OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. december 3. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 26., hétfő 15:48

A Panasonic beszámolt a hidroxilgyökök kínálta előnyöket kiaknázó nanoe™ X technológia új koronavírusra (SARS-CoV-2) gyakorolt gátló hatását igazoló vizsgálatokról (2. rész)
    Wiesbaden, Németország, 2020. október 26., hétfő (Buasiness Wire/OTS) -

    Megjegyzések:

*1: A Texcell egy szerződéses alapon kutatási szolgáltatásokat nyújtó, globális szervezet, amelynek fő tevékenységi területei a következők: vírusvizsgálatok, vírus-clearance, immunprofil-készítés és K+F vagy a helyes (gyógyszer)gyártási gyakorlatnak (GMP [Good Manufacturing Practice]) megfelelő sejtbanki szolgáltatások ügyfelei kutatás/fejlesztési, helyes klinikai (gyógyszervizsgálati) gyakorlattal (Good Clinical Practices [GClP]), helyes laboratóriumi gyakorlattal (Good Laboratory Practice [GLP]) és helyes szergyártási gyakorlattal (Good Manufacturing Practice [GMP]) kapcsolatos projektjeihez.

A párizsi Pasteur Intézet keretei közt való működés során szerzett, több mint 30 évre visszanyúló tapasztalatokkal rendelkező, a káros mellékhatóanyagok kimutatása céljára protokollok széles körét alkalmazó Texcell régóta elismert szakértőnek számít a vírusvizsgálatok terén.

A Texcell a párizsi Pasteur Intézetből elsőként kiváló, 1997-ben létrejött szervezet.

*2: Az igazoló/ellenőrző vizsgálatokról kiadott főbb közlemények

- 2009. május 12.: Positive effects of charged water particles on viruses, bacteria, and agricultural chemicals have been verified. (Igazolásra kerültek az elektromos töltésű vízrészecskék vírusokra, baktériumokra és mezőgazdasági vegyszerekre gyakorolt pozitív hatásai.)

- 2009. október 20.: The new influenza virus inhibition effect of charged water particles has been verified. (Igazolásra került az elektromos töltésű vízrészecskéknek az új influenzavírus aktivitására gyakorolt gátló hatása.)

- 2012. február 20.: Suppression effect of charged water particles on pet-related allergens, bacteria, fungi, and viruses have been verified. (Igazolásra került az elektromos töltésű vízrészecskéknek a házi kedvencekkel kapcsolatos allergénekre, baktériumokra, gombákra és vírusokra gyakorolt szuppressziós hatása.)

- 2014. január 16.: Nano-sized electrostatic atomized water particles effectively breaks down PM2.5 components and inhibits growth of fungi attached to Yellow Sand. (A nanoméretű, elektrosztatikus, porlasztott vízrészecskék hatékonyan lebontják a 2,5 mikron méretű alkotórészeket, és gátolják az ún. sárga por [Yellow Sand] szemcséihez tapadó gombák növekedését.)

*2012 január 26.: Virus suppression effect of charged water particles has been verified by the virus clearance test. Co-verified with Charles River Biopharmaceutical Services GmbH, a German testing organization. (A vírus-clearance teszt igazolta az elektromos töltésű vízrészecskék vírusokra gyakorolt szuppressziós hatását. Az igazoló vizsgálat egy németországi vizsgáló szervezettel, a Charles River Biopharmaceutical Services GmbH-val való együttműködés keretében került lefolytatásra.)

Amit a Panasonic-ról tudni kell…

A Panasonic vezető szerepet tölt be a világon a szórakoztatóelektronikai, építő- és autóipari ágazatok, valamint a vállalati ügyfeleket kiszolgáló (B2B) vállalkozások által használt legkülönfélébb elektronikai technológiák és megoldások fejlesztésében. A ma már a világ szinte minden piacán jelen lévő vállalat, amely 2018-ban ünnepelte alapításának 100. évfordulóját, 528 leányvállalatot és 72 társult vállalatot működtet világszerte, és a 2020. március 31-én zárult pénzügyi évben 7,49 billió jen konszolidált nettó árbevételt ért el. A vállalat különböző részlegei egymással együttműködve igyekeznek innovatív, új értéket képviselő termékeket kifejleszteni annak érdekében, hogy jobb életet és jobb világot teremtsenek ügyfeleik számára. További részletekért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.panasonic.com/global.

Kapcsolat:

Médiakapcsolatok:
Tanya.houston@wildwoodpr.com
Tel: +44 (0) 1293 851115

Forrás: Panasonic

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.