OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. július 26. hétfő
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. október 26., hétfő 13:05

Stram-Train 2017 Konzorcium lakossági tájékoztatása feszültség alá helyezésről
    Budapest, 2020. október 26., hétfő (OTS) - A "Szeged-Hódmezővásárhely Tram-train létesítése, közúti vasúti munkák" projekt keretében Hódmezővásárhely város területén, a Népkert vasútállomás - Hódmezővásárhely Nagyállomás közöti, a vasút-villamos újonnan üzembe helyezendő vonalszakaszán, a 600 V-os felsővezetéki rendszer elektromos betáplálása 2020. október 26-i nappal megkezdődik.

    A Népkert vasútállomás - Hódmezővásárhely Nagyállomás közötti megépült szakaszon a teljes áramellátó hálózat feszültség alá lesz helyezve a feltüntetett időponttól kezdődően!

Közúti űrszelvényt meghaladó rakománnyal nem lehet megközelíteni a felsővezetéki rendszert!

Kérjük Önöket, hogy 2020.10.26.-tól a vágányokon ne parkoljanak, s a városban fokozott figyelemmel közlekedjenek.
    
STRam-TRain 2017 Konzorcium
6800 Hódmezővásárhely, Bajcsy - Zsilinszky utca 64-70.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.