2024. április 26. péntek

2020. november 4., szerda 21:30

A Fővárosi Vízművek közleménye
    Budapest, 2020. november 4., szerda (OTS) - Éjszakai hibajavítás a Szilágyi Erzsébet fasorban, jelentős torlódás várható a Budapest Körszállónál

A szerdán késő délután történt csőtörés feltárását, majd a sérült vezeték javítását végzik munkatársaink a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban, a Budapest Körszálló vonalában. A 200 mm átmérőjű vezeték lezárása néhány környékbeli lakásban vízhiányt okoz. Az ideiglenes vízellátás érdekében szakembereink szükségkutat állítottak fel a Szilágyi Erzsébet fasor és Pasaréti út kereszteződésében.

A hibajavítást követően a munkagödör betemetésére az éjszakai órákban kerülhet sor, amit az útburkolat helyreállítása követ. Kollégáink folyamatos munkavégzéssel mindent megtesznek a lezárt sávok mielőbbi megnyitása érdekében, a technológiai kötési időt is figyelembe véve azonban leghamarabb csütörtökön estétől lehet ismét zavartalan a forgalom ezen az útszakaszon. Addig a városból kifelé vezető két sáv lezárása miatt mindkét irányban hosszabb menetidővel, torlódással kell számítaniuk az erre közlekedőknek.

Köszönjük az érintett lakók és a közlekedők türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek