérium a MEDITOP Gyógyszeripari Kft-vel.
    Budapest, 2020. november 6., péntek (OTS) - Az Egészségipari Támogatási Program (ETP) keretein belül kiírt pályázatban a MEDITOP Gyógyszeripari Kft. 1.527.302.089 Ft támogatást nyert a COVID-19 elleni védekezés szempontjából fontos új gyógyszertechnológiák bevezetésére, illetve gyártási kapacitás bővítésre.

    A COVID-19 járvány következtében a megnövekedett igények biztonságos kielégítése érdekében a kormány az ETP-vel olyan tervek megvalósítását kívánja támogatni, amelyek lehetővé teszik az egészségügy hazai forrásból történő biztonságos ellátását, illetve az importból következő kitettség csökkentését.

A MEDITOP Gyógyszeripari Kft. jelenleg is több olyan konzorciumban és egyetemi együttműködésben vesz részt, amely a COVID-19 járvány elleni védekezéshez szükséges új gyógyszerkészítmények hazai kifejlesztésén dolgozik.

A pályázat keretein belül beszerzésre kerülő gépek olyan automatizált eszközök, amelyek amellett, hogy a legmagasabb színvonalú gyógyszergyártó technológiát képviselik és minimalizálják az emberi hiba lehetőségének a kockázatát, egyben megteremtik azokat a többletkapacitásokat is, amiknek a segítségével a hazai betegellátás számára kellő mennyiségben rendelkezésre fognak állni a COVID-19 okozta fertőzések prevenciójára, illetve kezelésére szolgáló a cég által előállított készítmények.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.