OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. március 7. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. november 3., kedd 11:05

Újabb magyar cég tett lépést a papírmentes iroda felé
    Budapest, 2020. november 3., kedd (OTS) - Kedves partnereink, kollégáink!Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, a Trans-Europe Zrt. mától elektronikus számlát (e-számlát) is tud biztosítani az Önök számára.

    Csapatunk arra törekszik, hogy a lehető leghatékonyabban szolgáljuk ki a vevőinket és a partnereinket. Az elektronikus számlák térhódítása már elkezdődött a gazdasági életben. A magyar jogszabályok már lehetővé teszik, hogy egy hatalmas lépést tehessünk a papírmentes iroda felé.

Milyen előnyökkel jár az elektronikus számla?
     -    Nem kell a nyomtatási bonyodalmakkal foglalkozni
     -    Elektronikus úton, email-en keresztül továbbítható és tárolható
     -    Kevesebb emberi hibalehetőség az automatikus rendszereknek köszönhetően
     -    Gyorsabb ügyfélszolgálat és hatékonyabb adminisztráció
     -    Könnyebb és biztonságosabb archiválási lehetőségek
     -    A postaköltség nagymértékű redukálása
     -    Környezetbarát megoldás

Reméljük, hogy ezzel az innovációval egy újabb lépést tehetünk a papírmentes iroda felé.

Fontos tudnivaló! Az elektronikus számla megfelel a magyar hatályos törvényi előírásoknak.

Ha további információra van szüksége az elektronikus számlával kapcsolatban, bátran keressen minket a https://szoftver.hu/elerhetoseg oldalán!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.