OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 4., szerda 21:30

A Fővárosi Vízművek közleménye
    Budapest, 2020. november 4., szerda (OTS) - Éjszakai hibajavítás a Szilágyi Erzsébet fasorban, jelentős torlódás várható a Budapest Körszállónál

        A szerdán késő délután történt csőtörés feltárását, majd a sérült vezeték javítását végzik munkatársaink a II. kerületi Szilágyi Erzsébet fasorban, a Budapest Körszálló vonalában. A 200 mm átmérőjű vezeték lezárása néhány környékbeli lakásban vízhiányt okoz. Az ideiglenes vízellátás érdekében szakembereink szükségkutat állítottak fel a Szilágyi Erzsébet fasor és Pasaréti út kereszteződésében.

     A hibajavítást követően a munkagödör betemetésére az éjszakai órákban kerülhet sor, amit az útburkolat helyreállítása követ. Kollégáink folyamatos munkavégzéssel mindent megtesznek a lezárt sávok mielőbbi megnyitása érdekében, a technológiai kötési időt is figyelembe véve azonban leghamarabb csütörtökön estétől lehet ismét zavartalan a forgalom ezen az útszakaszon. Addig a városból kifelé vezető két sáv lezárása miatt mindkét irányban hosszabb menetidővel, torlódással kell számítaniuk az erre közlekedőknek.  

     Köszönjük az érintett lakók és a közlekedők türelmét és megértését!

     Fővárosi Vízművek

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.