OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. október 22. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. szeptember 17., csütörtök 09:21

Houdini nem eladó!
    Budapest, 2020. szeptember 17., csütörtök (OTS) - Az elmúlt hetekben több hazai, valamint külföldi média híre szerint létesítményünkben többségi tulajdonrészt vásárolna egy nemzetközi tőkealap.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200917_001.jpg

A House of Houdini magángyűjtemény, -amely csaknem 20 éves folyamat eredményeként jött létre-, ma már Európa legnagyobb Houdini gyűjteménye.
Bár licencei és védjegyei is magánkézben vannak, mégis fontosnak érezzük, hogy a hír kapcsán tájékoztatást adjunk.

A tranzakció létrejöttével valamennyi felhasználási, üzemeltetési és egyéb jogkört át kellett volna adnunk, ám ebben az esetben nem lett volna biztosítható a gyűjtemény hosszútávú Budapesten tartása. Alapításunk egyik fontos alapelve ma is ez.
A House of Houdini 2016-ban nyitotta meg kapuit a budai Várban, azzal a célkitűzéssel, hogy eredeti relikviái bemutatásán keresztül méltó emléket állítson a budapesti születésű, világhírű szabadulóművésznek, Harry Houdininek.
Miután a tranzakció sértette volna alapelveinket, a megállapodás nem jött létre.

Változatlan célkitűzéssel és odaadással kívánjuk a jövőben is teljesíteni küldetésünket, hogy az egyik legnevesebb honfitársunk örökségét, hagyatékát megőrizzük a jövő generációk számára.

David Merlini
alapító

Sajtókapcsolat
press@houseofhoudinibudapest.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.